- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета с къса или дълга коса?
По принцип винаги съм си мислела че момчетата харесват момичета с дълги коси.Да,ама напоследък нещо пропада теорията.Та реших да попитам.
Момчета,мацки с каква дължина на косата харесвате?
Момичета,вие с колко дълга коса се харесвате?
Знам че като си харесаш някой,такива подробности нямат значение,питам чисто визуално.Разбира се,има разлика между къса и къса коса.Или дълга и дълга,но да не се впускаме в подробности.
П.П.Не мисля че темата е за "Любов",говорим изцяло и само за визия.За козметика и диети също не ми изглежда,защото не се отнася за нито едно от двете.![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
късата коса много по-лесно се поддържа и придава приятно младежко излъчване.
дългата грива тежи, скрива ушите и шията, по-романтична е, да, но не и по-секси;
//харесвам се с всякаква коса, защото харесвам косата си:Д според настроението и сезона ги редувам)
Защо пускате такива теми?
Дебела или слаба за момиче?
Дебел или слаб за момче?
Харесвате ли момчета с дълги коси?
Къса или дълга коса за момиче?
кви още теми прочетох в тоя форум...Кво значение ИМА?
Лично аз пускам такива теми,защото се интересувам от отговорите им.За другите не знам.Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Да си отговоря на темата.Лично аз предпочитам дългата коса.Моята е дълга.Грижите за нея ми достаеят удоволствие и обожавам да си я усещам по гърба.Пък и е много сладко някое момче да се заиграе с къдриците ти
![]()
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Важното е косата да е хубава... има едни с дълги коси, дето са толкова проскубани към краищата, че е направо кошмар. Или момиче с 2-3-4 номер също ми е гадно.
За себе си предпочитам късичка и рошава, защото повече ми отива от дългата. Иначе много, много идеалната коса е дълга, натурално червена и с големи букли.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
дължина (и цвят даже,хаха) колкото моята или на Hexgirl..![]()
не се кефя на дълги коси,до гърдите макс,ама пак ми се струва много.. някак много обикновени са..
зависи на човека ква прическа му отива![]()
С къса ме кефят много. Стига да е оформена както трябва.
хохо
Хора ще ви депресирам значи![]()
Пускам дълга косаНай-сетне се реших !
Дълга права червена коса![]()
бритон тип Ариел
Тази коса тип фатал леиди малко ми доскуча вече
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Заклет застъпник съм за дългата коса.
1. Колкото по-дълга, гъста и бухнала е косата, толкова по-секс.
2. Ако дадена жена е секс с къса коса, то ще бъде още по-секс с дълга.
3. Ако дадена жена не е секс по принцип, е все тая с каква коса ще е.
4. Ако дадена жена е с по-къса коса от моята, това е... крайно неприемливо.![]()
Гореспоменатите твърдения се приемат за верни, без да има нужда да се доказват.![]()
Това са добри новини.Първоначално написано от HexGirl
![]()
Аз съм с коса малко под раменете и така си ме кефи, но иначе гласувах за къса.
Тва мъжете е по-добре да го преценят..Първоначално написано от Sham
Поради тая причина не съм гласувала в анкетата и няма и да гласувам, въпреки че си имам мнение по въпроса.
Според мен косата и дълга, и къса, може да е много красива. Поддържаната грива е секси. Моята няма как да е много дълга, защото обемът се губи при голяма дължина и почвам да изглеждам противно, обаче пък ми е лъскава и мека, което според мен е +
Pedigree има страшна грива, между другото.
За мене все пак дългата коса е по-секс,
ама зависи, щото не на всички им отива дълга коса. Опира и до форма на лицето. Моето е по-продълговато и ако нямам пластове и бритони и пр., се подчертава тая продълговатост..
Отделно познавам една с коса ПОД гъза (уникално дълга коса), но няма никакъв обем, слепнала е за черепа и е много тънка. И каква файда от дължината в такъв случай?
А на guinessgirl пък сякаш не й отиват големи дължини на косата, и пак е шекш, така че.. си е индивидуално.
Но ми е интересно мъжете кво ще кажат.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
и на мене това ми е мечтаПървоначално написано от HexGirl
![]()
гласувах за дълга коса в анкетата, обаче честно казано си падам по мацки с къси коси
когато рамената са открити е някак си по-секс, оценявам и тази нежна част от жеснкото тяло.
NexGirl, дълга права червена коса със сиво-руси кичури?![]()
Харесвам нещата, които ни разграничават като полове в този смисъл- мъже с къса коса и жени с дълга.
След много експерименти с дължина и цвят си намерих душевен мир и косата ми никога няма да е с дължина над гърдите и с цвят, различен от рус, независимо дали това е оптималния вариант за мен, за модата или за някой любим.
до раменете е перфектна, даже малко по - къса![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Предпочитам средната дължина, добре оформена, гъста..чуплива по възможност, не и прекалено къдрава, или прекалено права![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Достатъчно дълга, за да може да се хваща.
Достатъчно къса, за да не пречи.
Grumpy old madman
Садо-мазо, ааа?Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
По темата - Обичам къси коси на момичета...Стоят страшно секси... ако е дълга, то тогава да е права и мека.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Всеки може да има къса, но не всеки може да има дълга коса (или поне не веднага). Повечето хора, които познавам, са все с къси коси. Моята си е дълга (почти до кръста) и си я харесвам много. С това май отговорих на въпроса.
Ми то да ти кажа и къси коси без поддръжка са "гняс".Първоначално написано от SixthSense
Diamonds,Mexico,Tequila
На мен пък ми отива и с къса, и с дълга коса.
Но май се харесвам повече с по-къса...не знам.
What you give is what you get!