.
Отговор в тема
Страница 2 от 188 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 4870

Hybrid View

хахаха не я плаши

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Ще съм 1-ви курс в ХТМУ София,специалност Фин органичен синтез.Веднъж да почна и ще видя как е студентския живот

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    УНСС, специалност Счетоводство, 3ти курс, семейна, такива ми работи...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Охо,ето нещо интересно за мен.
    Аз ще съм втори курс,психология. Не уча в България,но както и да е.

Следя с интерес.
    [b]Je fuis ce chemin, qui m'

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Аз ще съм първи курс в ТУ-София специалност Електрорехника.Ако има други от форума които са в ТУ може да пишат да се видим на по кафенце, а по късно може и на по биричка

Град
    Пловдив

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от NeaDekVatnA
    Въпрос към студентите в ПУ : Можете ли да ми дадете информация за това какви испити трябва да държа за МИО в пу ,че в сайта не мога да намеря такава инф . Благодаря предварително
    2 изпита: 1-ви (Български език (езикова култура), Математика, География, История), 2-ри (АЕ.НЕ,ФРЕ)
    По английски е яка резачка, яви се на някой друг език. БГ си е зор, бая се изпотих за моето 5.90
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

УНСС - поднаправление "Икономика и бизнес" с надежда след 2 години да уча стопанска логистика. Скоро почвам.

...........
    Последно редактирано от maggi4ka : 04-03-2012 на 15:23

Някой от вас ходи ли на изпита по литература в СУ на 1 април? По коя тема писахте и с какъв обем беше анализа ви?

Здравейте,кандидатствах и ме приеха във ВИА Хорсенс,казаха ми,че ми остава ивтервю, но не ми казаха за кога? Дали някой е в подобна ситуация, мерси

Здравейте,
    Предстои ми да стана студент,но имам голям проблем не мога да реша в Българея или чужбина.
    Готвя се за SAT,SATII and TOЕF. Но мой приятел e в AUBG и е много доволен , но аз не искам там. Насочвам се към чужбина.
    Моля ви помогнете !!!
    Последно редактирано от Tedybear : 10-16-2012 на 17:18

Искам да попитам добра специалност ли е автоматика информационна и управляваща техника

PepiPetyr
    Guest
    Някой да може да ми помогне да намеря човек, който да реши изпит по обща икономическа теория вместо мен в СУ, срещу някакви кинти?

lqnichkailieva
    Guest
    здравейте аз съм студентка,уча икономика и имам доста материали за кандидатстване след 7 и 12 клас,който продавам, всички автори:ДИМИТЪР ДИМОВ,ИВАН ВАЗОВ,ПЕЙО ЯВОРОВ,ХРИСТО БОТЕВ,ПЕНЧО СЛАВЕЙКОВ,АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ,ЕЛИН ПЕЛИН,ХРИСТО СМИРНЕНСКИ,НИКОЛА ВЪПЦАРОВ,ДИМИТЪР ТАЛЕВ,ЙОРДАН ЙОВКОВ,ГЕО МИЛЕВ,ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА,АТАНАС ДАЛЧЕВ..Темите са разработени по-много достъпен и разбираем начин за всеки,казвам го от личен опит,както и гарантиран успех ако се учат..

2 курс в ТУ....алеле мале
    I have a dream

Здравейте! Тази година съм 12 клас и смятам да продължа да уча, но имам няколко въпроса на които се надявам някой да ми отговори... Редовна или задочна форма на обучение трябва да запиша, за да мога да работя през лятото в чужбина?

Цитирай Първоначално написано от gabi-gabi Виж мнението
    Здравейте! Тази година съм 12 клас и смятам да продължа да уча, но имам няколко въпроса на които се надявам някой да ми отговори... Редовна или задочна форма на обучение трябва да запиша, за да мога да работя през лятото в чужбина?
    Бригада ли имаш предвид, или дали ще имаш физическото време да си намериш независима от университета работа през лятото?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Бригада ли имаш предвид, или дали ще имаш физическото време да си намериш независима от университета работа през лятото?
    Бригади

Някой знае ли колко е бил минималният бал в ИУ за миналата година и дали биха ме приели с 20,66 ;s
    Последно редактирано от SIIMONNA : 06-22-2014 на 18:54

Цитирай Първоначално написано от SIIMONNA Виж мнението
    Някой знае ли колко е бил минималният бал в ИУ за миналата година и дали биха ме приели с 20,66 ;s
    Там вече приемат и с много ниски оценки.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Като студент,живеещ в Студентски,блъскащ се ежедневно в 280 и ядящ на стол,мога да пиша до утре,но ще се огранича само със съквартирантите.
    Да, болната ми тема.
    Живях една година с напълна непознато девойче,което си мислеше,че света е розов.Всяка нощ си водеше компания,състояща се от видимо доволен/почерпен/напушен младеж,по възможност и трите наведнъж...А аз като един широко скроен човек не правех проблеми, до един момент,в който ми доведе некъв мачо,който беше толкова надрусан,че се заканваше как щял да бие спящата съквартирантка,сиреч АЗ. Блъскваше по стената и говореше за некви светове,които се отваряли.Да, а аз си лежах,натисках си телефона да видя кога ще се съмне,за да изчезвам и ме беше страх,наистина,даже си и поревах... Защо не станах и не се скарах с тях ли,защото той беше 2-метров вратар,който блъскаше по стената и не исках да ме бият през ноща...Както и да е преживях го,след туй други изцепки от този вид нямаше,ако не броим това,че я хванах как ми се мия с четката за зъби,как ми обува чорапите,как ми яде яденето,как ползва всичко,което види.
    Но имаше и хубави моменти-веднъж гледхаме заедно филм
    А и много обичаше да си прави пуканки в стаята ни- 30 квадрата,след което и чаршафите ми ревяха за пране,а на мен и душата ми се опушваше с аромат на сирене....оф.
    Пушеше трева в стаята и като се прибера от някъде,кашлях с часове, защото не понасям цигарен дим. Събираше си мръсните дрехи в торби и ги носеше през един месец на майка й да й ги пере, АРАМОТ на ягоди,аромат на слънчев ден...Редеше си използваните превръзки по тръбите в банята(сигурно си ги сушеше за чай), не пипаше да изхвърли боклука и даже имам снимка някъде как не се вижда терасата от торби и обикалят мухи. Казах,че аз няма да изхвърлям повече боклука и така карахме 1 месец,докато не ме хвана страх да не се разболея от нещо и изчистих...
    Докато живях с нея стигнах до спешното,защото вечер/зимата/ докато аз съм спяла,тя отваряла вратата,че да пуши и тая шибана врата е седяла отворена с часове да ми духа в главата. Мислех,че ще умра,но и тая не можа да ме умори
    И след като тя ме разболя,после с цялото си нахалство,мрънкаше как постоянно имало хора при мене,еми ще има като не мога да стана да си взема лекарствата...
    Просто някой хора нямат мярка.
    Изгониха я! Сега имам две съквартирантки(още не са дошли,де),но съм в друга стая и няма да имам досег до тях,да се надяваме,че всичко ще е наред.
    Какво хубаво изчистване от лошите спомени направих...
    Последно редактирано от pifiella : 10-04-2014 на 20:32
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    ...
    това наистина е мн гадно

Мега фен Аватара на draid
    Като студент,живеещ в Студентски,блъскащ се ежедневно в 280 и ядящ на стол,мога да пиша до утре,но ще се огранича само със съквартирантите.
    Да, болната ми тема.
    Живях една година с напълна непознато девойче,което си мислеше,че света е розов.Всяка нощ си водеше компания,състояща се от видимо доволен/почерпен/напушен младеж,по възможност и трите наведнъж...А аз като един широко скроен човек не правех проблеми, до един момент,в който ми доведе некъв мачо,който беше толкова надрусан,че се заканваше как щял да бие спящата съквартирантка,сиреч АЗ. Блъскваше по стената и говореше за некви светове,които се отваряли.Да, а аз си лежах,натисках си телефона да видя кога ще се съмне,за да изчезвам и ме беше страх,наистина,даже си и поревах... Защо не станах и не се скарах с тях ли,защото той беше 2-метров вратар,който блъскаше по стената и не исках да ме бият през ноща...Както и да е преживях го,след туй други изцепки от този вид нямаше,ако не броим това,че я хванах как ми се мия с четката за зъби,как ми обува чорапите,как ми яде яденето,как ползва всичко,което види.Разговори,криене,забр ни-нищо не помогна...Но имаше и хубави моменти-веднъж гледхаме заедно филм
    А и много обичаше да си прави пуканки в стаята ни- 30 квадрата,след което и чаршафите ми ревяха за пране,а на мен и душата ми се опушваше с аромат на сирене....оф.
    Пушеше трева в стаята и като се прибера от някъде,кашлях с часове, защото не понасям цигарен дим. Събираше си мръсните дрехи в торби и ги носеше през един месец на майка й да й ги пере, АРАМОТ на ягоди,аромат на слънчев ден...Редеше си използваните превръзки по тръбите в банята(сигурно си ги сушеше за чай), не пипаше да изхвърли боклука и даже имам снимка някъде как не се вижда терасата от торби и обикалят мухи. Казах,че аз няма да изхвърлям повече боклука и така карахме 1 месец,докато не ме хвана страх да не се разболея от нещо и изчистих...
    Докато живях с нея стигнах до спешното,защото вечер/зимата/ докато аз съм спяла,тя отваряла вратата,че да пуши и тая шибана врата е седяла отворена с часове да ми духа в главата. Мислех,че ще умра,но и тая не можа да ме умори
    И след като тя ме разболя,после с цялото си нахалство,мрънкаше как постоянно имало хора при мене,еми ще има като не мога да стана да си взема лекарствата...
    И всичкото това се случваше,при положение,че съм говорила,казвала,молила,за лашвала с домакинката,оплаквала и т.н..Просто някой хора нямат мярка.
    Изгониха я! Сега имам две съквартирантки(още не са дошли,де),но съм в друга стая и няма да имам досег до тях,да се надяваме,че всичко ще е наред.
    Какво хубаво изчистване от лошите спомени направих...
    Просто не си случила на съквартиранта и понеже не си я парирала още в началото се е стигнало до такива извращения. Иначе ми е много интересно като кажете живях с напълно непозната. Вие какво 1 година не си говорихте и не се запознахте ли ? Аз също съм живял с хора които виждам за първи път и въпреки това винаги сме се разбирали. Храната винаги е била обща, също и уредите (говоря за микровълнови, сокоизтисквачки, хладилници и т.н.) Намирам за нередно и неправилно да живея с някого и да не споделя храна с него например. Виж сега да ти ползва четката за зъби wtf ??? Чорапите ??? Това е меко казано странно. Съквартиранта ми се е случвало да му звънна в 2ч сутринта и да го изкарам от дискотеката за да дойде с мен до спешното. Но както казах вече с жените в общежитията е доста по сложно. Рядко всички в стаята са доволни и не са в конфликт с една от двете съквартирантки поне.
    Последно редактирано от draid : 10-04-2014 на 20:18

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Просто не си случила на съквартиранта и понеже не си я парирала още в началото се е стигнало до такива извращения. Иначе ми е много интересно като кажете живях с напълно непозната. Вие какво 1 година не си говорихте и не се запознахте ли ? Аз също съм живял с хора които виждам за първи път и въпреки това винаги сме се разбирали. Храната винаги е била обща, също и уредите (говоря за микровълнови, сокоизтисквачки, хладилници и т.н.) Намирам за нередно и неправилно да живея с някого и да не споделя храна с него например. Виж сега да ти ползва четката за зъби wtf ??? Чорапите ??? Това е меко казано странно. Съквартиранта ми се е случвало да му звънна в 2ч сутринта и да го изкарам от дискотеката за да дойде с мен до спешното. Но както казах вече с жените в общежитията е доста по сложно. Рядко всички в стаята са доволни и не са в конфликт с една от двете съквартирантки поне.
    Че не бях случила,не бях,ама...Разбира се,че съм говорила с нея,но тя беше на съвсем различна вълна от мен и от моя живот,никакви допирни точки.Беше по живота,по мъжете и по наркотиците,какво да и опознавам.
    Много често изпадаше в депресии,аз като добър човек я изслушвах,обяснявах и как и какво да прави,за да не се чувства така,абе проявявах човечност,а тя...нъц.
    Бях свикнала да деля(храна),отгледана съм в голямо семейство,но просто в един момент спрях да купувам и да раздавам. И за мен е ненормално да живееш с някого,да ядеш нещо и да не му дадеш,но тя правеше точно това. В началото и казвах,че отивам да пазарувам,иска ли нешо,купувам,оставям, заминава и така.
    Кара ми се,че имала снежанка в хладилника и че съм я изяла,а аз я изхвърлих,защото беше мухъл хванала,даже се виждаше кутията в коша. И тогава приключихме с общата храна и в частност с дребнавостта й поне на тая тема...

А когато се прибрах от спешното,тя ми каза-сладурче,отивам на дискотека,ще се прибера на сутринта с приятелка,аха.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на galaxy29
    .
    такива неща ни правят почетни сървайвъри и можем да направим съвместно предаване с беър грилс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си