Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
говори конкретно, или замълчи завинаги:Д
аз (големи) пари у нас не виждам да могат да се правят, подобно на заявеното от колегата по-горе, в рамките на страната;
приложи пример, щом твърдиш обратното.
благодаря!)
Ами не гледаш на правилното място да ти кажа.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
Блаб, беж към Корея. Писането може да си го ловкаш и да си го правиш всеки ден - отдаваш му сърцето си, не времето си

Към Пантерката и Дрейд - пичове, да правиш милиони и да имаш печалба от милиони за година и да се наричаш милионер в България е невъзможно. Говоря ако не се включва внос/износ, а само в страната. Примерно произвеждаш хляб. Говорим си за честен бизнес, не споменавам тъмни сделчици/проституция/наркотици/хазарт и етц нещица.
Колкото и да ви се вижда тъжно това е реалността. Или поне с това съм запозната. Тъй като дълго време съм в някои среди покрай родителите ми, покрай приятеля ми и така си изграждам мнение. Току виж може да има 1-2 честни човечеца дето си държат на родното и продават на българският пазар нещо и то върви и човека си трупа милионите. Ок, може и да има, никога не мога да съм категорична. Просто не го вярвам.
Няма защо да ми обясняваш кое е възможно и кое не. Обкръжението ми доказва обратното. Имай в предвид, че когато говорим за сериозни бизнеси които правят обороти по милиони годишно, не става дума за една фирмичка за произвеждане на хляб, а за големи дружества. Хора занимаващи се с много неща в много сфери. Това са хора които имат нюх за пари.

Явно нямате представа колко милионери има в България. Нашата родина страда от липса на средна класа, не от липса на богати или бедни хора.