- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Белези...
Здравейте!Искам да питам как се махат белези от пъпки.Имам няколко на бузите и не се махат сигурно от февруари и мн се дразнятИма ли някакво мазилце или там нещо за да се махнат...?
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-ценното притежание, което един мъж може да има на този свят е едно женско сърце.
моля ви се помогнете ми![]()
![]()
![]()
Най-ценното притежание, което един мъж може да има на този свят е едно женско сърце.
Ами аз ползвам един тоник, който същевременно премахва белези и съм много доволна..
BioTrade Pure skin за цената мисля,че беше около 15 лв, но не съм сигурна.
мерси мн![]()
... някой друуг ?
Ами белези мисля че с лазер могат да се махат.
az imax su6tiq problem purvo imax pupki posle belezi da ti kaja oturvax se i ot 2te belezite se maxat sus zdrave krem ili mediko ideal pitai maika ti eftin e nai mnogo 2 lv i pravi 4udesa
o6te sled 1voto nanasqne zna4i slaga6 si go na petnoto ili belega i spi6 taka to e bqlo krem4e i e mn qko na men mi maxna petna kafqvi i 4erveni dano ti pomogne![]()
![]()
az imax su6tiq problem purvo imax pupki posle belezi da ti kaja oturvax se i ot 2te belezite se maxat sus zdrave krem ili mediko ideal pitai maika ti eftin e nai mnogo 2 lv i pravi 4udesa
o6te sled 1voto nanasqne zna4i slaga6 si go na petnoto ili belega i spi6 taka to e bqlo krem4e i e mn qko na men mi maxna petna kafqvi i 4erveni dano ti pomogne![]()
![]()
мерсииии супер мноооогооооооооооооооооооПървоначално написано от rosi1994
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано да подейства !!! и пак мерси
![]()