.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

15 Рожден ден!

Здравейте, скоро имам рожден ден и навършвам 15г., въпросът ми е, къде да го празнувам.., нямам никакви идеи.. и ще се радвам да помогнете.., в нас.. може.. но не е удатночно.., в заведение.. става, но ми е чудно какво ши праим 3-4ч.., мислех и за дискотека.., което ми харесва, но няма да стане щото ще сме хора на по 14-15-16г. и не знам, дали ще ни пусна.., та хайде давайте идеи.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Аз планувам да е в нас около 4-5 човека да сме, да има наргиле, малко алкохол и музичка. То к''во повече да искаш. В дискотека ще е тъпо, поне за мен е мноогооо тъпо. Тъъ както си решиш
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Аз планувам да е в нас около 4-5 човека да сме, да има наргиле, малко алкохол и музичка. То к''во повече да искаш. В дискотека ще е тъпо, поне за мен е мноогооо тъпо. Тъъ както си решиш
    То за дискотека сиг няма да стане.. щото няма да на пуснат, пък и наще обаще няма да позволят наргиле..

Голям фен Аватара на Seductress
    Отивате първо на заведение- например на пицария.После на кафе или ако имате боулинг също става.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ми защо не идете на пицария, да хапнете нещо, после идете у вас и с алкохол и музичка .
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    in the middle of nowhere
    Можете първо да отидете в някое заведение да пийнете, да хапнете, може и да отидете на пицария, да се разхождате... После пък може да отидете у вас и да се забавлявате..
    Аз всеки път си го празнувам у нас с приятелии

Цитирай Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
    Можете първо да отидете в някое заведение да пийнете, да хапнете, може и да отидете на пицария, да се разхождате... После пък може да отидете у вас и да се забавлявате..
    И к'фо прайте? Седите и слушате чалга..

Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Zaqkkk
    Цитирай Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
    И к'фо прайте? Седите и слушате чалга..
    То чалгата, ако е музикаа.. Емии пускамее яко музика и денсимм, пийваме или излизаме навънка по нощите да се разхождаме ии много други работи

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    У вас със мама, тати, баба, дядо, чичо, леля, стринка, вуйна, вуйчо, кака и батко

Мега фен Аватара на sasha_90
    1.Отивате да хапнете,после на кафе.
    2.Отивате на кафе,после на ресторант да вечеряте.
    3.Покани ги у вас.

к'ви ресторанти... те са на 15г. не на 35.
    Аз моя 15 го празнувах на ледената пързалка и после ги черпих по 1 пица.
    Ама сме лято. Излезнете, закарай ги на кафе за 1 час, даже по-малко. После ги заведи на билярд или боулинг, там могат да си поръчат водка,уиски ако са по наперени. Играйте до 10-11 и в къщи.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    идете на пица примерно,после на кафе/билярд/разходка...

или ако вашите ги изгониш, съберете се у вас...там ако искат да пият нещо им вземи..и така... (тук ако сте в апартамент е кофти,заради музиката ;/ )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

На кафе за рожден ден ли ?? :Д Отидете си у вас там пийнете, музика а-у...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз 15тия си рожден ден го отпразнувах изключително развълнуван... точно когато мислех да излизам в града и взе, че заваля един дъжд, после мина на сняг... и оттогава официално мразя сняг

иначе 18тия ми рожден ден ше е някъде, където и да е, БЕЗ чалга, с ядене, пиене и смях (щото вече потенциалните "гости" ги знам )... Колкото до тебе - съберете с енякъде домашно, ама предупредете съседи, комшии, че ше има, за да не ви правят проблеми.. като предупредите, не правят, вярвай и става яко.. ай ушпек

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Отидете на заведение, ударете по един малък аперитив, със вечер по една чашка вино, после десерт. Като приключите отивате на кафе. После изигравате по един билярд или джага и се разотивате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си