.
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Threaded View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Просто... на пръста не можем да им стъпим, бе. Адски болно ми стана, насълзиха ми се очите.
    Цялото това подценяване на нацията ни като интелектуален потенциал, опитите ти всячески да загърбиш всичко българско и да се нагодиш към нещо уж по- достойно ми идват в повече. Дрейд е прав.
    Не ти ли се насълзяват очите като се сетиш, че за да можеш да пишеш тук (наред с безкрайните др възможности на компютрите) е отговорен човек с българска жилка? Не ти ли се насълзяват очите, като слушаш как 'наши' ученици мачкат по световните олимпиади и обират златото? Не ти ли се насълзяват очите, като си спомниш, че нашите гимнастички бяха все по върха години наред? И така нататък и нататък.
    Спри се с това чуждопоклонничество, защото това, което говориш, не е просто възхищение от постиженията на дадени хора/нация, а звучи пресилено.

Edit: Да, откъм ресурси сме мега назад, но ти окачествяваш хората и потенциала им, а не това, с което разполагат.
    А и в предишни теми постоянно си защитавала тезата, че всичко от теб си зависи, ако имаш желание и т.н. Последно? Сега поне можеш да се увериш, че не е баш така: всичко мога да си направя, ако имам силно желание, средата и ресурсите са жизненоважни, с това съм съгласна
    Последно редактирано от therichbitch : 09-18-2013 на 22:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си