.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Майка ми и аз в спор заради секс

Здравейте. Много ви моля да не ми нападате темата, защото ми е много трудно в момента и проблема ми е сериозен.

Преди време правих секс с приятеля ми и майка ми разбра и каза да го зарежа, защото това било прекалено сериозна връзка за мене. Аз го обичам, не мога ей така да го оставя. Знам че майка иска най-доброто за мене, но сега наистина не знам какво за правя.

Второто е, че преди няколко дни се случи така, че той свърши докато го стимулирах ръчно аз бях отгоре му и си целувахме и през това време ръчно го стимулирах а аз бях без бельо и той като свърши се поизцапах малко отдолу..
    възможно ли е да се забременее по този начин и кога се прави тест? Кога може да започне да ми се гади ако е станала белата?

благодаря предварително.

Супер фен Аватара на radeberger
    Шанса да забременееш по този начин е минимален .
    А относно майка ти - мисля, че е тъпо да иска да го оставиш заради това. Разбира се зависи и на колко години си.

Възможността да забременееш наистина е много малка. Относно теста за бременност, като идеш в аптеката, питай, те би трябвало да знаят.
    Чудя се защо майка ти би твърдяла, че връзката е твърде сериозна за теб. На колко си?

Кажи и на майка ти да си гледа работата не си малка за да решаваш с кой да си, тя да не очаква да взима решенията вместо теб докато станеш на 20 а по другия въпрос прочети тая темичка малко да се образоваш http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=357327 модераторите така и не ми отговориха защо не е адната към важните
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Чудя се защо майка ти би твърдяла, че връзката е твърде сериозна за теб.
    Защото една сериозна връзка може тотално да промени живота на някого. А при подрастващ е още по - опасно ... примерно да решиш да зарежеш ученето заради него, да почнеш да трупаш отсъствия и двойки и т.н. Майка ми също ми казва да внимавам, въпреки че обичам. Но не е редно да ти казва да го зарязваш, така ще си нещастна, а това също няма да е добре за теб. Поговори с нея и и покажи и докажи, че въпреки, че си влюбена, можеш да мислиш с главата си.
    Майка ми например онзи ден ме попита дали ще бъда студентка (въпреки че плана от 10 години е такъв). Попита ме, защото имам връзка и мога да реша примерно да се омъжа като завърша. Казах и "Много ясно, по-добре 5 години да уча, отколкото цял живот да се чудя к'во да правя с живота си като нямам хубаво образование." И сега е спокойна.

А вероятността за бременност е минимална.

Може би ти няма достатъчно доверие. На твое място бих седнала да си поговоря с нея. Първо бих я попитала защо смята така и какво точно означава "прекалено сериозна връзка за мен". Освен това бих й обяснила, че за мен не е приемливо да скъсам с приятеля си, защото държа на него и да, стават грешки, но съм си извадила поука и занапред ще внимавам още повече.
    По този начин демонстрираш отговорно отношение спрямо себе си и партньора си - това би могло да успокои майка ти и да се стигне до някакъв компромис помежду ви.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Може би ти няма достатъчно доверие. На твое място бих седнала да си поговоря с нея. Първо бих я попитала защо смята така и какво точно означава "прекалено сериозна връзка за мен". Освен това бих й обяснила, че за мен не е приемливо да скъсам с приятеля си, защото държа на него и да, стават грешки, но съм си извадила поука и занапред ще внимавам още повече.
    По този начин демонстрираш отговорно отношение спрямо себе си и партньора си - това би могло да успокои майка ти и да се стигне до някакъв компромис помежду ви.
    +1

Тамън щях да пусна същия коментар превари ме

Гаджето ти да не е по-голямо от теб?
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Кви са тия родители бе ... Поговори си с нея обясни и че го обичаш ... А да забременееш от това е почти невъзможно ...

Тц, уверила съм се, че колкото и да говориш с родителите, те си държат на своето...

Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    Тц, уверила съм се, че колкото и да говориш с родителите, те си държат на своето...
    При мен не е така.
    И все пак родителите ни също са хора, а хората са различни, така че нищо чудно.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Близка и уважавана моя роднина (вече на 30 години) се е разделила с голямата си любов, защото майка й е била против. И тя й е мислила доброто. Поне е мислила, че й го мисли.
    Сега тя е омъжена за преуспяващ бизнесмен, има син. Финансово е повече от добре. Съпругът й я обича и т.н. . И все пак, когато с нея си говорим за любов, тя показва, че не е щастлива.

Какво значи "прекалено сериозна връзка"? Как може да те съветват да разрушиш нещо красиво, нещо устойчиво, здраво, при това скрепено вече със секс - първия секс? Нима е по-добре да се похабяваш в случайни и просто "леки" връзки, които подхождат на повечето 16-годишни момичета? Що за жесток човек, поставящ в правила и граници всичко, що за деспотичен и ревнив родител ще пожелае това за детето си? Да, щеше да е по-добре в началото да флиртуваш с повече момчета, да не инвестираш опасно силни чувства, докато не узрееш съвсем. Но ти вече си ги инвестирала!! Върви по своя път, прави своите грешки, слушай своя глас!
    В момента си уязвима заради секса като нещо ново. Можеш да я послушаш. Замисли се какво ще загубиш. Замисли се какво и кого ще убиеш.
    И нали знаеш, че майка ти е уплашена? Страх я е дъщеря й да не вземе да забременее, да си разбие сърцето, да се омъжи твърде скоро и все такива.

Не знаеш колко присърце взех историята ти!
    all day... all night... what the fuck?!

Re: Майка ми и аз в спор заради секс

Цитирай Първоначално написано от mima1234
    Здравейте. Много ви моля да не ми нападате темата, защото ми е много трудно в момента и проблема ми е сериозен.

Преди време правих секс с приятеля ми и майка ми разбра и каза да го зарежа, защото това било прекалено сериозна връзка за мене. Аз го обичам, не мога ей така да го оставя. Знам че майка иска най-доброто за мене, но сега наистина не знам какво за правя.

Второто е, че преди няколко дни се случи така, че той свърши докато го стимулирах ръчно аз бях отгоре му и си целувахме и през това време ръчно го стимулирах а аз бях без бельо и той като свърши се поизцапах малко отдолу..
    възможно ли е да се забременее по този начин и кога се прави тест? Кога може да започне да ми се гади ако е станала белата?

благодаря предварително.
    От опит знам ,че колкото и да говориш с родителите си,те като кажат нещо и си знаят своето.Незнам родителите ти дали познават ,момчето,ако е така може момчето найстина да не си струва.Но може и да рискуваш за цял живот да си нещастна ,ако послушаш майка си.Аз бих ти казала да послушаш сърцето си,човек се учи от грешките си.На повечето от нас ни се случва поне веднъж да ни разбият сърцето и да страдаме ,но това неозначава ,че на теб ще ти се случи.Пак и невярвам на 16 години всичко да се крепи от секс и секса да е причина да се развалиш и да тръгнеш по лош път.Аз лично бих ти казала,че на 16 е по-добре със сериозна връзка от колкото с някакви мимолетни връзки за по-една ,по две седмици и да се чудиш що за човек си накрая.Също така това ,че имаш приятел не трябва да означава,че ще пренебрегнеш всичко друго ,заради него.Мисли с главата си и сърцето си.А за другото не си бременна. Дай повече инфо за въпросното момче.
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ако си на 12, сигурна съм, че майка ти сериозно се притеснява за това, че си много малка да правиш секс... Не можеш да забременееш от това, което се е случило.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

тя си е написала на колко е, ама кой да чете ..

а не знам защо мислите, че е толкова лошо да говорите с родителите си за това, а още повече не мога да разбера как те си държали на своето. еми нормално - и аз да имам дъщеря и да ми каже, че иска да си прецака живота, за да може да задоволява нуждите на някъв наркоман, няма даже да я пускам да излиза. но ако докажеш по някакъв начин, че на теб може да ти се има доверие и може да се разчита, както и на момчето с теб, никой родител няма да ти каже да скъсате.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Пропуснала съм го този пост, но все пак мнението ми си важи. За щастие емн за първи път ме сгащиха, чак като бях пълнолетна и разговор нямаше
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

е ако беше на 12 заслужава не само 'скъсай с него', ами и няколко шамара.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Аз също Така е... Но зависи до голяма степен от родителите
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Цитирай Първоначално написано от amnessia
    Аз също Така е... Но зависи до голяма степен от родителите
    И аз също имам чувството ,че мойте родители гледат на секс като на някакво огромно предстапление да неговорим,че съм на 19 пф уверила съм се ,че колкото по -малко знаят толкова по-добре.
    sleda ot lubovta

Мерси на всички.
    Майка ми изпада в паника всеки път когато кажа че ми се вие свят или ми е лошо и започва да мисли най-лошото...
    Колкото и да показвам че не съм безотговорна тя си знае найното.

приятеля ми е на 20 и нашите не го харесват много..

Мерси на всички.
    Майка ми изпада в паника всеки път когато кажа че ми се вие свят или ми е лошо и започва да мисли най-лошото...
    Колкото и да показвам че не съм безотговорна тя си знае найното.

приятеля ми е на 20 и нашите не го харесват много..
    Ми явно майка ти е с мислене от 80 те , каквото и да обясняваш ще си знае нейното и ще те гледа като малко момиченце с радио точката ,ако можеш да спориш ,ще можеш и с майка си .Колкото по-малко знаят вашите толкова по-добре
    sleda ot lubovta

Повече от фен Аватара на LDto
    родителите са си родетели въриги печиге те са си те .... и наще се ми казват да внимавам да не страдам после ....,но ако връзката ти е прекресна и хубава защо да убиваш една любов като тя може и сама да огасне ... освен ако вие не я поддържате .... седни обясни,че ти трябва да разбереш какво е сладкост и соленост какво е щастие и болка .... не може все тя да те варди ако не си сега наранена то тва не казва че и в бъдеще няма да си наранена .... никой не знае какво го чака в бъдеще .... сега е момента да си поживееш да си щастлива и да си усмихната .... майка ти какво иска да те гледа как се измъчваш защото си захвърлила любовта или предпочита да те гледа как сияеш от щастие .... поговори с нея попитая как иска да те вижда .... за учението просто седни и отвори учебника слушай в час и няма да развалиш успеха си .... тест можеш да вземеш,но мисля че е минимален шанса да забременеш но виж

УСПЕХ

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Майка ти може да ти казва всичко друго,но не и да ти избира приятелите и гаджетата

на 16 съм
    а бе я я остави майка ти да си пасе (с извинение) това си е твой избор кажи и го и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си