.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    ayyy така ли,мислиш си,че в Америка няма дупки по улиците ,така ли?Мисля,че това е твоят най-голям бисер.
    Абе има дупки...
    Там някъде

Не може да няма

Не са толкова перфектни

ЕЕЕ.. видяхте ли! Ето една дупка по един път до Форд Юкон, Аляска, на 130 км от северната полярна окръжност Знаех си хас, че има дупки в Америка !

А сега за образованието .. Наистина вече завиждам на хората,които учат в чужбина. Евла Ви. Впечатленията ми от първите учебни дни БГ ВУЗ са като за градсия клозет. Преподавателите са умни , много кефят.. Айде да оставим материалната база.. То че липсва - няма я. Има нещо, но до там. Какви учебници, кви 5 лв. Без нужната техника няма и развитие, но аз съм ок, Тъпото е, че над половината от колегите са толкоз тъпи и бавни, че направо им се изписва на лицата им.
    Последно редактирано от klimatronik : 10-02-2013 на 13:21

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Абе има дупки...
    Там някъде

Не може да няма

Не са толкова перфектни

ЕЕЕ.. видяхте ли! Ето една дупка по един път до Форд Юкон, Аляска, на 130 км от северната полярна окръжност Знаех си хас, че има дупки в Америка !

А сега за образованието .. Наистина вече завиждам на хората,които учат в чужбина. Евла Ви. Впечатленията ми от първите учебни дни БГ ВУЗ са като за градсия клозет. Преподавателите са умни , много кефят.. Айде да оставим материалната база.. То че липсва - няма я. Има нещо, но до там. Какви учебници, кви 5 лв. Без нужната техника няма и развитие, но аз съм ок, Тъпото е, че над половината от колегите са толкоз тъпи и бавни, че направо им се изписва на лицата им.
    Изчакай сесията. Ако са достатъчно тежки изпитите, цедката ще отсее тъпанарите и атмосферата ще стане по-академична.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Изчакай сесията. Ако са достатъчно тежки изпитите, цедката ще отсее тъпанарите и атмосферата ще стане по-академична.
    Само дано не се получи да заминат по-нормалните,че вече знам за един, който няма да остава.
    Изпитите за първи семестър няма да са много трудни, защото сега започнахме всичко съвсем от нулата и преподавателите ни обясняват много подробно. Съучениците имат желание да учат ( ако нямаха съм сигурен,че ще напуснат. Все пак ще става трудно.) обаче не показват никакво уважение и сътрудничество, и простотията лъха от всякъде..

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Тук е същото. Масово ми лазят по нервите, но се успокоявам, че вторият семестър ще е друго. Повечето не знаят за чий х... са се записали изобщо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си