- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 Рожден ден!
Здравейте, скоро имам рожден ден и навършвам 15г., въпросът ми е, къде да го празнувам.., нямам никакви идеи.. и ще се радвам да помогнете.., в нас.. може.. но не е удатночно.., в заведение.. става, но ми е чудно какво ши праим 3-4ч.., мислех и за дискотека.., което ми харесва, но няма да стане щото ще сме хора на по 14-15-16г. и не знам, дали ще ни пусна.., та хайде давайте идеи.![]()
Аз планувам да е в нас около 4-5 човека да сме, да има наргиле, малко алкохол и музичка. То к''во повече да искаш. В дискотека ще е тъпо, поне за мен е мноогооо тъпо. Тъъ както си решиш![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
То за дискотека сиг няма да стане.. щото няма да на пуснат, пък и наще обаще няма да позволят наргиле..Първоначално написано от ecstazy
![]()
Отивате първо на заведение- например на пицария.После на кафе или ако имате боулинг също става.![]()
Ми защо не идете на пицария, да хапнете нещо, после идете у вас и с алкохол и музичка.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Можете първо да отидете в някое заведение да пийнете, да хапнете, може и да отидете на пицария, да се разхождате... После пък може да отидете у вас и да се забавлявате..
Аз всеки път си го празнувам у нас с приятелии![]()
И к'фо прайте? Седите и слушате чалга..Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
![]()
То чалгата, ако е музикаа..Първоначално написано от Zaqkkk
![]()
Емии пускамее яко музика и денсимм, пийваме или излизаме навънка по нощите да се разхождаме ии много други работи
![]()
![]()
У вас със мама, тати, баба, дядо, чичо, леля, стринка, вуйна, вуйчо, кака и батко![]()
1.Отивате да хапнете,после на кафе.
2.Отивате на кафе,после на ресторант да вечеряте.
3.Покани ги у вас.
к'ви ресторанти... те са на 15г. не на 35.
Аз моя 15 го празнувах на ледената пързалка и после ги черпих по 1 пица.
Ама сме лято. Излезнете, закарай ги на кафе за 1 час, даже по-малко. После ги заведи на билярд или боулинг, там могат да си поръчат водка,уиски ако са по наперени. Играйте до 10-11 и в къщи.
На кафе за рожден ден ли ?? :Д Отидете си у вас там пийнете, музика а-у...![]()
аз 15тия си рожден ден го отпразнувах изключително развълнуван... точно когато мислех да излизам в града и взе, че заваля един дъжд, после мина на сняг... и оттогава официално мразя сняг
иначе 18тия ми рожден ден ше е някъде, където и да е, БЕЗ чалга, с ядене, пиене и смях (щото вече потенциалните "гости" ги знам)... Колкото до тебе - съберете с енякъде домашно, ама предупредете съседи, комшии, че ше има, за да не ви правят проблеми.. като предупредите, не правят, вярвай
и става яко.. ай ушпек
Отидете на заведение, ударете по един малък аперитив, със вечер по една чашка вино, после десерт. Като приключите отивате на кафе. После изигравате по един билярд или джага и се разотивате.