- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- един въпрос за момичета
малко е странно,но момичета да ви попитам косъмчетата които са на гърдите и по точно около зърната махате ли ги ? вярно е ,че почти не се забелязват,но все пак аз като мразя косми където и да било.И с пинсета ли се махат?
![]()
![]()
![]()
не разбира се това е от съзряването недей пък и те са малко и русички поне мойте
![]()
Предполагам че с пинсета незнам с друго какво нямам такъв проблем.![]()
На мама от откубване на такъв косъм и се образува киста, така че по-добре да си седят.
Не ги махай,не е препоръчително.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Мхм. не ги махай...
Майка ми си ги маха...аз моите не,обаче ако примерно ти изглеждат грозно можеш да ги изрусиш и така няма да си личат.
нещо няма ли да стане,ако там се изрусят.и с какво става това изрусяване?
Нищо няма да ти стане...Отиди в козметичния магазин и питай за кремчета Личия около 1.50лв струват.Те са 2 отделни и се смесват и после след като ги нанесеш стоиш така 15 мин и отмиваш.![]()
да от кислородната вода се изсветляват и струва стотинки поне в моята аптекааз така някой път като нямам време си изрусявам косъмчетата по ръцете
мн помага
![]()
а кислородната вода или тоя крем на личия няма ли нещо да навредят,този крем няма ли някаква химия в него все пак това е мн чувствително място,а за кислородната вода какво ще кажете.