- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Абе има дупки...
Там някъде
Не може да няма
Не са толкова перфектни
ЕЕЕ.. видяхте ли! Ето една дупка по един път до Форд Юкон, Аляска, на 130 км от северната полярна окръжностЗнаех си хас, че има дупки в Америка !
А сега за образованието .. Наистина вече завиждам на хората,които учат в чужбина. Евла Ви. Впечатленията ми от първите учебни дни БГ ВУЗ са като за градсия клозет. Преподавателите са умни , много кефят.. Айде да оставим материалната база.. То че липсва - няма я. Има нещо, но до там. Какви учебници, кви 5 лв. Без нужната техника няма и развитие, но аз съм ок, Тъпото е, че над половината от колегите са толкоз тъпи и бавни, че направо им се изписва на лицата им.
Последно редактирано от klimatronik : 10-02-2013 на 13:21
Само дано не се получи да заминат по-нормалните,че вече знам за един, който няма да остава.
Изпитите за първи семестър няма да са много трудни, защото сега започнахме всичко съвсем от нулата и преподавателите ни обясняват много подробно. Съучениците имат желание да учат ( ако нямаха съм сигурен,че ще напуснат. Все пак ще става трудно.) обаче не показват никакво уважение и сътрудничество, и простотията лъха от всякъде..
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en