- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
При нас висшата математика се води най-лесният предмет и носи най-малко кредити.
Отделен въпрос е, че на мен ми върви само като решавам супер много задачи, а просто сега нямам никакво време и нея да я мисля.
aks13v, най-добрите университети са именно частните. Говориш глупости.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И в чужбина има големи издънки сред частните университети. Онзи ден слушах история от достоверен източник как някво момиче (българка) следвало в частен университет в Ангия, обяснявала как само щракат с пръсти и се преместила в държавно уни, където я спуквали.
Бахти смешния. Много се кефя, като ги насират такива като теб. Язък, че учиш готина специалност.Маркетинг било лесно да се учи ahahahhahahah. Сигурно, обаче ти твоя маркетинг да не го учиш от wikipedia и съответно от там да ти дават дипломата. Ех лапешкари завидливи.
ПП: И , ако не се бъркам, маркетинг в България се учи само на едно място, говорим за държавни университети, частното не е образование.
И аз исках да уча маркетинг, ако щях да уча в България, но ще съм в чужбина и прецених, че е по-добре да ми остане за втора специалност или магистратура. Мечтана професия <3