.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 137
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Някой от нещата ги правя още .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Някой от нещата ги правя още .
    да и аз съм така
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    Всичко без 5, 30 и 34
    ех хубави времена бяха

оо Държави ми беше любимата игра
    чертае се кръг, в който пише СТОП и като лъчи от него свързани с още кръгчета. във всяко имаше някоя държава и ти си избираш коя да си и заставаш в средата на кръгчето. един казва държавата на някое дете и то трябва да застане в центъра и да каже"стоп" и всички бягат на някъде , докато не е казан стопа и този, който е в центъра трябва да каже с колко мечешки, великански, миши,.... крачки ще стигне до някое дете

някой пита за нея
    е д/г я обясних
    абе аз питах ама нали като се разчартаеше кръгът с държавите всеки имаше някакъв знак да си отбелязва неготака както и да е но исках да питам точно нато всички са в кръга и нали един викаше нещо не е песничка ама някакви думи и напрая казваше стоп всички спирата и там имаше нещо с настъпване и се взимаше от тероторията на настъпания. та въпросът ми беше какво точно се викаше?
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Спомени, спомени ... хубаво детство сме имали. Истинско детство. А не като сегашните хлапета.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен
    Мога да кажа, че с удоволствие прочетох това, което сме правили преди 5-10 години (т.е. първия пост), но дори не погледнах това, което правим сега...
    Жалко, че сегашните деца нямат такова детство. Както се казва: На твоята възраст изгубих първия си зъб, не девствеността си.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Че какво му е лошото на сегашното детство
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от IfeTyy
    Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    Всичко без 5, 30 и 34
    ех хубави времена бяха

оо Държави ми беше любимата игра
    чертае се кръг, в който пише СТОП и като лъчи от него свързани с още кръгчета. във всяко имаше някоя държава и ти си избираш коя да си и заставаш в средата на кръгчето. един казва държавата на някое дете и то трябва да застане в центъра и да каже"стоп" и всички бягат на някъде , докато не е казан стопа и този, който е в центъра трябва да каже с колко мечешки, великански, миши,.... крачки ще стигне до някое дете

някой пита за нея
    е д/г я обясних
    не си спомням

абе аз питах ама нали като се разчартаеше кръгът с държавите всеки имаше някакъв знак да си отбелязва неготака както и да е но исках да питам точно нато всички са в кръга и нали един викаше нещо не е песничка ама някакви думи и напрая казваше стоп всички спирата и там имаше нещо с настъпване и се взимаше от тероторията на настъпания. та въпросът ми беше какво точно се викаше?

дааа, такова беше моето детство, а сега децата в градината имат gsm, пишат по скайп.... не знаят какво е игра

Много яки спомени събуди това в мен.Всичко съм правил - и замръзванка и гоненица и държави и капитане какво ти е морето и жмичка и т.н.Спомням си и една мечо пух.Някой жми и казва -мечо,мечо пух с различна бързина,а няколко човека трябва да го стигнат,но той като си отвори очите не трябва да вижда никой в движение.Всички се бяха забъркали по миришещите листчета.Аз имах поне 200.Леле защо не пуснат пак вафли куку-руку.Който ги не е ял е изпуснал много.Спомням си,че бяха уникално вкусни.Супер марио си е the best Имаше и едни пистолети с топчета -гадно болеше като те улучваха .Играехме с приятелите на карти,ама на някави елементарни игри -кент,кенеф имаше някаква и много други.През зимата беше голям кеф с шейните и с пързалянето.Абе готино е да си дете.

Супер фен Аватара на zoreto
    определено някои неща ги помня,а като гледам дечицата пред блока с кутийки бира в ръка .......

Повече от фен Аватара на fanpire
    Като прочетох тва и направо ми се прииска да върна времето назад ... Помня,че един път играехме на капитане капитане и аз бях капитана,обаче бях със завързани очи и нищо не виждах.И както вървях си ударих единия крак в цимент и реших,че това е стапалото пред хода ни и тъкмо да седна че се изморих да ги търся другите и едно момиче ме хвана за суичера,защото щтях да падна в една дупка която всъщност мислех за стапало защото тя е напрамена със цимент отстрани и добре,че тва момиче ме хвана за суичера щтото дупката си беше дълбока.Не го обясних мн кат хората ама карай ...

Бях дете през времето, когато
    шоколад и кола бяха по скъпи от злато.
    Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
    и да кажа: " Всичко мога да направя."

ей я играта за държавите ама я зех от нета щото мен ме мързи да я обясня пък и няма да ме разберете
    та:

Начертава се кръг, който се разделя на сектори (като торта). Броят на секторите е колкото броят на децата. Всяко дете си избира каква държава да бъде и написва името й в един от секторите. Всеки стъпва с единия крак в своя сектор. Предварително се избира „първи” – той казва: „Да бий, да биииииий... (тук прави пауза, която усилва напрежението) Франция да бий!” и тогава всички, без детето-Франция, хукват в различни посоки, а то казва колкото може по-бързо: „Едно, две, три, стоп!” и всички спират („замръзват”). Детето-Франция си избира някого от „замръзналите” (примерно детето-Италия) и преценява с колко крачки може да стигне до него. Има различни видове крачки: мравешки (придвижва се напред с 2-3 см – колкото е дълъг един палец на крака), мишешки (с дължината на стъпалото; и така се движи: долепя стъпалото на единия крак пред стъпалото на другия), заешки (подскоци с двата крака едновременно), човешки (обикновени крачки), великански (като човешките, но разкрачът е колкото може по-огромен). Ако децата са изобретателни, могат да си измислят и други стъпки: орангутански, кенгуровски, патешки и т.н.... Та детето-Франция казва например: „Пет великански!” и трябва да стигне до определеното от него дете с пет великански крачки. Ако успее, си „отрязва” с тебешир малка част от сектора на Италия. Ако в един момент цялата Италия бъде „завладяна” от другите играчи, детето-Италия излиза от играта. Има и по-жесток вариант: детето-Франция не си отрязва никаква малка част от Италия, ами направо ия превзема цялата. Така играта свършва по-бързо.
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Тая за Краля беше нещо подобно на:
    Отваряй кралю порти отваряй кралю
    че кой ще мине кралю че кой ще мине?
    Отворете затворете само един пуснете
    Лъжичка - паничка, тиганче - КАПАНЧЕЕЕЕЕЕЕ (може и нещо да пропускам :Д )
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Интересното е, че всичко това съм го правил.. и беше много забавно.
    Вафла..

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    OtkrovennoBezrazlichna сега си припомних БЛАГОДАРЯ ти многооо!
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Град
    Пазарджик
    Беше толкова хубаво... Направо като се замисля като бях малка как съм ги правила всичките пакости и даже и сега искам да щурея
    I'm so happy. Cause today I found my friends.
    They're in my head.

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от Seductress
    Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    Цитирай Първоначално написано от Seductress
    Как се играеше на 'капитане, капитане, какво ти е морето?' Забравила съм.
    Ние му казвахме "крокодиле, крокодиле, какво ти е морето" Иначе се ограничаваше една територия, и един беше крокодила. Тоя крокодил беше с гръб към останалите деца и те го питаха: "Крокодиле, крокодиле, какво ти е морето?" И той, крокодила, или капитана ;д;д казваше някакъв цвят, например "жълт". И се обръща. И всички, които имат жълт, минават, а тия, дето нямат, трябва да минат през крокодила, без той да ги хване, и без да излизат от очертаната територия. Така беше, поне ние така я играхме

Иначе повечето от нещата още си ги правя, така че детството си е още с мен
    Ааа, благодаря. Като малки се събирахме на гаражите отгоре и играехме на какво ли не и някви чичковци редовно ни се караха и ни гонеха.
    хора тва е за крокодила,капитане капитане е друга игра един застава и е капитана и го питат капитане капитане какво е морето,бурно тихо или замразено и т.н мързо ме да обеснявам
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Беше уникално просто <33 Още помня как се криехме зад кофите за боклук , когато майките ни идваха да ни прибират в 12 - 1 вечерта ..
    Нямаше логика,беше любов.

Голям фен Аватара на SWT

:)

Еххх,спомени,спомени ;(

ех,че ме налегнаха спомени от близкото минало.не е истина колко хора се събирахме на село играхме на тия игри.тва стражари и апаши по нивите се гонехме чак.как седяхме до 3 и продължавахме да играем неуморно.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Мен също ме налегнаха спомени,моето детство беше прекрасно жалко,че повечето деца на днешно време няма да опитат вкуса на такова детство и няма да имат такива сладки спомени.

Много правилно
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Мен също ме налегнаха спомени,моето детство беше прекрасно жалко,че повечето деца на днешно време няма да опитат вкуса на такова детство и няма да имат такива сладки спомени.
    Да ,жалко,но нали ние опитахме от такова детство.Трябва да сме доволни.

Град
    Roma, Italia
    Споменииии....
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    А ето какви сме сега !!!

01. Без да искаш въвеждаш пин кода си на микровълновата.
    02. Не си играл на пасианс с истински карти от години.
    03. Не можеш да си намериш колата на паркинга, освен ако не я повикаш с алармата.
    04. Баба ти говори повече за Есмералда и Рич, отколкото за собствените си деца.
    05. Знаеш повече за проблемите на Брад Пит, отколкото за тези на собствения си брат.
    06. Чуваш по новините, че 50 човека са били взривени и сменяш канала, защото не е нищо ново.
    07. Сваляш си обувките, преди да влезеш... в самолета.
    08. Имаш списък с 15 телефонни номера, за да се обадиш на 3 членното си семейство.
    10. Най-добрият приятел на човека вече не е кучето, а мобилният телефон.
    11. Звъниш си всяка сутрин... за да си намериш мобилния телефон.
    12. Тъпо ти е, че не можеш да звъннеш и на дистанционното на телевизора, като изчезне.
    13. Чудиш се на къде да насочиш мебелите си в стаите, където нямаш телевизор.
    14. Не знаеш ничий телефон наизуст, дори собственият си, защото всички са ти в GSM-a.
    15. Да си забравиш GSM-a в къщи е драма. Единственото по-страшно е да го загубиш!
    16. Децата ти играят футбол всеки ден... пред компютъра.
    17. 10 годишния ти племенник не може да говори много, но може да чати перфектно.
    18. 10 годишния ти племенник пише по-бързо на клавиатурата, отколкото говори.
    19. Не си модерен, ако вече си на повече от 20 и още не си спал с някой от твоя пол.
    20. Ако си на тинейджърски купон, можеш да пикаеш навсякъде, но не и в тоалетната. Тя е само за секс.
    21. Повечето хора родени около 1990 вече са правили повече секс от теб.
    22. Ако слушаш песни, чиито текст има смисъл, значи или си прекалено стар или прекалено гей.
    23. Цената на квадратен метър в центъра на столицата ти е по-ниска от цената на квадратен сантиметър в любимия ти уебсайт.
    24. Сложил си парола на файла с паролите си.
    25. Пращаш е-мейли на колегата в съседния офис.
    26. Като причина да не поддържаш връзка с роднини и приятели изтъкваш, че нямат е-мейли.
    27. Проверяваш си е-мейла по 5 пъти на ден, но нямаш време да поговориш с майка си повече от веднъж седмично.
    28. Ако не получаваш поща вкъщи повече от седмица, се чувстваш пренебрегнат, макар да получаваш редовно само глупави реклами. Ако обаче не получиш никакъв е-мейл за повече от ден-два, даже спам-ът започва да ти липсва.
    29. Мразиш да пишеш с химикал, защото няма спелинг чек (проверка на правописа).
    30. Използваш си телефона повече за писане, отколкото за говорене.
    31. Оплакваш се, че на GSM-ът ти нямаш "copy" - "paste".
    32. Купил си си дигитална камера, за да правиш колкото си искаш снимки и сега имаш толкова много, че нямаш време да ги гледаш.
    33. Спираш пред къщи с колата и използваш GSM-a, за да провериш дали няма някой вкъщи, за да ти помогне с покупките.
    34. Ядосваш се на приятелите ти, че закъсняват с 5 минути и още не са ти звъннали на GSM-a.
    35. Децата ти не искат да ядат храна, която не е танцувала по телевизията.
    36. Ставаш сутрин и влизаш в Интернет, преди да влезеш в кухнята да си направиш кафе.
    37. Колкото повече си разпределяш времето, толкова по-малко ти остава.
    38. Слагаш наклонени усмивки, дори когато пишеш с химикал
    39. Накланяш си главата на една страна, когато се усмихваш
    40. Четеш това и клатиш глава, и се усмихваш.
    41. Дори още по-лошо, знаеш на кого точно ще препратиш тази статия.
    42. Прекалено си зает, за да забележиш, че на този списък му липсва номер 9.

43. Даже се връщаш назад, за да видиш, наистина ли няма номер 9.
    44. А сега се усмихваш. Хайде, препрати го на приятелите си, знам че ти се иска!

И аз си спомних много хубави моменти наистина сме имали прекрасно детство,тия днешните деца освен PES и кънтар страйк друго не знаят
    +1 Днешната младеж просто е ужасна и нито четат книги нищо не ги интересува!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си