- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Не ме разбра.. работата навсякъде е еднаква, просто някой като чуе.. 1000 евро, вместо 600 лева и си мисли, че са много повече.. само дето във всяка държава.. заплатите са нагласени спрямо цените и услугите.. та кел файда, че береш ягоди за 1000 евро у Англия.. или береш ягоди за 600 лева у България.. Едно и също е, само дето мързеливия и алчния като чуе 1000 евро, веднага обръща сметката в лева и си мисли, че е открил топлата вода и е преебал някой, нали трябва всички да сме тарикати..
Мисли си, че е много напред.. те това е истината..
За 2рата част от поста ти и аз ще се въздържа от коментар..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Баща ми е производител на череши и ягоди.. освен, че си има държавна работа, това си му е бизнес..
говори ми -_-
Те изкарват пари на килограм (берачите).. Ако работиш като хората, 600 лева месечно е напълно възможно.. от череши двойно повече можеш да изкараш (но това е за 40 дни в цялата година...)
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Българите на държавна работа нямат право да бачкат втора работа.
едит: до колкото съм запозната.
Просто, недоумявам как Фишърмен, Лиланда и Анархи се изказват толкова лекомислено - "бягайте си в чужбината, не ни трябвате". Чудя се те по какъв начин спомагат за по-доброто на държавата, освен факта, че (ще) плащат данъци.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 01-13-2014 на 13:21
Dr. Gregory House