.
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, иска да каже, че частните университети в България, колкото и да е ниско мнението за тях, са дооооста по-близо до модерния западен университет отколкото държавните, лежащи на стари лаври. Щото само можете да си мечтаете в държавно уни за гост лектори, които не са сбръчкани професори, а амбициозни специалисти с Х години стаж. Това е само пример, разбира се, далеч не е единственото предимство.

НБУ, където учи Райдърката, е най-добрата опция за определени специалности, ако искаш да добиеш съвременна представа, а не да учиш по учебници, писани преди 15-20 години и да се разправяш със заядливи професори, на които целта им е да изпеят урока и да излязат.

Eто нещо трагикомично, ако не сте го гледали - http://btvnews.bg/video/video/tazi-s...tski-grad.html
    Жалко, че виждам това толкова късно, но все пак ще ти отговоря. Тъй като и братовчедка ми и брат ми завършиха НБУ, а и доста други колеги имам сравнително богат поглед върху университета. Също едно хубаво сравнение между право в НБУ и в СУ. Не ми обяснявай как във държавните университети ти преподават сбръчкани пенсионери, а видиш ли в НБУ амбициозни хора, след като повечето лектори там са дошли от някой от държавните университети. В техническият лекции да се изнасят от така наречените "гост лектори" от теб е нещо нормално, да идват постоянни такива хора от разни фирми също така. Учебници писани преди 15-20г може да си мечтаеш да намериш в книжарницата на унито. А в НБУ е един университет където може да завъриш без дори да стъпиш, та айде моля те не ми го изкарвай най-добър.

Едит: http://www.youtube.com/watch?v=04g7MxBaSM0
    Последно редактирано от draid : 01-12-2014 на 11:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си