- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- "За всички, които са имали такова детство !!"
Оо , Ляля ми беше любимото. За една Коледа го получих и пощурях от кеф..Първоначално написано от d3n17yy
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Мдам, и мен ме обхвана носталгията.... особено когато преди десетина години се спусках на село по един стръмен завой с балканчето и контрата просто отказа![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Като се замисля има само 3-4 неща от изброените, които не съм правила, а останалите...![]()
![]()
Ех, страхотно детство имахме ние, децата на 90-теВсичко бих дала да се върна само за 1 ден назад в годините и да изживея същите неща отново... Бяха такива спокойни времена и се занимавахме баш с детските си неща, а не с алкохоли, треви и секс...
![]()
Съжалявам само, че някой ден мойто дете няма да има възможността да преживее същите неща, които аз съм преживяла... Не го заменям това вълшебно детство за нищо на света !!!!!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Дисни![]()
![]()
![]()
Колко хубави анимации имаше тогава![]()
Дори се бях хванала да ги издирвам по тракерите и да ги записвам,а след време,когато децата ни ще гледат 3D вкъщи,а по кината ще има само 5D ще им пускам тези стари анимации за да видят к'во е т'ва чудо "качествена анимация"![]()
Повечето неща съм ги правила.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Абе това са две различни игри беПървоначално написано от Seductress
![]()
капитане,капитане .. един се обрйща и другите го питат
- Капитане,капитане какво е морето - бурно,тихо замразено?
- Бурно (викаш там уууу) и той те гони със затворени очи
- Тихо (на пръсти ) и той пак е със затворени очи и те гони
- Замразено брои до три и спираш на място
А и когато те хване трябва да каже кой си без да гледа. Играе се с повече от трима![]()
как го искам пак това време ..![]()
От всички изброени не сме си пращали писма по пощите, защото живеехме блок до блок, мразя захарен памук защото ми става лошо и много рядко ядох като малка и така. Да си призная честно имаше злоба в моето детство. Появиха се интриги и тайфата от 10 човека се раздели .. но най-хубавите ми спомени са когато точно си бяхме 10, че и повече. Мразехме момчетата, защото само ни дразнеха, играехме футбол в една градинка (много сериозно го приемахме) брахме цветя, правихме гафове, крадяхме пощите, дразнехме бабичките, карахме колело, играхме волейбол на един лост... толкова са много.. <3 и аз много съжалявам, че за в бъдеще моето дете няма да има такова детство. Толкова много ненужни технологии.. честно казано като малка живота ми беше простичък и ми беше много добре! Не бих заменила тези спомени за нищо на света. И 100% съм сиг, че ако тогава имаше фейсбук и такива глупости, нямаше да е същотоа сегашните поколения.. пропиляват си най-хубавите години!
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.