.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 137
    Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

"За всички, които са имали такова детство !!"

Текстът е копиран от фейсбук, хареса ми страшно много. Който го прочете и поне малко се замисли върху написаното - едва ли ще съжалява.

1.Да отидеш до телевизора и да го включиш от копчето
    2. Да чакаш да получиш писмо в истинската си поща
    3. Да събираш картинките на дъвки турбо, без значение дали си момче или момиче
    4. Да ти се събере лентата от касетката и да я навиваш с пръст или молив
    5. Вафла куку рукуууууу
    6. Лятото да ти трябват пари за сладолед , не за алкохол
    7. Да гледаш видеокасети с любимите си филмчета
    8. Да чакаш да стане неделя в 5 за часа на Дисни
    9. Да играеш на криеница, стражари апаши, капитане капитане, какво ти е е морето , царю какво обичаш, замръзванка..
    10. Да попълваш лексикони
    11. Да караш колело с контра, вместо спирачка
    12. Да се качиш на някое дърво и да си береш джанки или череши
    13. Да колекционираш "Мики Маус"
    14. Да прекарваш летата си при баба и дядо на село <33
    15. Да се прибереш у дома с бездомно котенце,пълно с бълхи
    16. Да скачаш на въже и ластик
    17. Да играеш с приятелка едни смешни игри с ръце (пляскане и пеене) /още помня една ;x/
    18. Да звъниш на звънците на хората и да тичаш да се скриеш
    19. Да ядеш захарен памук и да лепнеш целият
    20. Да викаш Дама Пика и всички производни духове
    21.На рождения ти ден, тортата да е приготвена от мама
    22. Да си пишете бележки в час и да си ги предаватe от ръка на ръка тайно, вместо просто да пращаш смс
    23. Да колекционираш и разменяш календарчета, салфетки, миришешти листчета
    24. Да рисуваш с цветни тебешири по асфалта, при липса на такива и с керемида и всякакви камъчета, които да оставят следи
    25. Да играеш вечер до късно в дерето, целият да си изподран и да се правиш, че не чуваш, че те викат да се прибереш, защото вече е късно
    26. С часове да редиш лего
    27. Да станеш целият в кръв и рани, но да не се прибереш, за да не ти забранят да излезеш пак
    28. Да пиеш вода от чешмичките, а не от пластмасови бутилки
    29. Да няма компютри, 3D игри, компактдискове, GSM-и, 150 канала кабелна телевизия, интернет и да смяташ тетриса и супер мариото за интересни
    30. Да крадеш цветя от дворовете за майка си и бабичките от балконите да ти се карат ;[ <33
    31. Ако някой ти трябва да отиваш у тях без да му се обаждаш
    32. Да използваш пароли само когато измисляш някоя игра, а не за да ги въвеждаш някъде
    33. Ако искаш да се се свържеш със семйството си, да имаш само един номер , не 15
    34. Да си убеден, че баща ти е супергерой
    35. Да си имаш таен език с приятелите си
    37. Да слагаш снимките от рождени си ден в албумче, не във фейсбук

Благодаря на тези, които са го прочели.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на Seductress
    Как се играеше на 'капитане, капитане, какво ти е морето?' Забравила съм.

Голям фен Аватара на king95
    Какви спомени ме налегнаха не е истина просто...
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Мен също ме налегнаха спомени,моето детство беше прекрасно жалко,че повечето деца на днешно време няма да опитат вкуса на такова детство и няма да имат такива сладки спомени.

Цитирай Първоначално написано от king95
    Какви спомени ме налегнаха не е истина просто...
    дамм страхотно беше

Мега фен Аватара на ameli
    Ей да, супер беше Аз само не чаках да стане неделя, в 5, ами всеки ден от 3 и 30 даваха програмата на Фокс Кидс. Излизахме да играем, точно тогава се прибирахме да го гледаме и после пак

И се събирахме целия квартал, сигурно около 50 деца, играехме до късно на криеница, стражари и апаши, особено в тъмното беше страхотно И всеки си имаше по едно въшлясало коте и се грижеше за него Колко хубаво щеше да е да върнем времето назад и да си поиграем пак..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от Seductress
    Ние му казвахме "крокодиле, крокодиле, какво ти е морето" Иначе се ограничаваше една територия, и един беше крокодила. Тоя крокодил беше с гръб към останалите деца и те го питаха: "Крокодиле, крокодиле, какво ти е морето?" И той, крокодила, или капитана ;д;д казваше някакъв цвят, например "жълт". И се обръща. И всички, които имат жълт, минават, а тия, дето нямат, трябва да минат през крокодила, без той да ги хване, и без да излизат от очертаната територия. Така беше, поне ние така я играхме

Иначе повечето от нещата още си ги правя, така че детството си е още с мен

Наистина беше прекрасно

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Ей да, супер беше Аз само не чаках да стане неделя, в 5, ами всеки ден от 3 и 30 даваха програмата на Фокс Кидс. Излизахме да играем, точно тогава се прибирахме да го гледаме и после пак

И се събирахме целия квартал, сигурно около 50 деца, играехме до късно на криеница, стражари и апаши, особено в тъмното беше страхотно И всеки си имаше по едно въшлясало коте и се грижеше за него Колко хубаво щеше да е да върнем времето назад и да си поиграем пак..
    И аз бях така
    I hate cold-blooded people !!!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    [b]Ммм всичко съм правила. Обаче бях много, много малка...това всичкото беше докато не станах на 7...после дойдоха компютрите, кабелната, телефоните и станах идиот.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    [b]...после дойдоха компютрите, кабелната, телефоните и станах идиот.
    Именно \: едно нещо идва, за да ти даде малко и да ти отнеме много..Имах прекрасно детство, наще никога не са ме лишавали от нищо, винаги си намирах глупави занимания, нямах никакви проблеми и ми беше толкова безгрижно..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    А ето какви сме сега !!!

01. Без да искаш въвеждаш пин кода си на микровълновата.
    02. Не си играл на пасианс с истински карти от години.
    03. Не можеш да си намериш колата на паркинга, освен ако не я повикаш с алармата.
    04. Баба ти говори повече за Есмералда и Рич, отколкото за собствените си деца.
    05. Знаеш повече за проблемите на Брад Пит, отколкото за тези на собствения си брат.
    06. Чуваш по новините, че 50 човека са били взривени и сменяш канала, защото не е нищо ново.
    07. Сваляш си обувките, преди да влезеш... в самолета.
    08. Имаш списък с 15 телефонни номера, за да се обадиш на 3 членното си семейство.
    10. Най-добрият приятел на човека вече не е кучето, а мобилният телефон.
    11. Звъниш си всяка сутрин... за да си намериш мобилния телефон.
    12. Тъпо ти е, че не можеш да звъннеш и на дистанционното на телевизора, като изчезне.
    13. Чудиш се на къде да насочиш мебелите си в стаите, където нямаш телевизор.
    14. Не знаеш ничий телефон наизуст, дори собственият си, защото всички са ти в GSM-a.
    15. Да си забравиш GSM-a в къщи е драма. Единственото по-страшно е да го загубиш!
    16. Децата ти играят футбол всеки ден... пред компютъра.
    17. 10 годишния ти племенник не може да говори много, но може да чати перфектно.
    18. 10 годишния ти племенник пише по-бързо на клавиатурата, отколкото говори.
    19. Не си модерен, ако вече си на повече от 20 и още не си спал с някой от твоя пол.
    20. Ако си на тинейджърски купон, можеш да пикаеш навсякъде, но не и в тоалетната. Тя е само за секс.
    21. Повечето хора родени около 1990 вече са правили повече секс от теб.
    22. Ако слушаш песни, чиито текст има смисъл, значи или си прекалено стар или прекалено гей.
    23. Цената на квадратен метър в центъра на столицата ти е по-ниска от цената на квадратен сантиметър в любимия ти уебсайт.
    24. Сложил си парола на файла с паролите си.
    25. Пращаш е-мейли на колегата в съседния офис.
    26. Като причина да не поддържаш връзка с роднини и приятели изтъкваш, че нямат е-мейли.
    27. Проверяваш си е-мейла по 5 пъти на ден, но нямаш време да поговориш с майка си повече от веднъж седмично.
    28. Ако не получаваш поща вкъщи повече от седмица, се чувстваш пренебрегнат, макар да получаваш редовно само глупави реклами. Ако обаче не получиш никакъв е-мейл за повече от ден-два, даже спам-ът започва да ти липсва.
    29. Мразиш да пишеш с химикал, защото няма спелинг чек (проверка на правописа).
    30. Използваш си телефона повече за писане, отколкото за говорене.
    31. Оплакваш се, че на GSM-ът ти нямаш "copy" - "paste".
    32. Купил си си дигитална камера, за да правиш колкото си искаш снимки и сега имаш толкова много, че нямаш време да ги гледаш.
    33. Спираш пред къщи с колата и използваш GSM-a, за да провериш дали няма някой вкъщи, за да ти помогне с покупките.
    34. Ядосваш се на приятелите ти, че закъсняват с 5 минути и още не са ти звъннали на GSM-a.
    35. Децата ти не искат да ядат храна, която не е танцувала по телевизията.
    36. Ставаш сутрин и влизаш в Интернет, преди да влезеш в кухнята да си направиш кафе.
    37. Колкото повече си разпределяш времето, толкова по-малко ти остава.
    38. Слагаш наклонени усмивки, дори когато пишеш с химикал
    39. Накланяш си главата на една страна, когато се усмихваш
    40. Четеш това и клатиш глава, и се усмихваш.
    41. Дори още по-лошо, знаеш на кого точно ще препратиш тази статия.
    42. Прекалено си зает, за да забележиш, че на този списък му липсва номер 9.

43. Даже се връщаш назад, за да видиш, наистина ли няма номер 9.
    44. А сега се усмихваш. Хайде, препрати го на приятелите си, знам че ти се иска!

И аз си спомних много хубави моменти наистина сме имали прекрасно детство,тия днешните деца освен PES и кънтар страйк друго не знаят

Голям фен Аватара на Seductress
    Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    Ние му казвахме "крокодиле, крокодиле, какво ти е морето" Иначе се ограничаваше една територия, и един беше крокодила. Тоя крокодил беше с гръб към останалите деца и те го питаха: "Крокодиле, крокодиле, какво ти е морето?" И той, крокодила, или капитана ;д;д казваше някакъв цвят, например "жълт". И се обръща. И всички, които имат жълт, минават, а тия, дето нямат, трябва да минат през крокодила, без той да ги хване, и без да излизат от очертаната територия. Така беше, поне ние така я играхме

Иначе повечето от нещата още си ги правя, така че детството си е още с мен
    Ааа, благодаря. Като малки се събирахме на гаражите отгоре и играехме на какво ли не и някви чичковци редовно ни се караха и ни гонеха.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Доста от тези неща ги правя и до ден днешен
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Че аз още пиша бележки в час,ям захарен памук,харесвам Супер Марио и тетрис
    Иначе от изброените неща само няколко не съм правила,като например за котето с буби
    Шофирай разумно - стигни жив!

ех.. хубави времена бяха : )

Град
    Bulgaria
    дааааа ебати мазалото правехме на улицата дето се събирахмееее

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Оооо, страшна игрица. Капитанът си затваря очите и брои до еди-колко си, а през това време останалите се пръскат край него и го питат: " Капитане, капитане, какво ти е морето?" и капитана трябва да каже - бурно, тихо или замразено .. Нещо такова беше. И според казаното - бурно - всички "бучат" край него, тихо - мълчат си, а замразено - стоят неподвижно. И при трите неща капитана трябва да ги търси със затворени очи и когото хване - той е новия капитан. Много я играехме преди.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Припомних си доста неща.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Доста от тези неща ги правя и до ден днешен
    +1
    Само тая въпросната вафла не я помня
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Оооо, страшна игрица. Капитанът си затваря очите и брои до еди-колко си, а през това време останалите се пръскат край него и го питат: " Капитане, капитане, какво ти е морето?" и капитана трябва да каже - бурно, тихо или замразено .. Нещо такова беше. И според казаното - бурно - всички "бучат" край него, тихо - мълчат си, а замразено - стоят неподвижно. И при трите неща капитана трябва да ги търси със затворени очи и когото хване - той е новия капитан. Много я играехме преди.
    Мале, ся тва като го чета... и за нея се сетих, ама така ли се казваше или аз нещо изпообърках игрите

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Хубаво беше
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Ех.. сега си спомних и за едни джунджурии на които имаше игри като тетрис и някакви такива, или тамагочитата, тогава за мен беше висша форма на технология.

Хубаво детство имахме определено, странно ми е сега като гледам как деца, още не проговолили както трябва, са експерти в компютърните игри.
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

аз още си ги прая поечето работи

-а ние кат малки есента кат нападат кестени събирахме ги в едни чували ходехме по къщите на хората да ги продаваме
    -земах от мама стотинки и цял ден само ледени сокчета и семки
    -като излизах и казвам: Мамо излизам да играя
    -като ми трябваше нещо от у дома и заставах пред терасата и виках: МАМОООООООООООООООООООООО ОООООООООООО а тя като не излезе и още 3 4 деца викат с мен ''МАМООООООООО'' axaxxaxa
    -като си карахме старите балканчета и им слагахме чашки на гумите за да бръмчат
    -тъпчехме си в устата по 10 дъвки шок
    -пускахме си тъпи лафчета от рода на: 'който си го вика на себе си го тика' , 'нищо не чувам чорапа си обувам, когато го обуя тогава ще те чуя!!' , 'ако аз съм тъпа, ти значи си по - тъп''
    -някой като удари някой друг и следва: извинявай другарче повече няма да правя така
    -пък в училище или детската градина култовата реплика беше: ''ОЛЕЕЕЕ ИЗКАЗАНИЯ НА ГОСПОЖАТААА'' axxaxaxaxa

и още неща за които не се сещам в момента
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Ехх спомени, спомени.. Почти всички неща от изброените съм ги правила. Имала съм прекрасно детство.

Ето още:
    1. За 50 стотинки си купувахме сок, дъвки и вафла.. С рестото черпехме дружките с дъвки Турбо.
    2. Класика- шоколад, дама, Кральо Портальо..
    3. Продавахме ябълки за 2-5 стотинки. Със спечелените пари си взимахме семки.
    4. Правихме си къщи от найлон.
    5. Ходехме боси по цял ден.
    6. Плискахме се на фонтаните..

Еееех... Хубавите стари времена.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си