- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте казали ,ако бяхте родител?
Междо другото не са като е на 18 може да те съди,има други институций ,които се занимават с насилие над децата вкъци под 18 годишна възраст.Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
ако няма 17 години ще става мазало в нас... после ще поговорим, но ако разбера, че е било за 1 нощ директно ще ги очистя и двамата![]()
![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Нищо няма да и кажа,предполага се че вече ще сме говорили на тема беопасен секс![]()
Мислиш, че ако детето ти прави секс преди 18, не е добре възпитано? :-oПървоначално написано от krem4et0
Бих се извинила и бих излязла. Ако не съм знаела преди това, че води полов живот бих поговорила с нея относно нейната компетентност. Независимо на колко години е не бих реагирала бурно в никакъв случей. Разбира се би ми станало неприятно ако е на по-малко от 15, но вече е почнала. Аз какво мога да направя? Нито бой помага нито нищо. При такава реакция от моя страна би станало по-зле. А и ако не вкъщи то другаде![]()
Като цяло така смятам. Поне ще е добре възпитано да го прави не в присъствието на родител и не в бащиния си дом, преди 18...уф, нещата са хипотетични, но съм голяма консерва. Сигурно ще ми присяда, ако разбера че прави секс преди сватбата...че и след това. Смятам сексът преди 18 за неприемлив...поне що се касае за МОЕТО дете, което АЗ и МЪЖЪТ ми ще възпитаваме. Надявам се да попие от нас и да не бърза с тези неща.
Не си се представям родител ,сигурно ще съм най-лошия пример за товаКато си представя колко грешки съм правила и нз ,никога неискам да имам момиченце
предпочитам момче
![]()
sleda ot lubovta
Не виждам нищо лошо в това да се прави секс преди 18.Ако имаш мозък в главата няма да започнеш от 12-годишна/шен и ще се пазиш,както себе си,така и партньорите си.Ако си възпиташ детето правилно,то ще вижда секса като удоволствие и отговорност.Но да му забраняваш да прави такива неща до 18 е глупаво.Поне за мен.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ми ко, ще му кажа поне да дебе кога ме няма, му мамата и проста! Не ми е кеф някъф да ми ръчка дъщерята в моята къща особено ако е непълнолетна. Да се чукат не ми пречи, само да не тряя да го виждам как се случва![]()
Зависи. Годините, дали има сериозна връзка, дали знам, че прави секс, компетентността й по тези въпроси...
Ще се постарая да я възпитам, така че да не допуска грешки, които аз допуснах. А ако все пак го направи, не е края на света, това е просто секс, няма да е нито 1вата, която го прави, нито последната. Ако се ядосам, няма да постигна нещо - само още повече тайни от нейна страна. По-добре един разговор и толкова.
vaseto0o0, у дома и в новия си дом съм приела правилото, че ключа се оставя в ключалката и който идва-звъни. Най-малкото любовника да мога да изритам на терасата.... Смятам, че това дребно нещо би спестило мнооооого неловки ситуации. а ме завари детето ми как правя секс с баща му също е така неловко.
Тая пуста среда. Ако, за да се впишеш значи да си отворена (буквално) на 12, по-добре да не се вписва. И като тийн, и като голяма жена това не го разбирам. Да, нямала съм по 100 приятелки, но съм имала приятелства, издържали с годините. Това е по-ценно от приятелки, които се плюят зад гърба, крадат си гаджетата и са снобарки и превзети. Защото да определяш дали даден човек ти е приятел по нещо като дали или не е правил секс, как се облича, с колко момчета е ходил последните 2 месец и дали се е напил на даден купон е снобарско и превзето.
Ако е на 13 ще и лепна един шамар,след това малко лекции и да ходи да му мисли,ако не се е пазила.
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Адски хубаво правило! *поклон*Първоначално написано от krem4et0
Съгласна съм, че не трябва да се прави в една къща с родители (или поне да се прави така, че те да не разбират), но да не се прави преди 18 е доста странно. Какво те прави по-зрял на 18, отколкото на 17 и 364 дниДве цифрички.
![]()
Като за начало "Опаа" последвано от леко изчервяване и излизане от стаята. А после не знам, не мога да си представя такава ситуация, но най-вероятно ще последва разговор за сексуалната й култура.
А иначе аз самата избягвам успешно подобни ситуации като не правя секс вкъщиТова му е най-хубавото на това приятелят ти да живее сам.
![]()
хаха на мен ми се случи нещо много странно ,таман правихме секс и го изпратих и ако се бяхме забавили още малко щяха да ни хванатПървоначално написано от GreenFairy
![]()
sleda ot lubovta
аз ако бях родител първо на 13-14 а разбера че е правила секс ще я убия а до 18 години няма да си има гадже инче незнам що ще стане![]()
![]()
Като се замисля най-добре мога да отговоря ако си представя че заваря сестра ми да прави секс...о.О
Ще бъда първо потресена..кога порасна лапето ей :d Секса е свършен факт..веднъж правил ли си го няма как да не повториш и прочие.Освен баналните съвети друго не мога да направя.
Иначе се надявам детето ми да ми ма достатъчно голямо доверие,за да не съм напълно изненадана,ако случайно ги сваря в крачка.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Аз темата я направих уж като един виц, тя взе че стана сериозна![]()
Иначе:
Двама фермери си говорят
- Ееех Кольо ти спомняш ли си първият път?
- Да ... беше толкова романтично, бяхме под ей онова дърво. Беше залез слънце ,погледна ме със сините й очи и ...
- И .... ?!
- Еми нищо, майка й дойде.
- И кво каза ?
- Б-е-е-е-е-е .
Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Един ден бяхме затрили опаковката от презерватива, и така не излезе от никаде.Обаче маика решила да чисти основно в кащи и ко да види опаковкатаТа като се прибрах ма чакаше на варата и ма дигна във въздуха
![]()
А незнам ако ма беше хванала
![]()
![]()
![]()
Бих постъпила точно като баща си. Принципно родителите ми са адски разбрани и винаги ми имат доверие, че знам какво правя. Когато ни завари, той просто каза "Извинявам се" и излезе от стаята. На следващият ден просто отидохме в кръчмата ни тримата, седнахме на по бира и си поговорихме добре на тема секс. Вярно малко е смущаващо, но аз лично нямам против да си говоря с баща ми за секс, понеже знам, че някога и той е бил на моето място и той най-добре би могъл да ми даде съвет. Лично той ми задаваше въпроси от типа:
-правите ли секс (понеже ни хвана във фазата преди него)
-от колко време
-пазите ли се
-взимаш ли противозачатъчни
-ходиш ли на лекар
-първият ли ти е
-и как беше
и отделно най-конфузната част (обмяна на опит и съвети).![]()
Ако детето ми е момче , нищо не бих казал и ако не на възраст над 15 години .. ще се радвам .. !!Но ако е момиче , ще седна да си поговоря с нея , ако е на 15 / 16 и нагоре .. но ако от малка мисли да става курволяк ''КАКТО ПОВЕЧЕТО ВЪВ ФОРУМА СА ЕБЪТ НА ПО 12-13" ще и светя маслото веднага .. !!!
![]()
![]()