- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли да забременееш ако след секс се изпикаеш???
здравейте!молч някой да ми обясни дали след секс можеш да забременееш ако се изпикаеш след като приятеля ти е свършил в теб???по принцип съм чувала,че ако се изпикаеш след секс се "чистиш" от нежеланите сперматозоиди!моля кажете ни дали е така наистина???
aa май ти липсва часа по биология .... щом се е изпразнил в теб има възможност да забременееш ...а пикаенето няма нищо общо с влагалището до колкото знам
![]()
![]()
1 - яйчник 2 - матка 3 - пикочен мехур 4 - вулва 5 - маточна тръба 6 - маточна кухина 7 - право черво 8 - влагалище
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
и аз така мислех,но искам да съм сигурна!а за това немога да намеря нищо в нет-а!ако намериш нещо - дай насам!благодаря предварително!![]()
няма проблем да питаш ... кажи по точно какво търсиш да видим какво ще намеря![]()
ами знам как стоят нещата там "отдолу"но защо казват,че като се изпикаеш след секс няма възможност да забременееш? а това съм го чула вече няколко пъти
ами ако намериш нещо по въпроса .... ще ми е интересно
![]()
Първоначално написано от kotetysweet
няма начин да е така защото то това са си отделни канали![]()
![]()
![]()
незнам къде си го чела .. но вяма как да е вярно просто ...сега ще се поровя и аз да видя къде и кой го е писал
![]()
![]()
открих само това ...
-Уриниране веднага след полов акт ще отмие повечето бактерии от уретрата![]()
![]()
взето от : http://www.e-placebo.com/index.php?o...ask=view&id=67
А какво става с "желаните сперматозоиди"?Първоначално написано от kotetysweet
![]()
Кажи на децата, от които си ги чула, че си нямат и понятие от света.
Don't deny the obvious...
Така, не знам какво ви учат в часовете по биология , но да минем на темата... не казват, че ако след секс се изпикаеш няма да забременееш, най-вероятно не си доразбрала казват че ако момчето се изпикае след секс и след това правите секс без предпазни мерки, без той да свършва в теб има много по-малка вероятност да забременееш, защотот се считало че така изчистват спермата, която е останала след изпразването защотот при тях канала е един, но и за това изчистване има много спорове така че, не вярвай на нищо от този сорт, което чуеш на 100% , използвай презерватив не боли....Първоначално написано от kotetysweet
ДА, МОЖЕ!!!
ТОВА НЕ ПРЕДПАЗВА ПО Н И К А К Ъ В НАЧИН!!!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Само аз ли не разбрах питането.....
Първоначално написано от t0d1t0
абе вие не четте ли бе ?!много ясно си казва че е момиче 1во и 2ро как момче ще забременее
или аз не съм разбрал или отговора е излишен ....
![]()
ти на колко си ве?!
и имах предвид,че ако е момче тогава може да си изчисти спермата с пикане,умник
Като свърши трябва той да се изпикае в теб. Звучи прекрасно, нали? Висша степен романтика!
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
Научи се къде влиза спермата и от къде излиза урината преди да започнеш да водиш полов живот. Майкооооо , какви хора има![]()
![]()
![]()
абе нали за това е форума ... да питат какво ги нападате така ... да тъпо е за вас , но не сте родени научени нали ....![]()
а не се знае дали въобще има час биология още ... някои започват от малки
![]()
![]()
Аха. А от къде се пишка тогава, щом не е от вагината ?Първоначално написано от Fizz
Аспирина се слага ПРЕДИ полов акт и може да предпази от сперматозоидите в предеякулационната течност, а не като свърши....Първоначално написано от Maceto96
Ако си момче и се изпишкаш изчистваш останалите сперматозоиди. Но ако си момиче с абсолютно нищо няма да ти помогне. Уретрата и влагалището са на различни места и имат различни приложения![]()
Това с аспирина са пълни глупости!!!Не слагайте аспирин там!!!Сестра ми има една приятелка,която следва акушерство,и веднъж разказва как едно момиче си пъхнало аспирин във вагината,за да се предпази.Обаче вместо да се предпази,така се увредила там долу,че сега не се знае дали някога ще може да забременее.
"Антибебе" митовете не свършват дотук. Един от най-широко практикуваните у нас трикове против забременяване например е... поставянето на таблетка аспирин във влагалището
Както и промивките с подкиселена вода. Разбира се, всичко това трябва да е солидно гарнирано със стискане на палци. Защото иначе не става.
Източник:
http://www.temanews.com/index.php?p=...d=391&aid=9636
да благодаря за разбирането от някои ....все пак това наистина е форум и всеки може да пита това,което го интересува анонимно .... за това реших да се обърна към вас .... а иначе не съм почитател мн мн на тези форуми и тем подобни ....
Разбирам те, пълно е с идиоти като мене, за тва и аз ги избягвам и ми е интересно само като се държа като тях
А и ти е крайно време да схванеш че тука не е мястото за реална помощ "в живота".
а може ли да ми дадете повече инфо за така нар."сухи дни" след менструацията? доста четох за тях,че в тези дни почти няма възможност за забременяване .... мисля към 3-4 дена след менструацията ....нали така![]()
![]()