- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Аз и сестра ми разбрахме, че баща ни си има любовница!!!
Как може да говорите така ?! "Любовта е емоция,която все някога си отива." ?? МОЛЯ ??Ама вие сериозно ли го мислите ? Сега ще ми кажете и че след време преставате да обичате родителите си. Просто така, защото се знаете от дълго време.
Стига глупости ! Ако се обичат истински и след 100 години пак ще са си така. Истинската любов е рядка, но да ми кажете, че все някога ще си отиде..
Разделете ги хората, поставете ги в съвсем различни среди, променете характерите им, но винаги ще има част от вас, която все още обича другия ... дори и да не си го признавате е така! Да не бъркаме любовта с увлечението. Понякога хората като млади правят неща, които мислят, че са добри за тях, а всъщност..
![]()
Пребийте Цветана,това се казва нахалство
не се изказвай неподготвен,прасе
това с цупенето е детска работа,най-добре ,кажи на майка ти и я попитай кво мисли да прави,но както си решиш но не оставяй нещата така btw според мен единствения виновник е бащатиПървоначално написано от LadyDy
![]()
До сега не съм попадала в такава ситуация (не искам и да попадам),но ако съм на твое място първо ще асимилирам нещата,защото в началото действаш импулсивно и може да допуснеш грешка.След това ще кажа на майка ми,нека тя да направи това,което според нея е най-добре.Аз мисля,че щом баща ти си има любовница значи може би не обича майка ти и не мисля че тогава те трябва да са заедно.А това че някой по-горе беше написал че е нормално да се изневерява-мм не мисля така,и че е щом на момичето/момчето което бе написало това му е добре значи няма да се бърка.Ама извинете как ще живеете с човек,който се прибира да ви носи само пари и да ви казва здравей и лека нощ.Според мен това е неприемливо.
Това е моето мнение:Не трябва да си мулчиш,а да кажеш на майка си,дори и да се стигне до развод(не ти го пожелавам).Може би след раздялата ще заживеете по-добре и по-спокойно като знаете че вече никой не ви лъже!![]()
Успех!!!![]()