.
Отговор в тема
Страница 46 от 195 ПървиПърви ... 364243444546474849505696146 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 4870
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Права си донякъде, но от друга страна оценката дале не е показател. На теория и зубрене всеки може да е силен,но в практиката е различно.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Благодаря ти. Затова аз си вземам изпитите. За ПОРЕДЕН път ти казвам, аз не те нападам, дръж се възпитано. Първо помисли с русата си (най-вероятно) главичка какво съм казала, после го коментирай. Винаги, ама ВИНАГИ си ме разбрала погрешно и се обаждаш неподготвена и пренасяш негативното си отношение към мен в която и тема да пиша, което е изключително инфантилно. Гледай си живота и ме остави.
    Аз имах предвид цитираната POLLINA всъщност, а не теб. Ти ако си познала себе си в думите ми, си е твой проблем. Иначе да, русичка съм. И изпитите пък не са никакъв критерий, но това е друг въпрос.

POLLINA, точно това каза тя, прочети й пак мнението. И ти само това знаеш "смешна си", "не ми се занимава". Ми или отговаряй като хората, или не пиши. Беден речник ли, ампутиран мозък ли, не знам.

Пантерке, ама вярно много ме избива напоследък.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Независи само от това.

Зависи и от това какво ти е висшето. В България масово висшисти работят като продавачи. На вас грешката ви е в това, че си мислите, че веднага след като излезете от университета (независимо каква тъпа и безмислена специалност сте записали) ще получавате заплата 4 цифрено число и всички удобства на живота.

Осъзнайте се. Изобщо не е така.
    Напълно правилно! Всеки се убеждава рано или късно в това.

Град
    Manhattan *
    Какво искаш да ти отговоря ? Зададох ти въпрос ,ти ми отговори всияко е окей.
    Ще правя,каквото си пожелая. И далеч не си ти човекът,който ще ме определя що за човек съм и т.н

Определено имаш някакви изкривени представи за себе си,може би избиваш някакви комплекси тук знам ли.. все тая казах ти не ми се занимава с хора като теб.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    "Вземането" не е гаранция за нищо.

Just saying.
    Е, разбира се. Но неведнъж съм обяснявала, че нямам намерение да преписвам, зубря и подобен род простотии, защото ще се занимавам с това и го уча съвестно. Просто казвах, че мен университетът не ме "отсява", а си вземам изпитите с добри оценки. Не съм гонила оценки никога, но нямам и 3ки. Като цяло Violenza си търсеше повод да се заяде с мен и когато такъв нямаше - си го създаде.

DisappointedDreamer така е. Но е по-добре поне според мен или да учат нещо, което им харесва, или да не учат ако си знаят, че не стават за нещо. Не като майка ми дето ме насилваше да уча информатика, щото имало пари в това, а аз я мразя в червата. Щях да я уча оттук-оттам и да съм една от безработните висшистки. Не че има гаранция, че сега няма да съм, но за момента уча с кеф и хъс.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Полина, сформирайте клуб на оглупели кокошки с Джоли.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Бе той нашия университет почти никой не "отсява". Ама това е друга тема на разговор.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София, България
    DisappointedDreamer така е. Но е по-добре поне според мен или да учат нещо, което им харесва, или да не учат ако си знаят, че не стават за нещо. Не като майка ми дето ме насилваше да уча информатика, щото имало пари в това, а аз я мразя в червата. Щях да я уча оттук-оттам и да съм една от безработните висшистки. Не че има гаранция, че сега няма да съм, но за момента уча с кеф и хъс.
    С информатика нямаше да бъдеш безработна.
    И какво като учат нещо като им харесва? Това, че ти харесва, далеч не ти гарантира, че ще си намериш работа след това. Накрая, ще станат продавачи висшисти. Не си ли противоречиш?

Ааа, да не учат. Викаш. Ми, така, де. Да запълват местата по заведенията като сервитьорки, защото за висшисти като тебе, е абсурдно да работят като такива.

Абе недай си Боже и на някои от вас да ви се наложи някога да работите тези тъй наречени "срамни" професии. Като нямаш кво да ядеш и чистачка ще си, независимо дали имаш 2-3 висшета или нито едно. Някои хора витаят в облаците ми се струва.

Град
    Manhattan *

Полина, сформирайте клуб на оглупели кокошки с Джоли.
    Келеши да не се обаждат,моля!

Град
    София, България
    Мойто беше сарказъм.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Келеши да не се обаждат,моля!
    Ох. Излагаш се. Наистина е смешно човек на толкова години, претендиращ да учи хубава специалност, да е умна и златна, да не може да се защити или да говори нищо друго освен заучени фразички от детската градина.

Жалко е. Отблъскващо. Казва ти го човек на 16 години. Прецени сама колко си зле.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Като цяло Violenza си търсеше повод да се заяде с мен и когато такъв нямаше - си го създаде.
    Глупости. Теб мога да те гризна на всяка една темичка ако искам. Тъпо ти е сега, че сама се набута между шамарите, без никой да е говорил за теб, та се оправдаваш.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Определено имаш някакви изкривени представи за себе си,може би избиваш някакви комплекси тук знам ли.. все тая казах ти не ми се занимава с хора като теб.
    Че аз за себе си къде съм говорила?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Няма срамни професии.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Manhattan *
    хаха пред кого се излагам? Аз пред който,трябва и е трябвало съм се доказала. Не си достигнала възрастта,на която можеш да ме определяш. Какво искаш да защитя? Уча това,което ме влече и знам,че имам бъдеще с него. Жалкото е,че вие с дружката ти отделяте толкова много време,за да спорите и да се заяждате с хората.
    Дори нямаш място в тая тема!

Град
    Manhattan *
    Обикновено си позволява да критикува,човек,който е постигнал нещо в живота си. А ти извинявай 16 годишната къде се нареди?!

С информатика нямаше да бъдеш безработна.
    И какво като учат нещо като им харесва? Това, че ти харесва, далеч не ти гарантира, че ще си намериш работа след това. Накрая, ще станат продавачи висшисти. Не си ли противоречиш?

Ааа, да не учат. Викаш. Ми, така, де. Да запълват местата по заведенията като сервитьорки, защото за висшисти като тебе, е абсурдно да работят като такива.
    Щях да бъда, защото нямаше да съм я научила добре. Аз когато не влагам сърце в нещо, не го правя както трябва. Трябва да ти харесва, не да си като робот. Много по-важно е да бъдеш щастлив. Ако работата ти те прави нещастен, както би ме правило ако бях програмист, боли те каквото имаш, че вадиш 2 бона. Ако ходиш на работа с омраза и не искаш да се вдигаш сутрин.
    Иначе да, аз с висшето образование не бих искала да работя като сервитьорка. Най-малкото съм вложила доста пари, усилия, време в това образование, та така да го пропилея. Остави, че аз лично не ставам за сервитьорка, защото не мога да нося табли. Не говорим за мен лично, а за хората с висше образование като цяло. Има супер яките сервитьорки, които си вършат много добре работата. Ако някоя висшистка ми сервира кафето или подава дрехи в пробната, най-вероятно ще е сдухана кифла, която се чуди какво аджеба се е объркало, та сервира кафе на хората и ще ме гледа отгоре надолу, което не може да си позволи ако работи в обслужващия сектор.

Дриймър и Виоленца, с вас мислим по много различен начин, но аз уважавам вашето мнение. Даже когато съм била съгласна с вашето мнение, го казвам. Вие (особено втората) търсите сгоден и несгоден случай да спорите. Спорила съм и с други потребители в тоя форум, едно момиче ми направи адски доброто впечатление, че в една тема се бяхме сдърпали ужасно много, в друга тема я питам нещо и тя ми отговаря напълно културно, все едно нищо не се е случило. Защото не може ей така да нападаш. Не всички са в течение на нашия махленски скандал от другата тема и не всички трябва да стават свидетели на това. Ама иди го обяснявай.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    JoLLIe , защо си хабиш нервите

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Полина, хубава си ,хубаво впечатление си ми правила досега,ама тва с 16 годишните излагаш се.
    Тва ,че е на 16 не значи ,че няма грам мозък в главата и не може да дава мнения,щото е по-малка от теб. Повярвай ми достатъчно кадърна е да влезе , в който си иска университет, след 1 -2 години.
    Тука темата я обърнахте от нормална тема за специалности , в на кой му е най-голяма пишката a.k.a най-трудна специалността, след тва - кой е тъп , кой не е!Аман.
    maDamn

Град
    Manhattan *
    Ooo изобщо не съм искала да кажа,че 16-годишните са безмозъчни. Просто не смятам,че е удачно да се нахвърля така.
    Да съм казала нещо лошо? не. Когато дойде времето,нека учи каквото иска.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако някоя висшистка ми сервира кафето или подава дрехи в пробната, най-вероятно ще е сдухана кифла, която се чуди какво аджеба се е объркало, та сервира кафе на хората и ще ме гледа отгоре надолу, което не може да си позволи ако работи в обслужващия сектор.
    Това вече е грозно. Каква е твоята гаранция, че ще имаш добра работа след като завършиш? Ми ако нямаш? Какво, ще си натискаш парцалите и ще чакаш да си намериш "добра" работа, вместо да вършиш нещо друго? Не ви разбирам хората с такова самочувствие, наистина.
    Ми като е сервитьорка или продавачка да не е по-малко човек?
    Всеки иска да има добра работа. И аз искам, ама ако не стане веднага, няма да си трая и да викам "е няма да работя тва! аз имам висше!!!".

Второто въобще не е вярно, даже с ДД сме се джавкали взаимно, но когато сме били на едно мнение, далеч не сме си търсили поводи да се заяждаме. Аз конкретно с никого не си търся, просто като не съм съгласна си го казвам. Като съм - също.

Аз не се предавам. И все още разсъждавам по тоя начин.
    Кое е грозното? Ако някоя от колежките ми, които си вземат изпитите с блутуут, ми сервира един ден вечерята в ресторант, е напълно възможно да се чуди какво се е объркало в живота и, че сме с едно образование, но тя ми сервира вечерята. Би си казала "с нищо не е повече от мен" и ако е някоя ограничена, може да направи някаква мизерия, ей така от проста завист. Като ще са сервитьорки и продавачки, да дадат немалкото пари за образование за дрешки, обувки, кола, вноска по апартамент. Би било много по-умно и рентабилно. Когато не знаеш дали ще завършиш нещо и дали ще го направиш перфектно, въобще не го започвай!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Кое е грозното? Ако някоя от колежките ми, които си вземат изпитите с блутуут, ми сервира един ден вечерята в ресторант, е напълно възможно да се чуди какво се е объркало в живота и, че сме с едно образование, но тя ми сервира вечерята. Би си казала "с нищо не е повече от мен" и ако е някоя ограничена, може да направи някаква мизерия, ей така от проста завист. Като ще са сервитьорки и продавачки, да дадат немалкото пари за образование за дрешки, обувки, кола, вноска по апартамент. Би било много по-умно и рентабилно. Когато не знаеш дали ще завършиш нещо и дали ще го направиш перфектно, въобще не го започвай!
    Аз съм шах и мат след този пост...
    Оставам безмълвна пред човешката простота.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А, ако родителите ти бъдат уволнени от работните си места и не можеш да си платиш семестрите? Или пък се наложи да отсъстваш 2-3 месеца по болест? Примерно. Никой не може предварително да каже дали ще си изкара висшето докрай или не. Не зависи изцяло от теб.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Глупаво разсъждаваш. Дано някой ден не се разочароваш много. Не забравяй в какво време и каква държава живеем....все едно не си чувала за кадърни хора с добро образование, които са принудени да работят каквото успеят да намерят, макар и да не им се нрави?!?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Какво се сдърпахте заради едно лично мнение?
    И според мен медицината и физиката са по- трудни и от филологиите, и от моята специалност, и от много други. Изяжте ме сега..
    А като чуя довод от сорта "в нашата специалност се учи до 8 сутринта", не мога да го приема за меродавен. Имах една съученичка, която се пънеше до 6 сутринта на 2-3 системи уравнения, ама това не прави материала много труден, нали? (или греша?!)
    За неразбралите: това, че на някого или на някои (може да са много, може да са цял поток- няма значение, защото населението прогресивно затъпява) му трябва много време за нещо, не означава, че въпросното е непосилно. Нещата зависят и от умствения багаж на индивида.
    С това си изкаване не омаловажавам стойността на "-истиките", така че не се разпознавайте в поста ми, моля. Напълно генерален е.

П.П. Дамм, щеше да е яко, ако беше като в Германия. Там не е срамно да не учиш висше, хората си знаят възможностите. Ако и тук беше така, нямаше да има висшисти, които си мислят, че са хванали Господ за шлифера, понеже в универисетите вече приемат и с -2.

draid, какво учиш (или си учил по- точно), ако не е тайна? Питам, защото беше 1ят, който реагира по- разгорещено на поста на umri.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си