- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- "За всички, които са имали такова детство !!"
Oфф,хора, и мене ме объркахте.Първоначално написано от Backspace93
Няма значение и двете си ги спомнят, голяма игра падаше.
![]()
И аз се обърках тотално с тия игри вече.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Уникални години !! Абсолютно всичко написано съм го правила с приятели ... Няма такива спомени простоо ;хх !!!Първоначално написано от Exidee
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
как искам пак да съм в детската градина...толкова детски и хубави спомени имам![]()
- дъвките Турбо толкова много ги обичах и ги събирах
- когато бях избягала от вкъщи да търся охлюви после мама полиции вика, че идваха да ме търсят![]()
- бяха се събрали само момчета аз единственото женско и се хващахме за ръчички и се пързаляхме всички заедно с шейните
- В детската градина си разменяхме от тия магнити за хладилници [ още си седят на хладилника]
- ловяхме жаби в една локва, после пихме от тая локва, защото едно момче каза, че е вълшебна![]()
- когато се уморим сядахме на една Лада, която и до ден днешен не е мръднала и един чичко идваше да ни гони
-Гледахме небето и уж чакаме духовете да дойдат и като някой види дух взима да крещи и всички бягаме на различни посоки
![]()
как ми липсват тия времена ...
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
а аз дори бях забравила тази играПървоначално написано от Seductress
,лелеееееееееееееееее
![]()
да ,разбира се че ми се е случвало всичко това..сегашните деца ,пф пешлемета ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ееееех детствоо)))
Ами, аз правя още някои от тези неща. Е, тези дни играхме стражари и апаши (да се чуди човек какво правят хора на по 15-16 години), ама беше интересно и тичкането си струваше. Иначе стаичката до входа беше облепена със стикери коли и покемони, но баща ми не харесваше това и я боядиса. Абе, доста неща съм правил, но като се замисля, авторке, това не го ли намери точно във ... ФЕЙСБУК![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
аз съм на 13 и не съм никак голяма, но почти всички неща без 2/ 3 съм ги правила когато бях на 5/6 и се събирахме цялата махала беше адски весело после когао станах на към 8 ни купиха компютър и .. всичо се промени, но поне съм изживяла някой от тези неща докато тези който сега се раждат имам комп от съвсем малки и едва ли ще могат да изживеят тези неща![]()
Всичките неща съм ги правила и имах хубаво детство докато не дойде кабелната телевизия...Аз нямах кабелна до 12-13 годишна,след това си пуснахме и аз се зомбирах.На 14-тия си рожден ден получих и компютър...
Може да се каже,че съм имала малко по-дълго детство от останалите,но като се замисля днешните деца и половината на това едва ли ще имат.Сигурно ще бъдат зомбирани от малки..
Fashion is my passion.
Така си е.Преди какво хубаво беше.Ходихме и играхме до 8-9 часа,катерихме се по дърветата и какво ли още не.А сега....Първоначално написано от UNITED2
Какво всъщност е "PES"?
Pro Evolution Soccer. Футболна игра подобна на FIFA.Първоначално написано от sasha_90
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
тва с цветовете май се използваше и за играта "обущар" и който нямаше някой свят си даваше обувките една по една... пхахахПървоначално написано от Backspace93
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Миришещи листчета.. <33333
Ами аз съм почти на 15, така че моето детство не е било кой знае колко отдавна. И аз съм правила почти всички неща (без да съм яла онези вафли или дъвки, защото просто ги няма сега или пък не пращам писма по пощата) и не мисля, че днешните деца са изгубили много от онези неща.![]()
Въпреки че не съм чаак толкова голяма, доста от нещата и аз съм ги правила.
А сега...![]()
Обожавам детството си.И сега осъзнавам каква късметлийка съм била да го имам,какво предимство съм имала пред повечето деца.Съжалявам за тези,които са израснали с компютри и телевизори.Тъжно ..
От детството ми липсва и това,че бяхте толкова решителни.Някой казва "Айде да ходим еди-къде-си!" и всички се съгласяват,без излишни уговорки.
Липсват ми тези дни ..![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Благодаря за разяснението.Вече мисля,че съм много стара.Хич не я знаех тази игра.Не ми и трябва де.Първоначално написано от king95
всяка една точка от написаното съм правил.. със всяка прочетена буква ми излезе картина от детството в главата наистина страхотна тема![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
спомням си как виках от двора мамоооооооо само за да ми хвърли 50 стотинки да мога да си купя кроасан сок и дъфки и тва към 21;00 22;00 часа ;д /времето минаваше бързо и нямаше тел по който да ни се обадят за кафенце или по магазините/
как се рядяхме на куцанката и се коладихме на майките тос ме бутна другия ме наби ;Д /а в градината как си играх на лекарка някой се удари аз първа платно до негоо/
с големите торби да крадем праскови и черешки после бабките с бастунки да ни гонят
ПРЕКРАСНИ ГОДИНИ /и след като получих компютъра :( /
поредното объркано хлапе
Ееех как ми се иска пак да съм лапенце.Едно време с децата вместо да цъкаме цс в залата по цял ден си купувахме пищовчета и си го играехме на улицита![]()
.
най-хубавите и истински времена бяха тогава,когато бяхме малки,никога няма да го забравя и винаги това отминало време ще остане в сърцето ми!! АЗ имах едно ПРЕКРАСНО детство![]()
Спомени,спомени.Радвам се,че се родих навреме,за да не изпусна забавата.Играехме на криеница 20 човека и този,който жомеше не можеше да заплюе половината,защото не им знае имената
![]()
![]()
Състезавахме се с колелета.Преди аз бях единствената с компютър,но интернета беше ограничен и още 1 седмица спираше,защото канех приятелите си да играят.Някак си беше по-лесно.Сега ако например не играеш CS не си ми приятелЖалко,че компютрите заместиха игрите навънка.Тези неща,който сега правят децата на възраста когато бях хлапе
Снимат се с джуки,имат вече 10000 гаджета...Детството им е свършило точно когато трябва да е най-забавно.
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Няма какво повече да кажаПървоначално написано от danibebi
+ безкрайност