- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте казали ,ако бяхте родител?
Ако бяхте родител и видите как дъщеря ви прави секс , какво бихте казали ?
На мен ми се случи онзи ден... майката на приятелката ми ни завари как го правим.
Та чудно ми е какво бихте казали вие ?
мии зависи на колко е
Ако е 13 годишна пикла много ще й се карам,ако е на 17 например просто ще й кажа да внимава къде и к'во прави за да не испада в подобни неловки ситуации и друг път
![]()
свършен факт.като е започнала е започнала.да се пази и толкова.к'во може повече да се каже.
еми к'во да каже ...![]()
аз бих и казал да се предпазва иначе да си прави каквото иска ... ше и кажа , че и аз съм бил на нейната възраст и знам как стоят нещата ... т'ва е
![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
на нея кво и казахаПървоначално написано от Ice_b0x
Първоначално написано от sa6opi4a
Ако е некой пикла на 13-14 ще я пръсна от бой![]()
Ако е по-голяма нищо няма да и кажа, зависи как я тъпчат де, и дали е с презерватив. При нормални обстоятелства няма кво да се каже, всички сме били така.
Ще й кажа да се пази,дали е на 13 или на 18 се тая направила го е вече.И да я набия кел файда..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ако е на 13-14 Да застане без да мърда че с пушката трудно целя подвижни мишени![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще й кажа се заключи другия път![]()
Ако е на НОРМАЛНИТЕ години, за да прави това - нищо няма да кажа. Дори ще се шегувам. Не съм от тоя тип хора, които постоянно да се карат за нещо, така че предполагам, няма да се развикам и да им прекъсна удоволствието....![]()
Ще отиде на училище и там ще го направи.Забранения плод е най-вкусен.
Зависи на колко е години .. но искрено се надявам децата ми да следват моя пример (и под това нямам предвид да се пазят до сватбата.. а просто да имат акъл в главата и да го използват!!) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами сигурно ще се извиня за безпокойствиетои ще се омета от стаята
![]()
искала е да каже е-е-е-б-е-е-е-еш ми дъщерятаПървоначално написано от Ice_b0x
добре че не ви е заварил баща и че тогава не бее а направо бой![]()
![]()
With House in The Soul and Chalga in the Dick i am Unequalled
http://www.facebook.com/aLexI995
http://sofianci.com/ai07o
Хванали са ви на калъп а?![]()
НЕ знам какво бих казал в такъв момент, не мога да си прогнозирам реакцията. Както казаха и другите, много зависи на колко е, дали познавам гаджето й и т.н.
Дано не ми се случват подобни кофти ситуации.
Ще ти кажа като го хвана синът ми :_)
макар че има доооооооста време до тогава поне 13-14 години![]()
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Пишете МНЕНИЯ, а не + или емотикони. Като няма какво ново да кажете, по-добре не пишете!
Ако е под 18, ще я напердаша.След 18 няма да играе шамарената фабрика, защото може да ме съди. При всяко положение наказание ще има и то не само мъмрене...уф, да не дава Господ да чуя или видя. Каквато съм....не е истина какво ще става. А иначе веднага бих изгонила младежа. Бтв ако имам син реакцията няма да е по-различна. Ако сме си в къщи да прави секс така, че да не разбирам.
Ако е над 14...(даже 14 ми се вижда малко,но зависи...) и има сексуална култура и приятел ...(не просто някои да я чука..) нищо лошо няма да кажа,тя и без това си го прави.Ще я попитам дали трябва да и се обясни нещо и дали се пазят и ще и кажа,че ако има проблем може да ми сподели и ще я разбераЕ може да се ебавам малко с нея
и ще и кажа другия път да се заключват
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз съм на принципа по-добре удома от колкото да ходят и да се крият някъде.Ако е на 16-17-18 ще се извиня ,че съм влязла и ще изляза (естествено с момче с което има сериозни отношения ),а по късно ше си поговорим дали се пази подходящо,ако е някой ,които само я чука ,ще си поговорим по-сериозно и не го одобрявам.А ако е няква пикля ня 11-12-13-14 много ще и се скарам и няма да и давам и от вкъщи да излиза ,ако трябва![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Абе маика и да не е овцаПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
Ще напердашиш 17-годишна дъщеря?Първоначално написано от krem4et0
Ух, това е кофти въпрос. При всички положение ще се извиня и ще изляза и после ще й кажа да внимава къде и как го прави, за да не се стига отново до такава ситуация.