.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Само едно малко вмъкване
    В България свестен университет няма! ( на този етап )
    да има кофти и по-кофти. Вторите за мен са всичките свободни. Но пък и от там имам примери за обратното - тоест хора, които си разбират нещата.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението

Всяка работа си има тънкостите. Да си продавачка или таксиметров шофьор също. Имахме едно момиче, което в страни от училище продаваше китки на някаква спирка. Е, няма такъв усет и такова умение, честно, всичко продаваше за отрицателно време. Знаеше как да се държи с хората, как да ги усмихне и да им повлияе така, че да искат да си купят. Голям % висшисти, сложени на същата работа, никога няма да се справят така.
    именно това казах, че има хора, които умеят толкова добре дадено нещо, за което няма нужда от образование, че ще е похабяване да учат нещо си заради това да учат "вишо", щото така им е наложено от системата.

Аз имам огромно желание за психология, но съм я планирала за второто или третото висше образование
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението

Аз имам огромно желание за психология, но съм я планирала за второто или третото висше образование
    Аз смятам да си я карам в различни курсове из курсерата, ако още го има тоя сайт. И на мен много ми харесва.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си