- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
^ Разпределението излезе, аз съм в стая със 80 души : P !
Ух,мене добре са ме натъпкали в най-многолюдната зала-114 души още ще ми правят компания xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Има ли някъде студенти който учат или са учили във Варнa?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
...........
Последно редактирано от maggi4ka : 04-03-2012 на 15:23
Някой от вас ходи ли на изпита по литература в СУ на 1 април? По коя тема писахте и с какъв обем беше анализа ви?
Народе,имам послание-всички биолози и българици да тичат към сайта на СУ - резултатите са готови,топлички,прясно изпечени от днес. ^____^
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Йей,аз чаках да си поема дъх,след подскачането и писукането заради видяното на екрана. ^_____^
Ако в СУ са навитаци да вземат за физиотерапевт кандидат с 5,50-вътре съм!
Толкова успях да изкарам.
*на втория изпит сигурно ще ида,колкото за морална подкрепа на другарчетата-и без това съм си го платила още от февруари месец xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Добре си ни дошла!![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Съгласна съм с bloodymirror. Не всеки може всяко нещо. Колкото не непозитивно да звучи, определено не съм фен на "човек, ако иска, може всичко". Всеки трябва да си преценява какво и докъде може. В малко по- общ смисъл даже бих казала, че от тази нагласа се 'раждат' болните амбиции на хората по дадени въпроси.
Glamour, браво!)
Здравейте. Четох много форуми в интернет за пресмятане на БАЛ обаче нещо мисля, че не го схващам. Може ли да кажете оценките в дипломата от 9 , 10, 11 и 12 клас се смятат със стотни или се закръглят, примерно 5,75=6? И имам втори въпрос, според вас на какви оценки от матури може да се каже, че са добри. Чувам от някои , че ще се радват на 4,50, а за други - с 5,50 си е излагация...
Man United Forever
Маминиииии, зеленииии! Много ви съчувствам, защото аз се пекох на огъня миналата година. Стискам палци!И двойки да изкарате, няма да слушате какво ви говорят, а си гонете до край интереса.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
До стотна-после класирането е по низходящ ред.
А как точно се пресмята-зависи от специалността,която си си избрал.
Ако матурата ти участва в балообразуването-гледаш да изкараш 6,00-колкото по-нависоко се целиш,толкова по-добре.При кандидатстващите медицина/фармация,където балът е космически,особено ако момиче ,например 5,50 от матура по биология/химия е неприемливо,тъй като при тези специалности оценката от ДЗИ е с по-голяма тежест от тази в дипломата и я замества.За други специалности важи същото.
В случай,че държиш матура по предмет,чиято оценка ти е безразлична-4,50-то ще те зарадва,да.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Май има вариант и да не те интересува каква оценка ще изкараш. Примерно аз като кандидатствах миналата година, ако бях карал матура Английски език вместо Математика, оценката нямаше да ми се взима в бала. Общо взето гледаш какво е балообразуването и си правиш сметка. : ) Ама at the end of the day, в България не е много трудно да те приемат където пожелаеш. Поне с такива впечатления останах от миналата година.
Ами аз искам Икономически отношения в СУ или МИО в УНСС. Общият ми успех по години по всичко е
9клас - 5,13
10 клас - 5,80
сега съм 11 и ще имам пак над 5,50, както и в 12 съм сигурен, че ще съм пак отличник
За тези специалности на матурите по БЕЛ и История две петици стигат ли![]()
Последно редактирано от cskavd : 04-18-2012 на 18:05 Причина: лексикална грешка
Man United Forever
Сам се сещаш, че зависи от много неща, но общата тенденция май е да стига. Най-малкото - следи за средните и най-високите резултати тази година на матурите и прецени. А и с тези специалности не съм запознат. Някой ако може да пише какви са били баловете за прием миналата година ще е добре : )
А може ли да питам колко горе-долу трябва да е темата по история на матурите и изпитите и дали един учебник от 11 клас с история на България ще свърши работа ?
Man United Forever
Имам нужда от малко помощ.Трябва да направя презентация по Микроикономика на тема:"Сравнителене анализ на пазара на различните ресурси" или на тема "Сравнителене анализ между ресурсните и стоковите пазараи".Ако някой може да помогне с готова презентация или поне с материали за една от темите,ще съм много благодарен![]()
Първо трябва да направиш анализ на пазарите по отделно, след това да ги сравниш, и чак тогава да мислиш за презентация. Материали има достатъчно в интернет, както и в специализираните издания (в библиотеката на университета ти със сигурност имат достатъчен набор от тях).
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote