.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Оставете ги да вярват в нещо де. Не ви разбирам логиката, честно. Ти, Пантерке, какво смяташ да правиш след университета? И ти имаш планове, нали? Едва ли са някакви мижави и свити изцяло в сферата на реалността. Абсолютно всички ще разчитаме и на късмет, това е ясно. Ако го подплатим и със стабилно количество знания и активи още по-добре.

Нека се борят на тоя етап с настоящите проблеми пък после ще уреждат всичко лека полека. Не помня кой мъдър човек беше казал, че всички проблеми се решават 1 по един. Нека си завършим всички следването добре с индивидуален максимум и после ще видим кой как ще се уреди.

Хубаво е да имаш мечти и да обмисляш как да ги стигнеш. Никой не седи да премисля точно как евентуално би могъл да се провали. Пък, ако трябва да съм честна, в повечето случаи, ако наистина много си се нахъсал и се буташ с главата напред във всяка възможност, наистина имаш повече шанс да успееш, отколкото, ако гледаш на нещата със скромна семи-реалистична, семи-песимистична гледна точка.

Аз съм 99% сигурна, че и двете, ако все пак се провалят, едва ли първата им инициатива ще е да се омъжат за богати чичковци или да лапат на такива. Човек пробва пак. Или в крайна сметка се примирява с нещо друго. Аз поне съм наясно с концепцията. Това, което наистина искам да работя е длъжност с точно 1 работно място. Или аз, или друг. Шансовете да не стане са големи, ако ще да изляза с CV с 3 листа умения. Ем ще мръдна на долния план в списъка. Почти съм убедена, че за тях важи същото.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Това, което наистина искам да работя е длъжност с точно 1 работно място. Или аз, или друг. Шансовете да не стане са големи, ако ще да изляза с CV с 3 листа умения. Ем ще мръдна на долния план в списъка. Почти съм убедена, че за тях важи същото.
    Може ли да ми кажеш на лично какво е, че много ме загриза любопитството? :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си