Цитирай Първоначално написано от xinfamous
Така като кажете 'наркомани' напрао се шашкам,ше кажеш че си бият кафето във вената и идват в час.Вие добре ли сте? И по кво им личи че пък били 'наркомани' , какво разбираш под 'наркоман' ? В моето училище само се пофи и тва е,то в даскало друго неможеш и да намериш попринцип.Кой ще ти продава херц на даскало или пък ще идва наперен в часовете? Повечето които казвате че знаете наркомани и т.н. нито сте пробвали нито имате и представа за какво става въпрос..
Ахам.
Ама то повечето само филми гледат и са обедени,че и в реалността е така.Да и секи дето пушил трева е наркоман Абеее филмари много.
Няма да стане да те спре някой в коридора и да ти каже "ей искаш ли малко кока" Те хората си я копуват предварително.Само ако отидеш в компания където има "наркомани"(хаха) може да ти предложат.

Такива теми сякаш не бяха позволени де
Ама все пак ето мои случки от тази година
С момичето което седим на един чин ходим да пушим в задният двор на училището.И отидохме при някакви нейни познати от 10кл(ние бяхме седми) и те си пушеха козче от една цигара.Питаха ни дали и ние искаме ние "ами айде ок" и си дръпнах няколко пъти.Все едно ядох развалена риба После нещо ме заболя главата и взех,че си тръгнах последните два часа (а случката се развива след третият час голямото междучасие). Тъъъй че първият път беше зле.
Та нали толкова я хвалят,че те правела "щастлив"(хахах) тая трева,помолих С.(тая от чина ми) пак да отидем при онези в голямото междучасие.Тогава като отидохме нямаха,но ни казаха че щели да си копуват пак еди кога си и тогава да отидем.Вторият път не се минахме без пари :/ А мене пак не ме хвана и пак ми беше леко лошо,но С. беше пълен шемет ;д И тя сякакви глупости ги ръси,та и аз с нея се хилех като луда.Обаче си го отнесахме -.- Госпожата ни изгони от часа и ни писа отсъствия защото не сме работели в час и сме вдигали много шум.Та така.
После във парка пуших пак,ама то не е "случка от у-ще" така,че няма да разказвам нататъка
В час по физическо съм дишала лепило във женската съблекална.Ние и без това по физическо само нормативи покриваме на края и началото на годината.Затова през другото време си правим каквото искаме.Лепилото мене много ме радва,пък и е евтино хахахах.

Имам голям мерак сега за халюциногени,обаче в никакъв случей няма да ги взимам в училище

Айде давайте и ваще историики.Моите са със леки неща,да видим и вие как сте ;д Джам или бонбони никога не бих взела в училище.Не искам да ме изключват ...

П.П. защо не направим една тема обща "вашите приживявание когато сте били друсани" обаче някакво по-добро заглавие.Ще бъде доста интересна <33