- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
НБУ психология не е зле.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ГоУем праз за репутацията! В никой университет не наливат с фуния, така че какво ще направиш и как, зависи от теб самата!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да бе, ама аз нали съм една такава, влияя се от мненията на познати. И всички "Ауу, НБУ! Защо НБУ! По-добре СУ". Е, да, ама не искам чак толкова бг филология, въпреки че пак не е зле. А и НБУ ми изглежда много притегателно място, защото разбирам, че ми дава възможности, които просто трябва да грабна и развия - като учене на език активно, записване на втора специалност при добър успех и някакви други такива. Не знам, реших си вече, стискам палци да ми допадне и да не се наложи да се отписвам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Има ли някой в форума запознат, с специалноста Национална сигурност и КИН ? или да познава хора учили в библиотекарския ?
По-добре да учиш това,което наистина искаш,отколкото нещо "второ качество" (образно казано) само защото е в по-престижен университет.Желанието и мотивацията са това,което те тласка напред,а не реномето на учебното заведение.Именно положителната нагласа и удовлетвореността от ученето са това,което ще те развива занапред и никое парче хартия с по-престижен надпис не може да ги замени.Недей да съжаляваш нито за миг,а гледай смело напред.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Хора има ли някой ,който да се е местил в друг университет ? много е важно
Има ли някой в Академия на МВР- Симеоново?
Иначе честито на всички)
Ох, хора, извинявам се, че ви спамя в темата, ама нещо не мисля, че въпросът ми е достатъчно важен, за да пускам нова. :Д Та, реших, че искам да се занимавам с някаква компютърна специалност или в СУ, или в ТУ София. 11 клас ще съм. Математика може да се каже, че върви, не съм някакъв мастър, ама всичко става, ако си седна на гъза и уча. Въпросът е, че просто досега не съм се интересувала изобщо от компютри и съм.. гьон. В смисъл нито разбирам от програми, софтуери и т.н. :Д Не съм запозната с материята, общо казано. Дали ще мога да с "вмъкна" успешно? Всичко отначало ли се почва? И мислите ли, че това е мъжка професия, защото и това мааалко ме спира?
Приета съм в Bergische Universität Wuppertal със специалност BWL.
Мъчи ме една мисъл. Колко от Вас учат това за което са си мечтали и са искали най-много ?
ПУ Информатика-редовно
Първоначално написано от ledenakrasota
Хаха, за шеф не се учи. Каквото и да завършиш няма веднага да те сложат шеф.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ЛТУ - Ландшафтна арх.
Честито на другите (малко късно, но чак сега виждам темата и така...)
И аз да се преброя.
ROFLWTF, алкохолът ще те погуби в тая специалност.
Colouring, щом ти върви математиката, нямаш ядове. Вътре е бързо темпото и това е единственото нещо, на което трябва да свикнеш. Компютрите са за тези, които искат да се занимават с тях. Ако имаш интерес, ще навлезеш в сферата, не се притеснявай. По информатичната част се почва от нулата, да, но трябва много да се упражняваш. Почти всичките ти колеги ще са се занимавали (може и работили) и ще трябва да наваксаш предимството им. Но в сравнение с математиката, която те чака, тва е лесно.
И не, не е мъжка професия, има достатъчно жени в ИТ, много успели при това.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хмм, а аз исках да завърша медицина, но пусто не се разбирах с химията и явно ми било писано да разбирам от техника и да ми се отдава тя....
aks13v не личеше от коментара ти.
Аз ще уча това,за което съм мечтала.Влезнах на първо класиране по първо желание,удовлетворена съм от себе си и постигнатото,но направих грешка,че не изчаках второ класиране на СУ,там щях да влезна пак по първо желание,но уви вече се бях записала в ПУ,а в Су не депозирах диплома ,защото на първо класиране ме бяха приели славянска филология,а аз не можех да бъда сигурна,че за моята специалност балът ще падне толкова ниско на второ класиране,за това и не си изтеглих дипломата от ПУ.Нищо поне от сега знам,че догодина със СИГУРНОСТ ще се прехвърля в СУ,с малко помощ ,но не желая да коментирам този въпрос, и това ме успокоява.
Къде смятате, че е по-добре да се учи специалността "Биотехнологии" - в СУ или в ХТМУ?
Ако сте запознати моля дайте мнение.