.
Отговор в тема
Страница 31 от 195 ПървиПърви ... 212728293031323334354181131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 4870
    Мега фен Аватара на Chacho
    НБУ психология не е зле.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ГоУем праз за репутацията! В никой университет не наливат с фуния, така че какво ще направиш и как, зависи от теб самата!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да бе, ама аз нали съм една такава, влияя се от мненията на познати. И всички "Ауу, НБУ! Защо НБУ! По-добре СУ". Е, да, ама не искам чак толкова бг филология, въпреки че пак не е зле. А и НБУ ми изглежда много притегателно място, защото разбирам, че ми дава възможности, които просто трябва да грабна и развия - като учене на език активно, записване на втора специалност при добър успех и някакви други такива. Не знам, реших си вече, стискам палци да ми допадне и да не се наложи да се отписвам.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Има ли някой в форума запознат, с специалноста Национална сигурност и КИН ? или да познава хора учили в библиотекарския ?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Освен това съм си навила на пръста че психология ще уча и ще пренебрегна мястото и репутацията му, за сметка на това, което желая.
    По-добре да учиш това,което наистина искаш,отколкото нещо "второ качество" (образно казано) само защото е в по-престижен университет.Желанието и мотивацията са това,което те тласка напред,а не реномето на учебното заведение.Именно положителната нагласа и удовлетвореността от ученето са това,което ще те развива занапред и никое парче хартия с по-престижен надпис не може да ги замени.Недей да съжаляваш нито за миг,а гледай смело напред.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Хора има ли някой ,който да се е местил в друг университет ? много е важно

Има ли някой в Академия на МВР- Симеоново?
    Иначе честито на всички )

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Да бе, ама аз нали съм една такава, влияя се от мненията на познати. И всички "Ауу, НБУ! Защо НБУ! По-добре СУ". Е, да, ама не искам чак толкова бг филология, въпреки че пак не е зле. А и НБУ ми изглежда много притегателно място, защото разбирам, че ми дава възможности, които просто трябва да грабна и развия - като учене на език активно, записване на втора специалност при добър успех и някакви други такива. Не знам, реших си вече, стискам палци да ми допадне и да не се наложи да се отписвам.
    Майната им на хората и мнението им. Важното е ти да се чувстваш добре и да ти харесва там. Другото е без значение

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    От музикалното ли си?
    Да )

Мега фен Аватара на Colouring
    Ох, хора, извинявам се, че ви спамя в темата, ама нещо не мисля, че въпросът ми е достатъчно важен, за да пускам нова. :Д Та, реших, че искам да се занимавам с някаква компютърна специалност или в СУ, или в ТУ София. 11 клас ще съм. Математика може да се каже, че върви, не съм някакъв мастър, ама всичко става, ако си седна на гъза и уча. Въпросът е, че просто досега не съм се интересувала изобщо от компютри и съм.. гьон. В смисъл нито разбирам от програми, софтуери и т.н. :Д Не съм запозната с материята, общо казано. Дали ще мога да с "вмъкна" успешно? Всичко отначало ли се почва? И мислите ли, че това е мъжка професия, защото и това мааалко ме спира?

Приета съм в Bergische Universität Wuppertal със специалност BWL.

Мега фен Аватара на draid
    Мъчи ме една мисъл. Колко от Вас учат това за което са си мечтали и са искали най-много ?

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    ПУ Информатика-редовно

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Мъчи ме една мисъл. Колко от Вас учат това за което са си мечтали и са искали най-много ?
    Аз искам да съм шеф и уча. Са ... на мен ми се струва, че тва е по призвание.

Хаха, за шеф не се учи. Каквото и да завършиш няма веднага да те сложат шеф.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз.
    Ти за мен знаеш де.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    ЛТУ - Ландшафтна арх.

Честито на другите (малко късно, но чак сега виждам темата и така... )

Хаха, за шеф не се учи. Каквото и да завършиш няма веднага да те сложат шеф.
    Верно ? Не съм го очаквал ...

Мега фен Аватара на Chacho
    И аз да се преброя.

ROFLWTF, алкохолът ще те погуби в тая специалност.

Colouring, щом ти върви математиката, нямаш ядове. Вътре е бързо темпото и това е единственото нещо, на което трябва да свикнеш. Компютрите са за тези, които искат да се занимават с тях. Ако имаш интерес, ще навлезеш в сферата, не се притеснявай. По информатичната част се почва от нулата, да, но трябва много да се упражняваш. Почти всичките ти колеги ще са се занимавали (може и работили) и ще трябва да наваксаш предимството им. Но в сравнение с математиката, която те чака, тва е лесно.

И не, не е мъжка професия, има достатъчно жени в ИТ, много успели при това.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

ROFLWTF, алкохолът ще те погуби в тая специалност.
    Хахахах, какво?!
    Иначе не, мерси, възнамерявам да съм изключение... за разлика от повечето там (най-вероятно).

Хмм, а аз исках да завърша медицина, но пусто не се разбирах с химията и явно ми било писано да разбирам от техника и да ми се отдава тя....

aks13v не личеше от коментара ти.

Аз ще уча това,за което съм мечтала.Влезнах на първо класиране по първо желание,удовлетворена съм от себе си и постигнатото,но направих грешка,че не изчаках второ класиране на СУ,там щях да влезна пак по първо желание,но уви вече се бях записала в ПУ,а в Су не депозирах диплома ,защото на първо класиране ме бяха приели славянска филология,а аз не можех да бъда сигурна,че за моята специалност балът ще падне толкова ниско на второ класиране,за това и не си изтеглих дипломата от ПУ.Нищо поне от сега знам,че догодина със СИГУРНОСТ ще се прехвърля в СУ,с малко помощ ,но не желая да коментирам този въпрос, и това ме успокоява.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Къде смятате, че е по-добре да се учи специалността "Биотехнологии" - в СУ или в ХТМУ?
    Ако сте запознати моля дайте мнение.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аз!
    И аз!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си