.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Голям фен Аватара на magicfairy

Бързо омазняване на косата, помощщщщщщщщ

Косата ми е руса и дългичка, не знам дали има значение изобщо, но да си го кажа а и четох, че русите коси се омазняват по-бързо. Таа не знам вече какво да си правя косата, омазнява се супер бързо и то само в корените, надоло си е хубава и мекичка и направо се изнервям. Четох една тема на Шизо за бебешката пудра и мисля да го пробвам, но все пак дайте и други съвети. Шампоан хубав да ми предложите, балсам, нещо.... Дали не бъркам, че постоянно си сменям шампоаните или не изплаквам добре косата, или косата си ми е просто мазна?

Какво разбираш под бързо? За колко време ти се омазнява косата?

Ми да речем мия я сряда, четвъртък вечерта е вече леко мазна, а петък вече е ..

Моята е същата и не съм открила друго спасение, освен да си я мия през ден, а по дължината на косата да слагам някакъв подхранващ балсам, за да не се изтощава и уврежда.

наистина е хубаво шампоаните да се сменят едва ли е от това кожата на главата ти сигурно се по - чувствителна и се омазнява прекалено бързо и затова е само в корените използвай шампоан против омазняване или за чувствителна кожа

Супер фен Аватара на nymphadora
    Моята е същата,само че надолу е страшно суха Чувала съм добри отзиви за шампоана на Елсев за мазна коса,може да го пробваш

Какви ли не шампоани съм пробвала и няма спасение От някои даже е ставало и по-зле.. Иначе и аз я мия по-често, защото не мога да я трая мазна, но като я мия често и я и изправям после и я правя нааа.......

При мен шампоаните против омазняване действително карат косата ми да се омазнява по-бавно, но я и изсушават зверски. Също така съм чувала, но не съм напълно сигурна в това, че прекалено честата смяна на шампоани не е желателна, но пак казвам, не знам до колко това е така.

Не знам, отчайвам се вече Мислех да си взема шампоана на Syoss, но пък четох в друг форум доста отрицателни коментари и се чудяя

Не се отчайвай, шампоани и препарати за коса бол. Все ще се измъдри нещо, което ти действа. А често ли изправяш косата си и изобщо тя каква е? Начупена, къдрава...?

и аз използвах syoss , но пък при мен не действаше добре бързо ми се омазняваше косата от него други го харесват ако искаш го пробвай

Ми попринцип честичко я изправям, а тя е къдрава или леко начупена в зависимост как и дали съм я сушила..

А мисля да пробвам шампоана, мда

според мен да си вземеш и кристали за коса ако не ползваш за да не я тормозиш прекалено много знаеш как е със сешоара и пресата ако косите ни можеха да говорят сигурно имат да кажат доста

Една приятелка преди ползваше кристали и беше зле. Косата й постоянно изглеждаше все едно е намазана с олио.

Ползвала съм кристали, но сега преминах на един балсам, който УЖ предпазва от топлината.

Qnkishhh
    Приятелката ти си е изсипвала половината шишенце на косата то трябват само 2-3 капчици

Ааами, сигурно, не знам. Аз не съм ползвала такова чудо и не съм я питала по колко си слага.

Супер фен
    Нормално е да има такива периоди на по-бързо омазняване. Просто миеш през ден и това е.

Пробвай го, косата ти става хубава, ако оцелиш количеството

Re: Бързо омазняване на косата, помощщщщщщщщ

Цитирай Първоначално написано от magicfairy
    Косата ми е руса и дългичка, не знам дали има значение изобщо, но да си го кажа а и четох, че русите коси се омазняват по-бързо. Таа не знам вече какво да си правя косата, омазнява се супер бързо и то само в корените, надоло си е хубава и мекичка и направо се изнервям. Четох една тема на Шизо за бебешката пудра и мисля да го пробвам, но все пак дайте и други съвети. Шампоан хубав да ми предложите, балсам, нещо.... Дали не бъркам, че постоянно си сменям шампоаните или не изплаквам добре косата, или косата си ми е просто мазна?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=340786 мила ,тук пише абсолютно всичко нужно ли е да пускаш излишни теми
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

извинявай мила... не съм я видяла темата

То си зависи и от сезона,де да знам .. преди омазнявала ли ти се е толкова бързо ? Щото и мойта има такива периоди ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    Плевен
    и мояата е такава ама аз я сплитам н две и така не личи като се омазнила и не я мия повече време :P

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Питай в аптеката за нещо за мазна коса . Аз преди имах проблеми и си купих някакво лекарствов бутилчица ,но не си спомням какво беше точно.. от аптеката е ,на билкова основа за след къпане се втрива в корените . не помня как се казваше ,но се надявам поне мъничко да съм ти помогнала
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Голям фен Аватара на mecheeeee
    в тая възраст е така .... мий я през ден и това е .... няма друго решение

и аз бях така ... а относно бебешката пидра ДА ще ти прикрие но само за момента примерно заа 3-4 часа няма да те спаси от омазняването

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си