Аз и сестра ми разбрахме, че баща ни си има любовница!!!
За първи път пиша в този сайт. Имам проблем и не зная как да постъпя. Вече прибегнах и към този начин, тъй като сами със сестра ми няма да се справим. Трябват ни мнения и от други хора. Надявам се, да успеете поне да ни посъветвате,а от там нататък..ще видим.
Аз съм момиче на 21 години, сестра ми сега ще е седми клас.
Семейството ми никога не е било в идеална хармония. Майка ми и баща ми са импулсивни и често изпадат в конфликти-повечето пъти ненужни.
Донякъде сме привикналис това положение. Но има друг проблем, с който нямаме идея как да се справим.
Баща ми е на 45 години, майка ми на 47. Може би ненужна информация, но все пак искам да Ви запозная възможно най-много със случея, за да няма излишни въпроси след това.
Баща ми е тип-работохолик, най-важно за него изглежда , че е работата му, на нас не ни обръща особено голямо внимание.
За първи път се усъмних, че може би баща ми има извънбрачна връзка, когато бяхме аз и той на екскурзия до Египет. Организирана беше от фирмата в която работи. Беше за 4 дена до град Кайро. Много се вълнувах и очакванията ми бяха да си прекарам страхотно- все пак за първи път излизах извън България. Това беше края на март, тази година. Още първата вечер, когато пристигнах, започна да получава съобщения на телефона си и съответно ,той отговаряше. В началото си помислих, че пише с майка ми или получава и-мейли, тъй като телефона му е Blackberry и има такава функция. Но проблема беше, че докато пишеше извърташе телефона, така че да не мога да видя дисплея.. започнах да се досещам, но все пак нямах никакви доказателства. Започнах страшно да се изнервям, но не посмях да го попитам. Беше ми на езика, но просто не успях.
На другия ден, когато разглеждахме забележителностите и пътувахме с автобус- същата работа, пак си криеше телефона докато пишеше. Реших, че няма как да не пише с жена, най-малкото го криеше от мен.
В главата ми постоянно се въртяха какви ли не неща „За тъпа ли ме смята; Ебахти идиота...; Ей сега ще му кажа”
Продължавах да си мълча. Молех се нещо да стане, да му стане неудобно и да спре..
И от никъде дошло, на следващият ден си блокира картата, тъй като си вкара пин-а 3 пъти грешно..
Накара ме,да се обадя на майка ми от моя телефон, за да намери ПУК-кода и да го прати на съобщение. Тогава ми мина през главата да й пиша нещо съвсем различно, с идеята да не му праща кода, докато не се върнем. Нещо като наказание, за това което правеше през цялото време и заради него, не можех да се насладя на миговете, които изживявах в Египет.
Но пак нищо не направих.. Майка ми намери кода, баща ми си разкодира картата и си оправи телефона. Забравих да спомена, че след като пратих смс на майка ми, отидох до банята ( тъй като се намирахме в хотела) и видях, че ми взима телефона и после ме попита „Диана, как се трият изпратени?” ???????????!!!!!!!!!!!!! Тогава стигнах до извода, че е писал ОТ МОЯ ТЕЛЕФОН на въпросната жена, че си е блокирал телефона и я уведомява, ако го търси, да не се притеснява......
Реших изобщо да не се бъркам, да прави каквото си иска и ще му мисля, като се върна в България.
Върнахме се, посъветвах се с приятелки и след време проблема беше забравен. Споделих на сестра ми, тя също каза да си мълчим, макар и да е гадно спрямо майка ни.
Сега нашите включително и сестра ми отидоха за уикенда на балкан, там имаме вила. Аз реших да не ходя.
Днес получавам неочакван смс от сестра ми „ Тати получи съобщение от някоя си Цветана от фирмата – Ок, Обичам те...
Докато сестра ми държала телефона му, се получило съобщението. Решила да го изтрие, за да не разбере баща ни, че е прочетен.
Това беше върха. Вече беше ясно, имахме си и доказателство, че нещата в Египет, не са били плод на въображението ми.
Видяла също, че на „изпратени”, пак към въпросната жена имало следните редове „ Отиди при мама, за да не си сама. Целувам те”
След това сестра ми видяла, че баща ми изтрил изпратените съобщения и пишел пак нещо..
Въпроса ми е какво да правим. Има няколко варианта и те са най-близките до акъла, но всеки си има своя риск.
-Да покажем на баща ни, че знаем..
-Да кажем на майка ни и тя да реши какво да прави
- Да се свържем с Цветана (тъй като и сестра ми е записала номера й, за всеки случей)
Надявам се, да сте разбра ли що годе ситуацията...