- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Оставете ги да вярват в нещо де. Не ви разбирам логиката, честно. Ти, Пантерке, какво смяташ да правиш след университета? И ти имаш планове, нали? Едва ли са някакви мижави и свити изцяло в сферата на реалността. Абсолютно всички ще разчитаме и на късмет, това е ясно. Ако го подплатим и със стабилно количество знания и активи още по-добре.
Нека се борят на тоя етап с настоящите проблеми пък после ще уреждат всичко лека полека. Не помня кой мъдър човек беше казал, че всички проблеми се решават 1 по един. Нека си завършим всички следването добре с индивидуален максимум и после ще видим кой как ще се уреди.
Хубаво е да имаш мечти и да обмисляш как да ги стигнеш. Никой не седи да премисля точно как евентуално би могъл да се провали. Пък, ако трябва да съм честна, в повечето случаи, ако наистина много си се нахъсал и се буташ с главата напред във всяка възможност, наистина имаш повече шанс да успееш, отколкото, ако гледаш на нещата със скромна семи-реалистична, семи-песимистична гледна точка.
Аз съм 99% сигурна, че и двете, ако все пак се провалят, едва ли първата им инициатива ще е да се омъжат за богати чичковци или да лапат на такива. Човек пробва пак. Или в крайна сметка се примирява с нещо друго. Аз поне съм наясно с концепцията. Това, което наистина искам да работя е длъжност с точно 1 работно място. Или аз, или друг. Шансовете да не стане са големи, ако ще да изляза с CV с 3 листа умения. Ем ще мръдна на долния план в списъка. Почти съм убедена, че за тях важи същото.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()