- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бързо омазняване на косата, помощщщщщщщщ
Косата ми е руса и дългичка, не знам дали има значение изобщо, но да си го кажаа и четох, че русите коси се омазняват по-бързо. Таа не знам вече какво да си правя косата, омазнява се супер бързо и то само в корените, надоло си е хубава и мекичка и направо се изнервям. Четох една тема на Шизо за бебешката пудра и мисля да го пробвам, но все пак дайте и други съвети. Шампоан хубав да ми предложите, балсам, нещо.... Дали не бъркам, че постоянно си сменям шампоаните или не изплаквам добре косата, или косата си ми е просто мазна?
![]()
Ми да речем мия я сряда, четвъртък вечерта е вече леко мазна, а петък вече е ..![]()
Моята е същата и не съм открила друго спасение, освен да си я мия през ден, а по дължината на косата да слагам някакъв подхранващ балсам, за да не се изтощава и уврежда.![]()
наистина е хубаво шампоаните да се сменятедва ли е от това
кожата на главата ти сигурно се по - чувствителна и се омазнява прекалено бързо и затова е само в корените
използвай шампоан против омазняване или за чувствителна кожа
![]()
Моята е същата,само че надолу е страшно сухаЧувала съм добри отзиви за шампоана на Елсев за мазна коса,може да го пробваш
![]()
Какви ли не шампоани съм пробвала и няма спасение![]()
От някои даже е ставало и по-зле.. Иначе и аз я мия по-често, защото не мога да я трая мазна, но като я мия често и я и изправям после и я правя нааа.......
![]()
При мен шампоаните против омазняване действително карат косата ми да се омазнява по-бавно, но я и изсушават зверски. Също така съм чувала, но не съм напълно сигурна в това, че прекалено честата смяна на шампоани не е желателна, но пак казвам, не знам до колко това е така.
Не знам, отчайвам се вечеМислех да си взема шампоана на Syoss, но пък четох в друг форум доста отрицателни коментари и се чудяя
Не се отчайвай, шампоани и препарати за коса бол. Все ще се измъдри нещо, което ти действа.А често ли изправяш косата си и изобщо тя каква е? Начупена, къдрава...?
и аз използвах syoss , но пък при мен не действаше добре бързо ми се омазняваше косата от негодруги го харесват ако искаш го пробвай
![]()
Ми попринцип честичко я изправям, а тя е къдрава или леко начупена в зависимост как и дали съм я сушила..![]()
А мисля да пробвам шампоана, мда![]()
според мен да си вземеш и кристали за коса ако не ползваш за да не я тормозиш прекалено многознаеш как е със сешоара и пресата
ако косите ни можеха да говорят сигурно имат да кажат доста
![]()
![]()
![]()
Една приятелка преди ползваше кристали и беше зле. Косата й постоянно изглеждаше все едно е намазана с олио.![]()
Ползвала съм кристали, но сега преминах на един балсам, който УЖ предпазва от топлината.
Qnkishhh Приятелката ти си е изсипвала половината шишенце на косатато трябват само 2-3 капчици
Ааами, сигурно, не знам. Аз не съм ползвала такова чудо и не съм я питала по колко си слага.![]()
Нормално е да има такива периоди на по-бързо омазняване. Просто миеш през ден и това е.
Пробвай го, косата ти става хубава, ако оцелиш количеството![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=340786 мила ,тук пише абсолютно всичко нужно ли е да пускаш излишни темиПървоначално написано от magicfairy
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
То си зависи и от сезона,де да знам .. преди омазнявала ли ти се е толкова бързо ? Щото и мойта има такива периоди ..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
и мояата е такава ама аз я сплитам н две и така не личи като се омазнила и не я мия повече време :P![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Питай в аптеката за нещо за мазна коса . Аз преди имах проблеми и си купих някакво лекарствов бутилчица ,но не си спомням какво беше точно.. от аптеката е ,на билкова основа за след къпане се втрива в корените . не помня как се казваше ,но се надявам поне мъничко да съм ти помогнала![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
в тая възраст е така .... мий я през ден и това е .... няма друго решение
и аз бях така ... а относно бебешката пидра ДА ще ти прикрие но само за момента примерно заа 3-4 часа няма да те спаси от омазняването![]()