- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Е не е чак толкова много : } Няма как без математика. И в MIT учат математика. Просто е част от специалността. Аз май те познавам![]()
Не бъди от тези, които игнорират математиката, щото е "излишна". Тва ще те разграничи от посредствените програмисти.
Абе, колеги, вие кой курс сте бтв, че нещо много ФМИсти се натрупахме?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първи курс КН
Е аз с тоя ник направо съм се престарала да остана анонимнаА за математиката - така е, но теорията лично на мен ми е в повече по някои предмети. Първокурсници сме(дано за първи и последен път).
Обаче вчера излезнаха резултатите и той се оказа мега умния.. Разбира се , това е страхотно ама аз се чувствам мега тъпата ..
Високата летва е това, което прави СУ - СУ. Затова и теорията е такава, но усилията си заслужават. Иначе съм второкурсник, та сигурно не ви знам..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Може да си направим една среща в кафето във факултета и да обсъдим количеството математика, с което ни обсипват![]()
Аз постоянно засичам някакви хорица 2-3ти курс, КН, чакащи за 020/019/018, ако имате там лекции, може да сме се засичали.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хора има ли некой който е в Унибит или има познати там...струва ли си да се пробвам там,харесал съм си една специялност ,но много хора ми казват да не се излагам и др.
Здравейте,кандидатствах и ме приеха във ВИА Хорсенс,казаха ми,че ми остава ивтервю, но не ми казаха за кога? Дали някой е в подобна ситуация, мерси![]()
Гледах някаква класация за най-високо платените професии в България и на първо място са информационните технологии,вярно ли е това? И не е ли малко странно момиче да е примерно компютърен специалист или нещо такова (така де,не е ли по-мъжка професия) и в кой университет е най-добре да се изучава?
някой да отива в Loughborough, Англия?![]()
има ли тема за кандидатстване в чужбина или се обсъжда само тук студентсткия живот ?
^ Няма такава тема, тук се обсъждат всякакви работи попринцип.
Иначе, ако ще кандидатстваш в UK може да се регнеш в TSR, има достатъчно българи и голям ресурс от информация. ; )
Здравейте!
Трябва ми някои,които учи в Свищов или мисли да кандидатства там.
Понеже това ми е резервен вариант и мисля да кандидатствам с матура...четох из сайта им и до колкото разбрах мога и с матура БЕЛ да кандидатствам,и моля някой да ми каже дали правилно съм разбрала?
Здравейте аз ще кандидатствам във Медицинският университет във Варна със специалност Медицинска сестра. Интересува ме всичко свързано с тази специалност какво се учи там през колко време има изпити трудни ли са какви са практиките по колко минути са часовете и междучасията и т. н. Също се колебая да кандидатствам ли и за помощник фармацевт моля кажете ми коя специалност е по-добра и има по-голяма реализация.Моля който учи в Медицинският университет да ми пише. Благодаря предварително.
Изпитите - зимна и лятна сесия (януари и юни примерно)
Часовете - 45 мин с по 15 мин междучасия,като е възможно да сливате часове и да свършите по-рано
На другите въпроси някой от МУ ще ти отговори
Благодаря за информацията! А ти студент ли си и къде учиш?
СУ/ЮЗУ.. изобщо не знаммм, не ми се иска да ходя в сф.. ама от друга страна нещо чувам отчайващи коментари за благоевград
има ли някой дето е там, че да сподели нещо?
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Звучи интересно това полицейска академия ли е? Какво учите там? Я кажи нещо за самоотбрана ако примерно някой те нападне как можеш да се защитиш? Кажи някаква техника? А как се казваш?
Академия на МВР се води,има факултет Полиция и факултет ПБЗН (Пожарна).В полицията се учи главно право + долекарска помощ,стрелкова подготовка и лична защита (джу джицу и джудо).В по горните курсове вече си има и защита с и от палки и други оръжия.Ако те интересува още нещо можеш да ми пишеш на ЛС.
Последно редактирано от k-t s : 06-08-2012 на 15:56