- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте казали ,ако бяхте родител?
+1Първоначално написано от JakesInsanity
Ако пък е момче ще го потъпам по рамото и ще му кажа:
"Еееее пич направи место и за мене"![]()
нз ама ако е под 15 и на училище няма да я пускам да ходи 2-3 седмици и секи ден до вратата на боб на колене!![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Callisto, нужно ли е във всеки твой пост да споменаваш колко си богата и какво притежаваш ти или семейството ти? ОК, разбрахме го. Вече е досадно.
По темата. Защо правите разлика дали детето е момче или момиче? Подобна разлика не бива да има. Сексът си е секс и рисковете за всеки пол са големи, както и отговорностите. Или щото момчетата не забременяват, айде да го даваме ларж...
Защото обикновено родителите са по-загрижени за момичетата. Говорил съм с нашите по въпроса и те са на същото мнение. За рисковете съм съгласен, просто като че момчетата по-лесно печелят доверието на родителите си.Първоначално написано от krem4et0
Има си причина, сестра ми прави секс от 13-14 годишна а при мен първия път беше на 16. Така, че и аз ще съм такъв родител, при момичетата работата е доста зле...момчетата по-лесно печелят доверието на родителите си.
Ами да, а и момичетата са по-нежни и уязвими, както физиологично, така и психически (пак казвам, в общия случай).
Но само полово, а не баш откъм разсъдък и акъл, за това казах че и аз да съм родител ще внимавам повече с момичето...съзряват полово 2-3 години по-рано от момчетата.
Ха тука не мога да се съглася. Има някои индивиди които са адски тъпи и безотговорни, със самочувствие до небесата и тн.Първоначално написано от JakesInsanity
Ще ми стане много неловкослед това ще давам акъли
![]()
Love Is Like The Wind, You Can't See It, But You Can Feel It!~
кво ще я пръскаш от бой бе ? Ако е на 13 и се чука като луда тва със сигурност значи че и ти не си си свършил работата като родител !!Първоначално написано от JakesInsanity
Да съм жива и здрава да имам деца и да ги възпитам добре - дъщеря ми да не забременява преди да е готова за дете и да не прави аборти, освен ако не е наложително по медицински причини, а синът ми да знае как да прави безопасен секс и ако нещо случайно стане, да поеме отговорност. И аз, и мъжът ми сме сериозни и отговорни хора и се надявам, че ще съумеем да възпитаме добре децата си. Особено сексуално...Защото там нещата са си страхотия, а да правиш секс на ранна възраст е блазнещо.
Колкото до Калисто - прочети последните й коментари. А и като цяло...поне в половината споменава, че е графичен дизайнер, има собствена къща, имат (семейството й де) кръчма, изкарва 10 бона, роклите от 100 лири за нея са без пари и прочие...10 пост да прочетеш и ще ти втръсне. Аз иначе на тези, които много се хвалят и много парадират не вярвам. Ни за връзката й, ни за парите й.
П.С. Вече я хванах в крачка, че лъже....![]()
Не знам ,не ми се е случвало..
Попринцип аз съм приятелка с моята майка така,че откакто знае,че правя секс знае да не ме безпокоиЛично аз ако съм родител...В смисъл относително е.Ако е на 13 години ще е наказана много жестоко,но ако е по-голяма и си има сериозен приятел и са решили да правят секс просто ще я посъветвам за предпазни мерки ,дали е сигурна че го иска и т.н... Пък,ако ги заваря просто ще се извиня тактично и това е
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не мога да я пазя вечно, човешко е, щом е решила да го прави!
Бих и провел единствено една лекция за предпазните мерки и толкова, но ще държа да познавам човека с когото го прави!![]()
Първоначално написано от PjevajSrbijo
Батенце няма да те изненадам като кажа ,че спъ с дъщеря ти нали ?Така де таман ще ПОЗНАВАШ ,човека с който го прaBu
{}{}![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Ако е между 8 и 13 бих я смазала от бой!! ..![]()
Ако е по-голяма незнам.. бих й казала да се паз![]()
Първоначално написано от JakesInsanity
^^ В България все хубави хора...
По темата: Зависи на колко години е...ако е 16-17 ще и обясня абсолютно всичко, което знам като се постарая да й е удобно
Ако пък е по-малка...ще си говорим сериозно..в думите поне ме бива, ще й кажа как стоят нещата със сексуално активните деца
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Никога няма да бия детето си.
Склонна съм да я убия с думи,отколкото да ударя шамар,било то момче или момиче.
Словесното възпитание е доста по - добро.
А и за да прави дъщеря ми или сина ми секс на 12-13-14 ,следователно нещо във възпитаването ми се е убъркало.
Ако е на 17 и прави секс,естествено че ще говоря с нея и ще се шегувам за тези неща.
Защото всеки знае как е ,всички сме млади сега,ще остареем и ще предадем опита си на децата ни.
Първоначално написано от staggplayer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: 10-11 годишен/годишна ще я карам да влиза в Тийнпроблем за да се подготви![]()
Ееее много неудобно нещо! Не ми се е случвало и вярвам, че няма да ми се случи! Ако бях родител: зависи от това на колко години е детето ми.
Ако е на 13 боже опази, значи аз ще бъда за убиване, че не съм възпитала детето си както трябва.
Ако е на 20 е ся или там големичко, ще се извиня и ще напусна стаята. Всъщност едва ли ще стане, защото винаги ще почукам преди да вляза.![]()