- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е да намразите най-много този,
когото сте обичали, преди това, повече от всичко друго?
http://www.seo-forum-seo-luntan.com
Не. Обичам много малко хора и никой от тях не ме е разочаровал или наранявал толкова, че да се стига до омраза.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Случвало се е, но е било моментно състояние след големи драми.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Преди ми се е случвало ... но сега просто хората , който обичам повече от всичко са семейството миПоне знам , че винаги ще бъдат до мен
![]()
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
Чеда мои, никога не сме нито толкова щастливи, нито толкова тъжни колкото си мислим. Следователно чувството е породено от ревност, яд, неудовлетворение и т.н. Просто илозия.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Сега изпитвам омраза, определено. Но в същия момент...друго ми е на сърце...което е странно чувство и го мразя, но факт...поради разни неща, които ме разочароват, така ще е.
Но ревност, яд, неудовлетворение също са чувства...как ги дефинираш кое е реалното и кое е илюзорното?Първоначално написано от kombarka
Прекалено дълбаеш, чадо мое. Отдай се не смирение.Първоначално написано от Go6eto00
Това са чувства, които пренебрегваме. Различно е.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Първоначално написано от TheBeliever
Определно е имало хора които много са ме дразнели ,даже до омраза се е стигало ,но това е само един период преди да осъзная ,че няма никакъв смисъл.Най-добре е да не се обръща внимание и да се гледа напред.
Не ми се е случвало,ама на 1 стара аверка и стана малко тъй :>
Can It All Be So Simple ?
Да.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ами чедото е философ по образование, как да не дълбае. Това му е призваниетоПървоначално написано от kombarka
Или поне званието...
Смирението - може и да е така...умрен скептик съм в това отношение.
Веднъж ми се е случвало, ама беше псевдоомраза.
По-скоро изпитвах гняв, който мислех, че е омраза.
Почна яко да ме отвращава и си дадох сметка за постъпките му и колко несносен човек е, но тва не значи че съм изпитвала омраза.
Това е невъзможно, когато си обичал някого. Чувствата любов<->омраза са напълно противоположни като усещане. Особено щом говорим за истинска омраза.
По-скоро съм изпитвала разочарование и гняв, който съм си мислела, че е омраза, докато всъщност ми е било просто гадно, че е лумпен, а съм го обичала
Много сложни женските схеми..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Същото... А ако мога, то е защото не съм го обичала...Първоначално написано от TheOnee
work in progress.
Първоначално написано от winterfresh4o
Не съм, но пускам малко по-елементарни теми, за да съм сигурен, че ще има текучество, а и, че ще са полезни.
Ти да не искаш да пускам теми за "Връзката на онтологичните схващания на Фойербах с тези на Хегел и възможното им отражение върху класическия Диалектически материализъм?"... Всяка тема според форума и според (средно-статистичното, предполагаемо) ниво на потребителите.
Как може да намразиш некой който си обичал ...Ако го намразиш значи толко си го и обичал ..
Първоначално написано от TheBeliever
Не, глупаво е..За да съм имала нещо с него, значи този човек ми е направил впечатление с нещо, а и ако наистина съм го обичала, няма да съм способна чак на омраза.Може би, както казаха по-горе в темата ще изпитвам моментно разочарование и гняв към дадения човек, но не и омраза..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..