.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

може ли да забременееш ако след секс се изпикаеш???

здравейте!молч някой да ми обясни дали след секс можеш да забременееш ако се изпикаеш след като приятеля ти е свършил в теб???по принцип съм чувала,че ако се изпикаеш след секс се "чистиш" от нежеланите сперматозоиди!моля кажете ни дали е така наистина???

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    aa май ти липсва часа по биология .... щом се е изпразнил в теб има възможност да забременееш ... а пикаенето няма нищо общо с влагалището до колкото знам

1 - яйчник 2 - матка 3 - пикочен мехур 4 - вулва 5 - маточна тръба 6 - маточна кухина 7 - право черво 8 - влагалище

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

и аз така мислех,но искам да съм сигурна!а за това немога да намеря нищо в нет-а!ако намериш нещо - дай насам!благодаря предварително!

Град
    Sofia citY ;P
    няма проблем да питаш ... кажи по точно какво търсиш да видим какво ще намеря

ами знам как стоят нещата там "отдолу" но защо казват,че като се изпикаеш след секс няма възможност да забременееш? а това съм го чула вече няколко пъти ами ако намериш нещо по въпроса .... ще ми е интересно

Град
    Sofia citY ;P
    Цитирай Първоначално написано от kotetysweet
    но защо казват,че като се изпикаеш след секс няма възможност да забременееш

няма начин да е така защото то това са си отделни канали

незнам къде си го чела .. но вяма как да е вярно просто ... сега ще се поровя и аз да видя къде и кой го е писал

Град
    Sofia citY ;P
    открих само това ...

-Уриниране веднага след полов акт ще отмие повечето бактерии от уретрата

взето от : http://www.e-placebo.com/index.php?o...ask=view&id=67

Град
    Шумен

Re: може ли да забременееш ако след секс се изпикаеш???

здравейте!молч някой да ми обясни дали след секс можеш да забременееш ако се изпикаеш след като приятеля ти е свършил в теб???по принцип съм чувала,че ако се изпикаеш след секс се "чистиш" от нежеланите сперматозоиди!моля кажете ни дали е така наистина???
    А какво става с "желаните сперматозоиди"?
    Кажи на децата, от които си ги чула, че си нямат и понятие от света.
    Don't deny the obvious...

ами знам как стоят нещата там "отдолу" но защо казват,че като се изпикаеш след секс няма възможност да забременееш? а това съм го чула вече няколко пъти ами ако намериш нещо по въпроса .... ще ми е интересно
    Така, не знам какво ви учат в часовете по биология , но да минем на темата... не казват, че ако след секс се изпикаеш няма да забременееш, най-вероятно не си доразбрала казват че ако момчето се изпикае след секс и след това правите секс без предпазни мерки, без той да свършва в теб има много по-малка вероятност да забременееш, защотот се считало че така изчистват спермата, която е останала след изпразването защотот при тях канала е един, но и за това изчистване има много спорове така че, не вярвай на нищо от този сорт, което чуеш на 100% , използвай презерватив не боли....

ДА, МОЖЕ!!!
    ТОВА НЕ ПРЕДПАЗВА ПО Н И К А К Ъ В НАЧИН!!!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Само аз ли не разбрах питането.....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като не си разбрала, не пиши. Нужно ли е? Хората са й отговорили кратко и точно - това не я предпазва по никакъв начин. Само пълните темите с тъпотии, безсмислени и излишни коментари. Няма ли да се спрете?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    aко си момче може

Град
    Sofia citY ;P
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    aко си момче може

абе вие не четте ли бе ?! много ясно си казва че е момиче 1во и 2ро как момче ще забременее или аз не съм разбрал или отговора е излишен ....

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ти на колко си ве?!
    и имах предвид,че ако е момче тогава може да си изчисти спермата с пикане,умник

Като свърши трябва той да се изпикае в теб. Звучи прекрасно, нали? Висша степен романтика!
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Супер фен Аватара на radeberger
    Научи се къде влиза спермата и от къде излиза урината преди да започнеш да водиш полов живот. Майкооооо , какви хора има

Град
    Sofia citY ;P
    абе нали за това е форума ... да питат какво ги нападате така ... да тъпо е за вас , но не сте родени научени нали .... а не се знае дали въобще има час биология още ... някои започват от малки

Цитирай Първоначално написано от Fizz
    aa май ти липсва часа по биология .... щом се е изпразнил в теб има възможност да забременееш ... а пикаенето няма нищо общо с вагината до колкото знам
    Аха. А от къде се пишка тогава, щом не е от вагината ?

Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Изобщо няма да ти помогне.Това е като онази легенда,дето като свърши в теб и си пъхнеш един аспирин и убивал сперматозоидите.То ако беше така нямаше да има хапчета за спешна контрацепция за по 30-4-лв ,а всеки щеше да си взема аспирин за 2-3 лв блистера!
    Аспирина се слага ПРЕДИ полов акт и може да предпази от сперматозоидите в предеякулационната течност, а не като свърши....

Ако си момче и се изпишкаш изчистваш останалите сперматозоиди. Но ако си момиче с абсолютно нищо няма да ти помогне. Уретрата и влагалището са на различни места и имат различни приложения

Това с аспирина са пълни глупости!!!Не слагайте аспирин там!!!Сестра ми има една приятелка,която следва акушерство,и веднъж разказва как едно момиче си пъхнало аспирин във вагината,за да се предпази.Обаче вместо да се предпази,така се увредила там долу,че сега не се знае дали някога ще може да забременее.

"Антибебе" митовете не свършват дотук. Един от най-широко практикуваните у нас трикове против забременяване например е... поставянето на таблетка аспирин във влагалището

Както и промивките с подкиселена вода. Разбира се, всичко това трябва да е солидно гарнирано със стискане на палци. Защото иначе не става.

Източник:
    http://www.temanews.com/index.php?p=...d=391&aid=9636

Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Аха. А от къде се пишка тогава, щом не е от вагината ?
    От дупето,като кокошките.

да благодаря за разбирането от някои .... все пак това наистина е форум и всеки може да пита това,което го интересува анонимно .... за това реших да се обърна към вас .... а иначе не съм почитател мн мн на тези форуми и тем подобни ....

Разбирам те, пълно е с идиоти като мене, за тва и аз ги избягвам и ми е интересно само като се държа като тях
    А и ти е крайно време да схванеш че тука не е мястото за реална помощ "в живота".

а може ли да ми дадете повече инфо за така нар."сухи дни" след менструацията? доста четох за тях,че в тези дни почти няма възможност за забременяване .... мисля към 3-4 дена след менструацията ....нали така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си