- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Темата се отнася само до момичетата =D
Това мнение ми хареса.Първоначално написано от nefchi_bs
Иначе обрязването при повечето южни народи се прави по-скоро от религиозна, отколкото от хигиенна гледна точка. Казано по-просто - исляма го повелява.
Не няма да ми платят.Имах съвсем друго в предвид.Исках да кажа,че за мен няма значение дали ще е обрязан или не.Ако ми плащаха,тогава вече щеше да е различно.Първоначално написано от JakesInsanity
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Мда все аз говоря глупости, а вие група "компетентни" с по 2 висши медицински образования знаете абсолютно всичко![]()
Особено ти ПринцесаАни дето не знаеш как да се оправиш с 1 момче, ама вече медицина практикуваш...
Ани да те питам, щото те микробите се завирят навсякъде, тоя с опаковката как точно ще го измиеш отвътре ? Все тая де ти си умна и образована ти всичко можеш, всичко знаеш.
Продължавайте да вярвате, че го правят само гадни гнусни турци или там каквито, и че някаква си кожичка играе ролята на антибактериален сапун![]()
![]()
Ох само да спомена още нещо. Това което написах в предишния си пост го знам от човек практикуващ урология/андрология от 30+ години в Александровкса и болница Доверие (които знае Доверие е наясно, че е частна, скъпа болница и там работят изключително само професионалисти). Та преди да ми обяснявате колко съм глупава и как не разбирам, вместо да погледнете в гугъл дали обрязването е така и така, консултирайте се с уролог или андролог (нямам идея ква е разликата).
.............
sleda ot lubovta
Не се намемам да споря по въпроса, дали да си обрязан е по-хигиенично, или не. По ред причини, които ме мързи да пиша ( а и голяма част съвпадат с написаното от Awesomeness) смятам, че обрязаните са по-хигиенични.
Иначе по темата, да бих спала с обрязан мъж. Не ме интересува какъв е половият му орган, стига да поддържа добра лична хигиена.
Какво като е обрязан??? Нещо прави ли го по-различен от другите?
...............
sleda ot lubovta
Браво Ани копирала си поста на поредния "форумен доктор", които е получил образованието си от интернет. Виждам, че е изтъкнал предимствата, а недостатъци не видях.. Само ще споделя, че не всички обрязани мъже са турци, евреи или квато и да била раса, защото за разлика от хората на болестите не им пука дали си червен, бял, син, кафяв или оранжев... Ами като те докопа фимозата и не можеш да го заголиш, начи ставаш турчин като се обрежеш ? Или има мъже дето кожичката им виси и стои като чорап на оная им работа кво те кви са ? Марсианци ли ? Кво всеки обрязан е гаден турчин, е доста тъпо твърдение. Но то от тъп човек друго не може да се очаква... Както и да е не ми се разправя със спорове, то и няма смисъл. Наща принцеска дето не знае как да си оправи жалкия живот ще продължи да спами копирани постове от други форуми и темата ще стане на гъз (тя вече стана де ама..). И Ани моя приятел със сигурност е много по-голям мъж от "приятелчетата" ти и със сигурност е много по българин от вас габровците.... Аре със здраве от мене![]()
.........
sleda ot lubovta
Ани що не си хванеш гадже по любов ? Някой да те уважава.... Ох да извинявай ти в очите на тамошните мъже си като типичната ку*ва, само че толкова пропаднала, че и пари не вземаш. Успех мацева![]()
![]()
.................
sleda ot lubovta
..............
sleda ot lubovta
Първоначално написано от Princessani
Просто не се сдържах. То бива, бива идиотщина, ама чак толкова...Първоначално написано от Princessani
Иначе по темата - не това ми е критерият, по който избирам момчетата. Щом съм го харесала като цяло, няма значение за мен обрязан ли е или не.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
А ти не ги ли обиждаш? И вместо да ми се правиш на толкова важна, говорейки срещу турците (и то пълни глупости), вземи научи български, че страшно се излагаш.Първоначално написано от Princessani
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
.............
sleda ot lubovta
...........
sleda ot lubovta
Но това, че ти не одобряваш, съвсем не ти дава право да сипеш обиди, защото има хора, за които пък обрязването е приемливо, правилно действие, и никой не е длъжен да ти търпи простотиите. Има разлика между това да си изразиш мнението и това да нападаш хората.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Така... това, което ще напиша съм го споделил с много малък кръг хора, точно, заради хора като (вече всеизвестната) Princessani. Роден съм с проблем, поради който трябваше да бъда обрязан (мразя тази дума)! Каналът (от където излиза урината и семенната течност) на моя член е бил прекалено надолу и трябваше операцията да е проста да преместят канала махайки въпросната кожичка и премествайки я на мястото на мястото канала. Отидох във Варна казаха ми 1 операция и си готов. Бях на 5! Биха ми упойката, броях до 10 и толкова... за съжаление ШИБАНИЯТ доктор, който ме оперира е дошъл пиян на работа и заради него се наложиха още 5 операции! Благодарение на един доктор от Александровска болница (мисля) сега съм си нормален 17 годишен тийнейджър (поне според мен!). Та, какво ме прави по-различен от другите, принцесо? Надявам се да замълчиш, защото би било по-умно от твоя странаТова ме прави турчин или евреин??? БЪЛГАРИН СЪМ, но живота е гаден, нали така
Никак, ама никак не понасям турци, а като ме сравнят с такъв, просто полудявам! Не забравяйте, че има и хора с проблеми, а не се обрязват просто, защото трябва да спазят традицията (нека си се режат турците, но тва не ги прави по-хигиенични... да в сръвнение с необрязан член, обрязаният е по-хигиеничен
, но просто турците, явно ги е страх от вода
... ако има такива, които си спазват хигиената, браво!) Не мога да повярвам, че споделям най-голямата си тайна (то не е тайна, а просто... знаете... всякакви заядливи копелета има, но не им пожелавам това, което изживях аз... 6 мъчителни операции, защото съм се родил с проблем, а не защото не съм българин.) в тийн форум. Поне се надявам да ви е от полза информацията
Лек ден
![]()
Това твойто просто е било наложително и много съжалявам и го разбирам.Аз просто се изнервих от това ,че било по-хигиенични ,а знам ,че не е така.Пак и имам свой съображения ,заради които съм негативно настроена към хората ,които са обрязани (Както вече всички разбраха ,за турците и еврейте) ,ако те интересува ще го обсъдим на лично.Но теб това не те прави по-малко българин.Просто съм се нагледала на турския нрав и не съм останала с добри впечатления,но е доста лично ,за да споделя тук.И така.Ако не са такива фанатици на някой теми сигурно нямаше да мисля така.Пак и едва ли е нещо кой знае какво ,че да ме нападете .Мисля да си се чукам с българи и така ще си остане.Първоначално написано от sashow
sleda ot lubovta
Радвам се, че разбирашТова твойто просто е било наложително и много съжалявам и го разбирам.Аз просто се изнервих от това ,че било по-хигиенични ,а знам ,че не е така.Пак и имам свой съображения ,заради които съм негативно настроена към хората ,които са обрязани (Както вече всички разбраха ,за турците и еврейте) ,ако те интересува ще го обсъдим на лично.Но теб това не те прави по-малко българин.Просто съм се нагледала на турския нрав и не съм останала с добри впечатления,но е доста лично ,за да споделя тук.И така.Но наистина е по-хигиенично, чел съм много относно този въпрос, консултирах се и с доктора, а това с обрязването, поради някаква традиция за мен е просто немислимо! В кой век живеем, а над тях още властват някакви стериотипи от преди сума години!
Както и да е, не се псувайте тук, като каруцари, за някакви глупости! Дори да не беше по-хигиенично, ако нямах този проблем, нямаше да го направя, но както казах в предия си пост, живота е гаден
Лек ден (нищо, че е 2 през нощта
)
![]()
Ми така е в тях определено властват още някакви стериотипи от преди векове ,но никой не може да ми промени мнението.Първоначално написано от sashow
sleda ot lubovta