.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 137

Hybrid View

Голям фен Аватара на Seductress
    Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Цитирай Първоначално написано от Seductress
    Как се играеше на 'капитане, капитане, какво ти е морето?' Забравила съм.
    Оооо, страшна игрица. Капитанът си затваря очите и брои до еди-колко си, а през това време останалите се пръскат край него и го питат: " Капитане, капитане, какво ти е морето?" и капитана трябва да каже - бурно, тихо или замразено .. Нещо такова беше. И според казаното - бурно - всички "бучат" край него, тихо - мълчат си, а замразено - стоят неподвижно. И при трите неща капитана трябва да ги търси със затворени очи и когото хване - той е новия капитан. Много я играехме преди.
    Мале, ся тва като го чета... и за нея се сетих, ама така ли се казваше или аз нещо изпообърках игрите
    Oфф,хора, и мене ме объркахте. Няма значение и двете си ги спомнят, голяма игра падаше.

Голям фен Аватара на king95
    И аз се обърках тотално с тия игри вече.
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Цитирай Първоначално написано от Exidee
    Цитирай Първоначално написано от king95
    Какви спомени ме налегнаха не е истина просто...
    дамм страхотно беше
    Уникални години !! Абсолютно всичко написано съм го правила с приятели ... Няма такива спомени простоо ;хх !!!
    Неприлично Щастлива .. : )

Повече от фен Аватара на qsiii
    как искам пак да съм в детската градина...толкова детски и хубави спомени имам

- дъвките Турбо толкова много ги обичах и ги събирах
    - когато бях избягала от вкъщи да търся охлюви после мама полиции вика, че идваха да ме търсят
    - бяха се събрали само момчета аз единственото женско и се хващахме за ръчички и се пързаляхме всички заедно с шейните
    - В детската градина си разменяхме от тия магнити за хладилници [ още си седят на хладилника]
    - ловяхме жаби в една локва, после пихме от тая локва, защото едно момче каза, че е вълшебна
    - когато се уморим сядахме на една Лада, която и до ден днешен не е мръднала и един чичко идваше да ни гони
    -Гледахме небето и уж чакаме духовете да дойдат и като някой види дух взима да крещи и всички бягаме на различни посоки

как ми липсват тия времена ...
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Мега фен Аватара на teenems
    а аз дори бях забравила тази игра ,лелеееееееееееееееее

да ,разбира се че ми се е случвало всичко това..сегашните деца ,пф пешлемета ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на notlike
    Ами, аз правя още някои от тези неща. Е, тези дни играхме стражари и апаши (да се чуди човек какво правят хора на по 15-16 години), ама беше интересно и тичкането си струваше. Иначе стаичката до входа беше облепена със стикери коли и покемони, но баща ми не харесваше това и я боядиса. Абе, доста неща съм правил, но като се замисля, авторке, това не го ли намери точно във ... ФЕЙСБУК
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

спомени,споменииии...но няма как отново да бъдат изживяни

аз съм на 13 и не съм никак голяма, но почти всички неща без 2/ 3 съм ги правила когато бях на 5/6 и се събирахме цялата махала беше адски весело после когао станах на към 8 ни купиха компютър и .. всичо се промени, но поне съм изживяла някой от тези неща докато тези който сега се раждат имам комп от съвсем малки и едва ли ще могат да изживеят тези неща

Всичките неща съм ги правила и имах хубаво детство докато не дойде кабелната телевизия... Аз нямах кабелна до 12-13 годишна,след това си пуснахме и аз се зомбирах.На 14-тия си рожден ден получих и компютър... Може да се каже,че съм имала малко по-дълго детство от останалите,но като се замисля днешните деца и половината на това едва ли ще имат.Сигурно ще бъдат зомбирани от малки..
    Fashion is my passion.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    А ето какви сме сега !!!

01. Без да искаш въвеждаш пин кода си на микровълновата.
    02. Не си играл на пасианс с истински карти от години.
    03. Не можеш да си намериш колата на паркинга, освен ако не я повикаш с алармата.
    04. Баба ти говори повече за Есмералда и Рич, отколкото за собствените си деца.
    05. Знаеш повече за проблемите на Брад Пит, отколкото за тези на собствения си брат.
    06. Чуваш по новините, че 50 човека са били взривени и сменяш канала, защото не е нищо ново.
    07. Сваляш си обувките, преди да влезеш... в самолета.
    08. Имаш списък с 15 телефонни номера, за да се обадиш на 3 членното си семейство.
    10. Най-добрият приятел на човека вече не е кучето, а мобилният телефон.
    11. Звъниш си всяка сутрин... за да си намериш мобилния телефон.
    12. Тъпо ти е, че не можеш да звъннеш и на дистанционното на телевизора, като изчезне.
    13. Чудиш се на къде да насочиш мебелите си в стаите, където нямаш телевизор.
    14. Не знаеш ничий телефон наизуст, дори собственият си, защото всички са ти в GSM-a.
    15. Да си забравиш GSM-a в къщи е драма. Единственото по-страшно е да го загубиш!
    16. Децата ти играят футбол всеки ден... пред компютъра.
    17. 10 годишния ти племенник не може да говори много, но може да чати перфектно.
    18. 10 годишния ти племенник пише по-бързо на клавиатурата, отколкото говори.
    19. Не си модерен, ако вече си на повече от 20 и още не си спал с някой от твоя пол.
    20. Ако си на тинейджърски купон, можеш да пикаеш навсякъде, но не и в тоалетната. Тя е само за секс.
    21. Повечето хора родени около 1990 вече са правили повече секс от теб.
    22. Ако слушаш песни, чиито текст има смисъл, значи или си прекалено стар или прекалено гей.
    23. Цената на квадратен метър в центъра на столицата ти е по-ниска от цената на квадратен сантиметър в любимия ти уебсайт.
    24. Сложил си парола на файла с паролите си.
    25. Пращаш е-мейли на колегата в съседния офис.
    26. Като причина да не поддържаш връзка с роднини и приятели изтъкваш, че нямат е-мейли.
    27. Проверяваш си е-мейла по 5 пъти на ден, но нямаш време да поговориш с майка си повече от веднъж седмично.
    28. Ако не получаваш поща вкъщи повече от седмица, се чувстваш пренебрегнат, макар да получаваш редовно само глупави реклами. Ако обаче не получиш никакъв е-мейл за повече от ден-два, даже спам-ът започва да ти липсва.
    29. Мразиш да пишеш с химикал, защото няма спелинг чек (проверка на правописа).
    30. Използваш си телефона повече за писане, отколкото за говорене.
    31. Оплакваш се, че на GSM-ът ти нямаш "copy" - "paste".
    32. Купил си си дигитална камера, за да правиш колкото си искаш снимки и сега имаш толкова много, че нямаш време да ги гледаш.
    33. Спираш пред къщи с колата и използваш GSM-a, за да провериш дали няма някой вкъщи, за да ти помогне с покупките.
    34. Ядосваш се на приятелите ти, че закъсняват с 5 минути и още не са ти звъннали на GSM-a.
    35. Децата ти не искат да ядат храна, която не е танцувала по телевизията.
    36. Ставаш сутрин и влизаш в Интернет, преди да влезеш в кухнята да си направиш кафе.
    37. Колкото повече си разпределяш времето, толкова по-малко ти остава.
    38. Слагаш наклонени усмивки, дори когато пишеш с химикал
    39. Накланяш си главата на една страна, когато се усмихваш
    40. Четеш това и клатиш глава, и се усмихваш.
    41. Дори още по-лошо, знаеш на кого точно ще препратиш тази статия.
    42. Прекалено си зает, за да забележиш, че на този списък му липсва номер 9.

43. Даже се връщаш назад, за да видиш, наистина ли няма номер 9.
    44. А сега се усмихваш. Хайде, препрати го на приятелите си, знам че ти се иска!

И аз си спомних много хубави моменти наистина сме имали прекрасно детство,тия днешните деца освен PES и кънтар страйк друго не знаят
    Така си е.Преди какво хубаво беше.Ходихме и играхме до 8-9 часа,катерихме се по дърветата и какво ли още не.А сега....
    Какво всъщност е "PES"?

Голям фен Аватара на king95
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Какво всъщност е "PES"?[/b]
    Pro Evolution Soccer. Футболна игра подобна на FIFA.
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    Ние му казвахме "крокодиле, крокодиле, какво ти е морето" Иначе се ограничаваше една територия, и един беше крокодила. Тоя крокодил беше с гръб към останалите деца и те го питаха: "Крокодиле, крокодиле, какво ти е морето?" И той, крокодила, или капитана ;д;д казваше някакъв цвят, например "жълт". И се обръща. И всички, които имат жълт, минават, а тия, дето нямат, трябва да минат през крокодила, без той да ги хване, и без да излизат от очертаната територия. Така беше, поне ние така я играхме

Иначе повечето от нещата още си ги правя, така че детството си е още с мен
    тва с цветовете май се използваше и за играта "обущар" и който нямаше някой свят си даваше обувките една по една... пхахах
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Миришещи листчета.. <33333

Повече от фен
    Ами аз съм почти на 15, така че моето детство не е било кой знае колко отдавна. И аз съм правила почти всички неща (без да съм яла онези вафли или дъвки, защото просто ги няма сега или пък не пращам писма по пощата) и не мисля, че днешните деца са изгубили много от онези неща.

Въпреки че не съм чаак толкова голяма, доста от нещата и аз съм ги правила.
    А сега...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Обожавам детството си.И сега осъзнавам каква късметлийка съм била да го имам,какво предимство съм имала пред повечето деца.Съжалявам за тези,които са израснали с компютри и телевизори.Тъжно ..
    От детството ми липсва и това,че бяхте толкова решителни.Някой казва "Айде да ходим еди-къде-си!" и всички се съгласяват,без излишни уговорки.
    Липсват ми тези дни ..
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от king95
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Какво всъщност е "PES"?[/b]
    Pro Evolution Soccer. Футболна игра подобна на FIFA.
    Благодаря за разяснението.Вече мисля,че съм много стара.Хич не я знаех тази игра.Не ми и трябва де.

всяка една точка от написаното съм правил.. със всяка прочетена буква ми излезе картина от детството в главата наистина страхотна тема
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

спомням си как виках от двора мамоооооооо само за да ми хвърли 50 стотинки да мога да си купя кроасан сок и дъфки и тва към 21;00 22;00 часа ;д /времето минаваше бързо и нямаше тел по който да ни се обадят за кафенце или по магазините/
    как се рядяхме на куцанката и се коладихме на майките тос ме бутна другия ме наби ;Д /а в градината как си играх на лекарка някой се удари аз първа платно до негоо/
    с големите торби да крадем праскови и черешки после бабките с бастунки да ни гонят

ПРЕКРАСНИ ГОДИНИ /и след като получих компютъра :
    ( /
    поредното объркано хлапе

Супер фен Аватара на Djuff
    Ееех как ми се иска пак да съм лапенце.Едно време с децата вместо да цъкаме цс в залата по цял ден си купувахме пищовчета и си го играехме на улицита .

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    най-хубавите и истински времена бяха тогава,когато бяхме малки,никога няма да го забравя и винаги това отминало време ще остане в сърцето ми!! АЗ имах едно ПРЕКРАСНО детство

Спомени,спомени.Радвам се,че се родих навреме,за да не изпусна забавата. Играехме на криеница 20 човека и този,който жомеше не можеше да заплюе половината,защото не им знае имената

Състезавахме се с колелета.Преди аз бях единствената с компютър,но интернета беше ограничен и още 1 седмица спираше,защото канех приятелите си да играят.Някак си беше по-лесно.Сега ако например не играеш CS не си ми приятел Жалко,че компютрите заместиха игрите навънка.Тези неща,който сега правят децата на възраста когато бях хлапе Снимат се с джуки,имат вече 10000 гаджета...Детството им е свършило точно когато трябва да е най-забавно.
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Мен също ме налегнаха спомени,моето детство беше прекрасно жалко,че повечето деца на днешно време няма да опитат вкуса на такова детство и няма да имат такива сладки спомени.
    Няма какво повече да кажа + безкрайност

спомени,спомени .. много хубава тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си