Здравейте. Ще Ви помоля да ми помогнете. Значи проблема ми е, че приятелката ми от няколко дена не иска да излиза на вънка, не знам защо. Винаги като я питам в скайп "Утре ще излизаш ли?", тя пише "НЗ, предполагам не ..". Не мога да я разбера, аз не съм й направила нищо, по-късно говорих с една друга приятелка и тя ми каза, че си е писала с нея и я питала утре дали ще слиза, но тя казала, че не знаела, тя започнала да я пита как така не знае, но тя все вика, "НЗ, предполагам, че няма." като станела щяла да види. Така разбрах, че проблема не е само с мен. Мислим си, че може би са я наказали за нещо и просто не иска да ни каже, но попринцип ако нещо я накажат или й се скарат, тя винаги споделя. Втория ни вариант е (И по-вероятния), че не слиза, заради компютъра. (Вече така ги намразих тези компютри, промиха мозъците на всички ), просто сега ми вика, че започнала да си ляга по-рано, за да може вече да започне да свиква да си ляга по-рано, че скоро започваме даскало. А преди даже стоеше повече и от мен, аз си лягам към 5-6, а тя остава до по-късно.Но от онзи ден започна да си ляга към 1-2. Днеска цял ден я нямаше на скайп, разбрах, че е станала към 10-11 часа. Днеска се включи, писахме си, попитах я дали ще слиза, отговора вече знаете какъв е, лафихме си и странно, но ми каза, че днеска е гледала някакъв филм за няк'ви, 'дет избивали акули или нещо си, но тогава пък защо цял ден не беше на скайп? Ако нямаше нет, щеше да ми каже, но изглежда, че е имала. Цял ден стой на компютъра, но не си влиза в скайпа (Вие сега ще си кажете "Какво толкова като не влиза", да но не е така! Винаги си е с включен скайп щом компа и е включен.). Изглежда сигурно се крие от нас, за да не я накараме да излиза доло. Моля Ви, кажете ми как да разбера защо "Не знаела" дали ще излиза, какво да й кажа? Изтъпявам вече в къщи, а другата ми приятелка утре си заминава в село и няма какво да правя. Защо не иска да излиза? Много се извинявам, ако темата Ви се е сторила тъпа, но това е важно за мен!