.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 137
    Беше толкова хубаво!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Seductress
    Как се играеше на 'капитане, капитане, какво ти е морето?' Забравила съм.

Оф, и аз, ама така ми се играе..... Но съм сигурна, че някой ден, с моите деца много ще играя..защото определено се е запазило детското в мен.

Може да се каже, че съм имала страхотно детство. Нищо не ми е липсвало. И съм страшно щастлива, че не съм била като сегашното поколение.......

Град
    Haskovo
    доброто старо време

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    1,4,6,7,9,10,12,14,15,16,17,18,19,20,22,23,24,25,2 6,27,28,29,30,33,35,37 съм ги правила.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Беше хубаво..

А сега децата от 5 годишни имат скайп, от 9 фейсбук...
    Като излизат навън говорят за цс..
    Да не говорим пък, че от 7 годишни имат последна марка телефон

Радвам се, че всички неща от изброенита по- горе съм ги изживяла..
    Дрън-дрън

Върнахте ме към 90-те,бяха много хубави времена,но си ги изживях и не бих искал да се връщам назад.

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    колко съм щастлива, че съм имала прекрасно детство!!!

Детство мое така си ми потребно!!!

Ако знаете сега, ако намеря някой на моя акъл бих играла всичките игри.. така ми се доигра да държави, на обущар, на подаръци, шише, дама охх абе на всичките на портите оххх искам пакк жалко, че няма кой да ми се навие или, ако се навие ще има "да бе луда ли си къде да го играем да ни се смеят хората" по-скоро ние трябва д а им се смеем колко са ограничени

оххх как ми се доиграаа
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Цитирай Първоначално написано от IfeTyy
    колко съм щастлива, че съм имала прекрасно детство!!!

Детство мое така си ми потребно!!!

Ако знаете сега, ако намеря някой на моя акъл бих играла всичките игри.. така ми се доигра да държави, на обущар, на подаръци, шише, дама охх абе на всичките на портите оххх искам пакк жалко, че няма кой да ми се навие или, ако се навие ще има "да бе луда ли си къде да го играем да ни се смеят хората" по-скоро ние трябва д а им се смеем колко са ограничени

оххх как ми се доиграаа
    Оо, да.. Напомни ми за Държави
    Май нещо се чертаеше, всеки беше някоя държава ала бала .. ахх..
    Дрън-дрън

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ехх...
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Странно, като се замисля за детство първоначално нито един от тия спомени не ми изплува в главата (макар че ги имам), а някакви съвсем други тъпи работи - как бях прекалено дребна, за да мога да хвана хубаво един чаршаф да го сгъна, как не стигах до дръжките на прозорците и високите рафтове, та трябваше да мъкна стол до там, колко по-несръчна бях...

П.С. Сетих се как си играех на учителка с плюшените играчки.

Вафлите и аз не ги помня, но съм чувала че е имало и песничка "куку руку вафла пална с течен шоколад", и е имало албум към тях. Благодарна съм за всеки един такъв миг и се радвам, че едновременно с вс тези безгрижни мигове съм намерила и мн добра приятелка, която до днес е с мен.

Eеех какви спомени какво нещо , направо ми се плаче от яд .

лелеел като си спомня че до 1-2 през ноша на криеница сме играли или пък с колелета малиии направо пак ми се иска да бъде така

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Уфф,всичко беше толкова якооо...
    Това се казва детство,а не като сега.

бтв- още съм навитак на такива игри и мероприятия.И хич не ми пука как бих изглеждала отстрани,какво като съм на 19...просто беше безценно.

Някой да е пускал пликчета пълни с вода от някоя тераса на висок блок?

В катеренето по гаражи също сме били специалисти.

О,и нямаше толкова масово МакДоналдс,КФС,БъргърКинг.. .мажеш филията с лютеница или пастет и заминаваш навън да не изпуснеш играта.

И като,че ли всички деца бяхме с нормално телосложение,нямаше пълнички(ми то с това тичане по цял ден),а сега масово затлъстяли.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Голям фен Аватара на Ospi
    Mного яко беше! Помня как искахме пари от нашите, аз от дядо си(лека му пръст) и ми даваха по 50 стотинки (навремето това бяха много пари)!
    Взимахме си кроки с късмет и сокчета от 10. Играхме до 10 часа криеници и др. Всеки следобед гледахме Ю-ги-о или бейблеид и всеки имаше едни пумпали или карти. Абе, какво ли не бих дал да живея през онова време. Сега ЦС е играта. Бъцат бъцат, ще се сраснат със стола. Големи изроди са днешните лапета.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Мен също ме налегнаха спомени,моето детство беше прекрасно жалко,че повечето деца на днешно време няма да опитат вкуса на такова детство и няма да имат такива сладки спомени.
    И аз имах много хубаво детство.. И толкова ми се иска да го преживея отново, ама...
    А децата в днешно време... изобщо не мога и да си представя какво детство ще имат..
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на fuckme

Re: "За всички, които са имали такова детство !!"

6. Лятото да ти трябват пари за сладолед , не за алкохол
    7. Да гледаш видеокасети с любимите си филмчета
    9. Да играеш на криеница, стражари апаши, капитане капитане, какво ти е е морето , царю какво обичаш, замръзванка..
    10. Да попълваш лексикони
    11. Да караш колело с контра, вместо спирачка
    12. Да се качиш на някое дърво и да си береш джанки или череши
    13. Да колекционираш "Мики Маус"
    16. Да скачаш на въже и ластик
    17. Да играеш с приятелка едни смешни игри с ръце (пляскане и пеене) /още помня една ;x/
    18. Да звъниш на звънците на хората и да тичаш да се скриеш
    19. Да ядеш захарен памук и да лепнеш целият
    20. Да викаш Дама Пика и всички производни духове
    22. Да си пишете бележки в час и да си ги предаватe от ръка на ръка тайно, вместо просто да пращаш смс
    23. Да колекционираш и разменяш календарчета, салфетки, миришешти листчета
    24. Да рисуваш с цветни тебешири по асфалта, при липса на такива и с керемида и всякакви камъчета, които да оставят следи
    26. С часове да редиш лего

29. Да няма компютри, 3D игри, компактдискове, GSM-и, 150 канала кабелна телевизия, интернет и да смяташ тетриса и супер мариото за интересни
    30. Да крадеш цветя от дворовете за майка си и бабичките от балконите да ти се карат ;[ <33

32. Да използваш пароли само когато измисляш някоя игра, а не за да ги въвеждаш някъде
    33. Ако искаш да се се свържеш със семйството си, да имаш само един номер , не 15

35. Да си имаш таен език с приятелите си
    37. Да слагаш снимките от рождени си ден в албумче, не във фейсбук

Спомени, спомени... Сега разбирам колко щастлива съм била всъщност в детските си години Наистина хубава тема сте направили, защото сегашните деца имат супер мега телефон още от петгодишна възраст, играят на компютър още преди да са се научили да четат и на дали ще могат да изживеят така детството си...
    — Пустинята е хубава — каза малкият принц, — защото крие някъде кладенец…

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    някой с по-трайна памет да помагаааа срам ме е дори че трябва да ми припомните това как може да съм ги забравила таа какви бяха песничките на това отваряй кральо порти отваря да минат кральо... и на татак как беше и на държави какво се викаше?
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Ех,като си спомня колко фунийки съм направил..
    Искам още

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от IfeTyy
    някой с по-трайна памет да помагаааа срам ме е дори че трябва да ми припомните това как може да съм ги забравила таа какви бяха песничките на това отваряй кральо порти отваря да минат кральо... и на татак как беше и на държави какво се викаше?
    Да бе,я малко помагайте за тия държави,помня че играехме,ама кво точно се викаше...тая игра много ме кефеше едно време...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Доста от тези неща ги правя и до ден днешен
    Ха-ха аз също.

Никога няма да забравя тези моменти , както и надпреварите с колело .. дългото очакване да дойде някой сабор и да отидем при баби , дядовци за някой лев и да отидем да се врътнем един път на нещо . Да си драскаме с тебешири и да играем на дама . Или родителите на някого да му купят накякво басейнче за 20тина лева и да се съберем всички и да мъкнем топла водица и после да се пляцикаме.. ааа Да пълниме шишета с вода лятото и да се пръскаме .. Не съжелявам за нито един от тези моменти , жалко е , че всичко сега виси пред компютъра в играждането на своят виртуален живот...
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    да......имахме прекрасно детсво
    жалко за днешните деца......след време ще си спомнят не как се криели от родителите за да не ги риберат,а как крият дрогата от родителите за да не я приберат...
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Супер фен Аватара на gabi_94
    Имах такова хубаво детство. Спомням си колко спокойна и щастлива се чувствах. Правила съм какви ли не неща освен описаните в темата...например:
    - балони с вода, пуснати от терасите върху някое куче или човек - не баш върху него де, но близо за да го оплиска
    - катерене по гаражите
    - строене на къщи по дървета и полянки с какви ли не боклуци - парцали, дъски, клони на дървета, черги...найлони и т.н.
    - измислени пикници по полянките и градинките просто със хляб и буркан лютеница....
    - скачане на ластик - ама мнооооооооооооооооооооооо ого скачане
    - 30,40 хлапета се събирахме като компания от няколко блока и се почваха по тъмно криениците и стражари и апаши...
    - събираме се няколко хлапета в дома на някое, пускаме музика и танцуваме и пеем на измислен език.
    - когато беше лято, наще слагаха на терасата ни корито, пълно с вода от сутринта, за да може като се прибера за малко към 3,4 следобед, да ми е топла водата иии да се топвам.
    - пръскане с водни пистолети...

И какво ли още не. Хубави времена бяха и отлетяха мноооооого бързо
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    като пропуснем 21 и 34 детството ми беше абсолютно същото...

и 20 стотинки стигаха за вафла и дъвки ;Д

а сега като гледам братовчедка ми (на 6) направо ми се плаче..по цял ден е пред disney channel или компютъра...аз като бях на 6 какви ли не ги измислях за да изляза навън ;д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Всичко без 5, 30 и 34
    ех хубави времена бяха

оо Държави ми беше любимата игра
    чертае се кръг, в който пише СТОП и като лъчи от него свързани с още кръгчета. във всяко имаше някоя държава и ти си избираш коя да си и заставаш в средата на кръгчето. един казва държавата на някое дете и то трябва да застане в центъра и да каже"стоп" и всички бягат на някъде , докато не е казан стопа и този, който е в центъра трябва да каже с колко мечешки, великански, миши,.... крачки ще стигне до някое дете

някой пита за нея
    е д/г я обясних

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си