- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- "За всички, които са имали такова детство !!"
Някой от нещата ги правя още![]()
![]()
![]()
.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
да и аз съм такаПървоначално написано от balu4ka
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
абе аз питах ама нали като се разчартаеше кръгът с държавите всеки имаше някакъв знак да си отбелязва неготака както и да е но исках да питам точно нато всички са в кръга и нали един викаше нещо не е песничка ама някакви думи и напрая казваше стоп всички спирата и там имаше нещо с настъпване и се взимаше от тероторията на настъпания. та въпросът ми беше какво точно се викаше?Първоначално написано от lovey0u
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Мога да кажа, че с удоволствие прочетох това, което сме правили преди 5-10 години (т.е. първия пост), но дори не погледнах това, което правим сега...
Жалко, че сегашните деца нямат такова детство. Както се казва: На твоята възраст изгубих първия си зъб, не девствеността си.
Че какво му е лошото на сегашното детство![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
дааа, такова беше моето детство, а сега децата в градината имат gsm, пишат по скайп.... не знаят какво е игра![]()
Много яки спомени събуди това в мен.Всичко съм правил - и замръзванка и гоненица и държави и капитане какво ти е морето и жмичка и т.н.Спомням си и една мечо пух.Някой жми и казва -мечо,мечо пух с различна бързина,а няколко човека трябва да го стигнат,но той като си отвори очите не трябва да вижда никой в движение.Всички се бяха забъркали по миришещите листчета.Аз имах поне 200.Леле защо не пуснат пак вафли куку-руку.Който ги не е ял е изпуснал много.Спомням си,че бяха уникално вкусни.Супер марио си е the bestИмаше и едни пистолети с топчета -гадно болеше като те улучваха
.Играехме с приятелите на карти,ама на някави елементарни игри -кент,кенеф имаше някаква
и много други.През зимата беше голям кеф с шейните и с пързалянето.Абе готино е да си дете.
![]()
Като прочетох тва и направо ми се прииска да върна времето назад ... Помня,че един път играехме на капитане капитане и аз бях капитана,обаче бях със завързани очи и нищо не виждах.И както вървях си ударих единия крак в цимент и реших,че това е стапалото пред хода ни и тъкмо да седна че се изморих да ги търся другите и едно момиче ме хвана за суичера,защото щтях да падна в една дупка която всъщност мислех за стапало защото тя е напрамена със цимент отстрани и добре,че тва момиче ме хвана за суичера щтото дупката си беше дълбока.Не го обясних мн кат хората ама карай ...![]()
Бях дете през времето, когато
шоколад и кола бяха по скъпи от злато.![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
ей я играта за държавите ама я зех от нета щото мен ме мързи да я обясня пък и няма да ме разберете![]()
та:
Начертава се кръг, който се разделя на сектори (като торта). Броят на секторите е колкото броят на децата. Всяко дете си избира каква държава да бъде и написва името й в един от секторите. Всеки стъпва с единия крак в своя сектор. Предварително се избира „първи” – той казва: „Да бий, да биииииий... (тук прави пауза, която усилва напрежението) Франция да бий!” и тогава всички, без детето-Франция, хукват в различни посоки, а то казва колкото може по-бързо: „Едно, две, три, стоп!” и всички спират („замръзват”). Детето-Франция си избира някого от „замръзналите” (примерно детето-Италия) и преценява с колко крачки може да стигне до него. Има различни видове крачки: мравешки (придвижва се напред с 2-3 см – колкото е дълъг един палец на крака), мишешки (с дължината на стъпалото; и така се движи: долепя стъпалото на единия крак пред стъпалото на другия), заешки (подскоци с двата крака едновременно), човешки (обикновени крачки), великански (като човешките, но разкрачът е колкото може по-огромен). Ако децата са изобретателни, могат да си измислят и други стъпки: орангутански, кенгуровски, патешки и т.н.... Та детето-Франция казва например: „Пет великански!” и трябва да стигне до определеното от него дете с пет великански крачки. Ако успее, си „отрязва” с тебешир малка част от сектора на Италия. Ако в един момент цялата Италия бъде „завладяна” от другите играчи, детето-Италия излиза от играта. Има и по-жесток вариант: детето-Франция не си отрязва никаква малка част от Италия, ами направо ия превзема цялата. Така играта свършва по-бързо.
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
че кой ще мине кралю че кой ще мине?
Отворете затворете само един пуснете
Лъжичка - паничка, тиганче - КАПАНЧЕЕЕЕЕЕЕ(може и нещо да пропускам :Д )
![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
OtkrovennoBezrazlichna сега си припомних БЛАГОДАРЯ ти многооо!![]()
![]()
![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Беше толкова хубаво... Направо като се замисля като бях малка как съм ги правила всичките пакости и даже и сега искам да щурея
I'm so happy. Cause today I found my friends.
They're in my head.
хора тва е за крокодила,капитане капитане е друга играПървоначално написано от Seductress
един застава и е капитана и го питат капитане капитане какво е морето,бурно тихо или замразено и т.н мързо ме да обеснявам
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Беше уникално просто <33 Още помня как се криехме зад кофите за боклук , когато майките ни идваха да ни прибират в 12 - 1 вечерта ..
Нямаше логика,беше любов.
ех,че ме налегнаха спомени от близкото минало.не е истина колко хора се събирахме на село играхме на тия игри.тва стражари и апаши по нивите се гонехме чак.как седяхме до 3 и продължавахме да играем неуморно.
Първоначално написано от danibebi
Много правилно
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Да ,жалко,но нали ние опитахме от такова детство.Трябва да сме доволни.Първоначално написано от danibebi
Споменииии....
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...