.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Кандидатстване за след 7-ми клас

Така,ето че годината започва,трябва да се почва с курсовете,но аз още не съм решил къде да кандидатствам.Мислех за испанската,но за нататък искам да уча право,демек за адвокат и не съм сигурен какво точно трябва уча и къде да вляза.Бихте ли ми дали съвет?
    Усмихни се,живота е кофти

Влез в езикова най-добре.Да научиш език,защото всече навсякъде се искат 1-2 езика!За специалност-после!А може и да се откажеш от тази мечта.Затова най-добре немска,изпанска,френска,ан лийска...

а дали после ще имам проблеми с икономиката/финансите/правото?

Голям фен Аватара на king95
    Много от рано ги мислиш тия работи. Аз не знам какво ще представлявам след 1 седмица камоли след 4 год.
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Цитирай Първоначално написано от BakuTo
    Не.Плюс това езиковата гимназия ти е врата към университет в чужбина.Замисли се кои са училищата с най-високи балове-езиковите.

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Цитирай Първоначално написано от BakuTo
    Не.Плюс това езиковата гимназия ти е врата към университет в чужбина.Замисли се кои са училищата с най-високи балове-езиковите.
    с високи балове са, защото повечето хора искат там.. за тези, които не знаят - хората определят бала, а не училището.. - първо и второ къде слагаш смг, нтбг примерно? Искаш да учиш право хаха и аз.. да, може би езикова е много добър избор , но и с професионална също няма да сгрешиш, защото се учи там доста добре език [не колкото езиковите естествено ] , излизаш с професия и докато учиш право примерно можеш да работиш по твоята специалност и да вадиш добри пари, а езиковата не предлага това . Всяко нещо си има плюсове и минуси..

аха,а иначе търговската и финансовата как са като ниво?

Град
    Русе
    Много не съм съгласна за това, че след като завършиш професионална гимназия ще можеш да работиш по специалността си. Сега почти всички и навсякъде се иска висше образование, няма значение дали си строител или пък ел.техник например. А ако си намериш някаква работа може дае по-ниско платена. Не знам според мен е така, защото ако всеки можеше да си намери работа след завършване на професионална гимназия нямаше да има такъв наплив към другите гимназии.
    ПП за право не трябват ли БЕЛ и история?

Супер фен Аватара на spopi
    И аз искам с право но сега съм в немска и не мисла че съм сгрешила. Замислила съм се дали ще си намеря работа като адвокат. Такаче всеки език е в плюс.Натискаш езика българския и историята пък после ако искаш право кандидатстваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си