.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Converse-Пловдив

Искам да попитам за магазин Converse в Пловдив който продават 37-39 номер обувки и да има колкото се може по-голям избор.Ако имат сайт в който има модели ще е много добре или да ми кажете горе доло на каква цена са. Мерси предварително!

Град
    Пловдив :)))))
    Аз също търся магазин в Пловдив,някъде беше споменато че се продават там до Търговската гимназия...Иначе от тука можеш да си поръчаш и те да ти ги доставят: http://www.converse.com/ ама гадното е че неможеш да пробваш и незнаеш дали ще ти станат-понякога номерата не съвпадат

Голям фен Аватара на one
    преди пешеходния има магазин, където продават и конверс.но избора не е нещо особено.

От сайта на конверс има доста хубави модели,но не ми се дават 80 евро + доставка може да стане доста.Смятам мах 100 лв да дам.

Голям фен Аватара на one
    по принцип не са от най-скъпите обувки. на мен всеки чифт ми е около 80/90 лв. така че опичай си акъла, не се занимавай със сайтове.

Град
    Също има и в мола,в спортния магазин,точно до New Yorker

аз също си мисля да си поръчам от converse.com , защото в Стара Загора не знам да продават някъде въпросът е дали ще ми ги донесат..
    MiTeTo0, не знам къде ги видя тея 80 евро, като на мен ми ги показва по 50 долара
    everybody lies !

Град
    В Пловдив също има в магазин Reebok,на главната.Подминаваш Халите,и гледаш в дясно-тр да го видиш Аз от там си купих моите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си