- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Чалга, Рап или Метъл
нищо![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Ами ще кажа метал,макар че съм по-голяма привърженичка на рока,но от изброените метала помита всички..![]()
![]()
От тук изброените - слушам рап и метъл от части. Слушам това, което ми харесва и пробужда спомени или емоции. Другото не е важно.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
то не пречи беПървоначално написано от gabi7u
![]()
рапър ли?![]()
защо![]()
еми защото не почна като чалгарче да обиждаш и защитаваш чалгатаПървоначално написано от iLovePussyJuice
и защото ми направи впечетление, че не си голям привърженик на метъла от това, че .. ддз така ми додии остана рапа
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
таа започвамметъл-мразя го просто ми е спр гаден ужасен немога да търпя накой да ми се надвиква наа главата
![]()
от поп-фолк музиката слушам само някои песни-кючеци и прочие ненавиждам
![]()
рапа-него го обожавам :P
![]()
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
аз слушам и рап и чалга и ми е се тая кой какво мисли важното е да ми е яко![]()
![]()
Реших да избягвам вече подобни типове теми относно стиловете, но ми е прекалено скучно.. И така де глас за метъла. И относно хората слушащи примерно чалга и метъл, тук идва на въпрос какъв тип метъл и до колко този тип метъл е наистина метъл.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
метъъъъъл. иначе си падам по рок и абтърнативчалгата под ножа
![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Чалгаа!
Първоначално написано от teddyx33
+1![]()
![]()
Чалга и рап - Sux ..![]()
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
рап.
Метъл !![]()
Рап също,абе всичко що не е чалгия !
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
метъл![]()
Getting ready to rock
Getting ready to roll
I'm gonna turn up the heat
I'm gonna fire up the coal
I gotta keep that motor turning
I gotta keep that engine clean
I gotta keep those tires burning
I've got the best you've ever seen
Рап 4 life![]()
И все пак боклуците, които мешат рап и чалга са чисто и просто мазни чалгари, които си мислят, че ще са 'мноУ кУУл', ако кажат, че слушат и рап/метъл
чалгата да УМИРА и да вземе всичките си фенове-кретенове със себе си
![]()
![]()
ДА ДОВЕДЕМ ЕМИНЕМ В БГ -->
http://www.facebook.com/pages/Iskame...53385568024199
И
http://www.facebook.com/event.php?ei...0833283&ref=mf
Първоначално написано от GD
чалга и рап
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Чалга и Метъл![]()
Рап 4 life И все пак боклуците, които мешат рап и чалга са чисто и просто мазни чалгари, които си мислят, че ще са 'мноУ кУУл', ако кажат, че слушат и рап/метъл чалгата да УМИРА и да вземе всичките си фенове-кретенове със себе си
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.