.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Как може да говорите така ?! "Любовта е емоция,която все някога си отива." ?? МОЛЯ ?? Ама вие сериозно ли го мислите ? Сега ще ми кажете и че след време преставате да обичате родителите си. Просто така, защото се знаете от дълго време. Стига глупости ! Ако се обичат истински и след 100 години пак ще са си така. Истинската любов е рядка, но да ми кажете, че все някога ще си отиде.. Разделете ги хората, поставете ги в съвсем различни среди, променете характерите им, но винаги ще има част от вас, която все още обича другия ... дори и да не си го признавате е така! Да не бъркаме любовта с увлечението. Понякога хората като млади правят неща, които мислят, че са добри за тях, а всъщност..

Супер фен Аватара на Di
    Пребийте Цветана,това се казва нахалство
    не се изказвай неподготвен,прасе

Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Ако се срещнеш с тази въпросната, аз мисля, че тя моменталически ще издрънка на баща ти и тогава може да стане по-голям скандал. Ще ти се скара най-много или...не знам, аз не го познавам, но предполагам какво може да стане.

Ако бях на твое място, единственото, което бих направила, колкото и да обичам баща си, е да спра да му говоря. Той сам ще се усети. Ама да, де, и да се усети, все едно. Не бих му проговорила. А ако ме пита защо - ще отговоря - сам да си намери отговора на този въпрос.

Кажи на майка ви за случая, за смс-ите и постоянното им писане (от баща ви).

Ако майка ти се срещне с оная?! Не, това е по-лошо ......

Най-добре ТИ, защото си по-голяма. Сестра ти не е нужно да се меси. Достатъчно, че и тя се е натъкнала на един смс..
    това с цупенето е детска работа,най-добре ,кажи на майка ти и я попитай кво мисли да прави,но както си решиш но не оставяй нещата така btw според мен единствения виновник е бащати

До сега не съм попадала в такава ситуация (не искам и да попадам),но ако съм на твое място първо ще асимилирам нещата,защото в началото действаш импулсивно и може да допуснеш грешка.След това ще кажа на майка ми,нека тя да направи това,което според нея е най-добре.Аз мисля,че щом баща ти си има любовница значи може би не обича майка ти и не мисля че тогава те трябва да са заедно.А това че някой по-горе беше написал че е нормално да се изневерява-мм не мисля така,и че е щом на момичето/момчето което бе написало това му е добре значи няма да се бърка.Ама извинете как ще живеете с човек,който се прибира да ви носи само пари и да ви казва здравей и лека нощ .Според мен това е неприемливо.

Това е моето мнение:Не трябва да си мулчиш,а да кажеш на майка си,дори и да се стигне до развод(не ти го пожелавам).Може би след раздялата ще заживеете по-добре и по-спокойно като знаете че вече никой не ви лъже!

Успех!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си