.
Отговор в тема
Страница 146 от 195 ПървиПърви ... 4696136142143144145146147148149150156 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 626 до 3 650 от общо 4870
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    И да се замисля и да не се замисля фактите са си факти, а те са че има огромен наплив в Стопанския факултет на ТУ
    Ама то и в Свободния има наплив, и много хора слушат чалга, много хора четат Дан Браун и Паулу Коельо, много хора си татуират Only god can judge me, много хора носят маркови тениски Ballinciaga Harlem. примерът с големия наплив не е меродавен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ама то и в Свободния има наплив, и много хора слушат чалга, много хора четат Дан Браун и Паулу Коельо, много хора си татуират Only god can judge me, много хора носят маркови тениски Ballinciaga Harlem. примерът с големия наплив не е меродавен.
    Наистина ли не разбираш разликата между твоите примери и идеята да се бориш за място с още 5-6 човека?
    Щото за Паулу Коелю някак няма места.

Добре, примерът не е бил особено удачен, но да се върнем на това, че икономист се взема от икономически университет. Те за счетоводител например няма да вземат мен с МИО, 'щото видиш ли е много готина специалност, а търсят СК. Какво остава за инженер-икономист - звучи смешно. В ТУ-Варна има две икономически специалности, и двете под всякаква критика. За ТУ-София не знам, вероятно същата работа.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    само да отбележа, че значение има и качеството на наплива, не само количеството, ти ако си кретен и се бориш и със 100 за едно място, които пак са кретени, накрая извадката от "най-добрите" не блести с възможности :Д

П.П. Да спомена, че ние, например, учихме (ах, как се радвам на миналото време на глагола Д много повече и по трудни неща в четирите счетоводства, които минахме, отколкото в УНСС , ФСК и пак сигурно те си намират повече места за счетоводство
    Последно редактирано от therichbitch : 09-24-2014 на 17:55

Мега фен Аватара на draid
    Добре, примерът не е бил особено удачен, но да се върнем на това, че икономист се взема от икономически университет. Те за счетоводител например няма да вземат мен с МИО, 'щото видиш ли е много готина специалност, а търсят СК. Какво остава за инженер-икономист - звучи смешно. В ТУ-Варна има две икономически специалности, и двете под всякаква критика. За ТУ-София не знам, вероятно същата работа.
    Хах, виж сега във въпросният факултет има една специалност наречена Индустриален мениджмънт, също така нещо наречено мениджмънт в Електроенергетиката. В тоя ред на мисли когато е необходимо да се назначават кадри с икономическо образование в предприятия свързани с индустрията, УНСС не важи кажи речи. Не може ти да слагаш човек да работи в завод след като той няма понятие какво е болт и какво винт. Отделно ти не си мисли, че в ТУ има специалности като счетоводство хах. В университета има такива икономически специалности които са необходими на индустрията.

Замисли се дали ще предпочетат юрист от СУ или от УНСС, защото бил юрист-икономист и ще си отговориш на въпроса.
    Точно с юристите положението е толкова мъчно в момента, че изобщо не са удачен пример.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    само да отбележа, че значение има и качеството на наплива, не само количеството, ти ако си кретен и се бориш и със 100 за едно място, които пак са кретени, накрая извадката от "най-добрите" не блести с възможности :Д

П.П. Да спомена, че ние, например, учихме (ах, как се радвам на миналото време на глагола Д много повече и по трудни неща в четирите счетоводства, които минахме, отколкото в УНСС , ФСК и пак сигурно те си намират повече места за счетоводство
    Много хора го пишат на първо място и смея да твърдя, че тъй като специалностите свързани с икономика в ТУ са малко, то в някой случай може да се получи по-трудно да влезеш там отколкото в УНСС. А в ТУ никога и влизането не е било трудно освен за няколко специалности които се броят на пръсти. Там е тегаво излизането. Например аз когато влязох бала ми беше 23 и нещо от 24, а в специалността която учих приемаха и с по 16 бал. В същото време имаше 1-2 специалности в които бала не падна под 24.

Вземи пиши като хората, че не мога да ти чета дришните.

Трудно е да се правиш на умен след като не притежаваш елементарни качества.

anonymous708973
    Guest
    therichbitch, ти в СУ завърши, така ли? Какво учи там? (минало свършено, хаха! Завиждам най-откровено и неблагородно!)
    Не може ти да слагаш човек да работи в завод след като той няма понятие какво е болт и какво винт.
    Опаааа, ето кой няма да работи в завод

Град
    Sofia
    казах го миналото време, заради счетоводствaта по- скоро, изключително безинтересна и досадна материя ми се стори
    Не завиждай, студентският живот е незаменим (като цялостно усещане, не визирам пиенето и дискотеките)
    другото ти го писах на ЛС
    Последно редактирано от therichbitch : 09-24-2014 на 22:09

Че какво му е на пиенето ? Определено мога да кажа, че най-приятно съм си изкарал в 12 клас и от 1 до 3 курс след това. Голяма веселба, много нови запознанства. Общо взето безценни години, чак се изкушавам да отида да уча в някой друг университет ей така заради новите хора, ама няма как да се случи за съжаление вече.

Град
    Sofia
    нищо му няма, просто поясних, че не е само това

казах го миналото време, заради счетоводствaта по- скоро, изключително безинтересна и досадна материя ми се стори
    !

Хайде да спрем да спорим по тая тъпа тема, а?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Минавам да кажа Добро утро.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    leileilei
    ako beshe malko kaduren nqmashe da karash 2 visshi matematiki tuk
    Я пак?

И да пишеш на български с латиница НЕ е да пишеш на английски.

leileilei
    ako beshe malko kaduren nqmashe da karash 2 visshi matematiki tuk, nqmashe da se zaqjdash sus suforumnik ot teen problem, koito e zapochnal da pishe na angliiski
    Какви две висши математики те гонят бе момче ? Аз не се заяждам на всичко отгоре, просто отбелязвам неграмотността ти. Писал бил на английски, ако това ти е писането на английски, значи аз мога да пиша на поне 10 езика.

Eh shte kajete ne ste vijdali kak pisha na bulgarsski

da, spri da hvalish tva tu, che vie osven vissha mat po komunistichen stil drugo ne uchite
    Хахаха, математиката е една за всички и е такава от много преди дори да има и наченки на идея за комунизъм. Спри да се излагаш, по-добре си замълчи.

Математиката си е математика от преди Христа. Не се било наблягало на математиката хахахах. Не се набляга да, когато учиш пеене или градинарство сигурно не се набляга на нея. Всичко около теб е математика, ако не беше математиката още да си в пещерата. Не че иначе имаш много развитие в мисленето специално ти де ама хайде. Математиката никога няма да умре или да изчезне, по простата причина, че без нея не можеш да направиш нищо. Както ти казах престани да се излагаш.

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Дали на първи ще са готови всички програми? (СУ)
    Миналата година по това време вече бяха готови, но все пак това е администрацията на СУ, която не се слави с бързина на действията.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Град
    Sofia
    Такъв хейт по адрес на математиката се чува само от хора, които си мислят, че има правоъгълни равностранни триъгълници.

От друга страна, писането на латиница не те прави неграмотен, draid, ти самият не си изряден, за да правиш забележки.

ako beshe himik shteshe da svirish kak vsichko bilo himiq...
    ako beshe muha ... Po dobre da ne mojeshe da mislish..

Matematikata e vajna, no mejdu ne trqbva da se nablqga poveche na neq, otkolkoto na realnite i istinsko nujnite programi, materiali i specifichni izchisleniq, koito rabotqt po drug model. Toest, golqma chast ot izuchuvanata matematika ne e prqko svurzana s dadenata profesiq, no vupreki tova ti trqbva da q uchish 2 godini, izostavaiki ot nujniq material.
    Da, na zapad sushto uchat, no dalech po=malko ili izzimat samo nujnoto za specialnostta.
    Ти или си безумно глупав или си безумно необразован, ама мисля че е и двете. Ти да не си мислиш, че висшата математика след като не се използва в ежедневното ти смятане на цената на покупките я учиш за украшение ? Без диференциални уравнения не може да сметнеш елементарни неща в механиката има безумно широко приложение във физиката и икономиката. В живота няма почти нищо статично което може да сметнеш с две числа и едно неизвестно същите се използват много и във химията, ама какво ли ти обяснявам. Аз не съм математик нещо май забравяш.

Такъв хейт по адрес на математиката се чува само от хора, които си мислят, че има правоъгълни равностранни триъгълници.

От друга страна, писането на латиница не те прави неграмотен, draid, ти самият не си изряден, за да правиш забележки.
    Много пъти съм заявявал включително и тук, че аз не претендирам за правилно писане. Какъв те прави писането на латиница, защото мога да поспоря много по тая тема ? Да не обелвам дума изобщо, че във форума се пише на кирилица.
    Последно редактирано от draid : 09-25-2014 на 18:27

anonymous708973
    Guest
    nqma takova neshto
    v zapadnite universiteti otdavna ne nablqgat tolkova mnogo na matematikata
    Кво рече?
    Ти на запад стъпвал ли си? Още по-малко в западен университет?

Най-обичам, когато някой ми използва думата "математика", когато стане дума за висше образование. Че то има 80 вида математики, бе. Има цяла специалност "математика". Пък за тебе явно дали ще е статистика, анализи, линейна алгебра, оптимиране... все тая, нали.
    Вземи се в ръце и като не разбираш от дадена сфера, се интересувай преди да даваш мнения на хора, дето са учили малко повече в сферата от теб. Визирам дрейд, не себе си.

Eдит: Да споделя едно наблюдение. От седмица се спуквам да чета за разни университети, то излиза, че всичко живо има задължително присъствие - като се почне от Санкт Петербург, мине се през Прага и се стигне чак до Шотландия и Англия. При това са невероятно креативни - в някои унита в Шотландия дори трябва да се чек-неш със студентската карта на някакви апарати.
    Въх.
    Много ми е добре, че нямам такова нещо :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-25-2014 на 18:04

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Това пък за първи път го чувам :Д. В библиотеката се чекваш със студентска карта, ама нормално. Задължителни (при мен) са tutorials, seminars and workshops.

Град
    Sofia
    Какъв те прави писането на латиница, защото мога да поспоря много по тая тема ?
    Това с правилата на форума- ясно.
    Иначе, прави те човек, който не иска да пише на кирилица, не е задължително да не може.
    Поне за мен неграмотността се свързва с възможностите на човека, не с желанието му.

П.П. Това с присъствието е тъпо, не е за мен :Д, но пък си мисля, направо съм убедена, че за Санкт Петербург си струва да се жертваш, вълшебен град
    btw днеска тръгнах да ти отговарям на ЛС, но ти е пълна кутията и цялата ми реч за образованието отиде по дяволите :Д

anonymous708973
    Guest
    Шайсе.
    Веднага я чистя!!

Нали, налиии, супермного се зарибих по идеята! Най-вероятно там ще се озова, че за първото ми желание ми трябва кажи-речи 1.0 успех :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Това пък за първи път го чувам :Д. В библиотеката се чекваш със студентска карта, ама нормално. Задължителни (при мен) са tutorials, seminars and workshops.
    Тези - задължително, обаче на места те искат и на лекции. :д
    което за мен е пълна новост. Тук е нормално да станеш и да си излезеш по средата. И да ядеш по време на лекция, което аз все още правя само в екстремни случаи. След година още им се чудя като си извадят кутията и захванат да ядат макарони :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си