- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за анална дивотия
Олеле като го прочетох си казах. После се замислих. Жените го правят, някой им харесва и пак го правят (други не) ест, ми тогава защо и мъжете да не го правят. Истината за мен обаче е следната. Аз не бих направила такаова нещо на никого. Е*си и простотията разбираш ли просто за мен е отврат, но щом на теб ти харесва... тва е друг въпрос....![]()
![]()
![]()
Явно си широко скроен човек,няма нищо лошо в това,но всичко си има граници...А границата м/у разкрепостеност и извратеност е доста тънка и по мое мнение ти си я преминала...Не знам,не съм никоя,че да те съдя,всеки си има предпочитания,но за мен не е нормално мъж да иска да го чукат в г**а...Някое пръстче или нещо такова да,но чак и пенис да си купи...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
"Щом му прави кеф няма нищо лошо".. бла-бла-блаа.. Според мен пък има лошо. Садомазохистите също им прави кеф да се претрепват като говеда, ама отстрани не е много нормално.Във всяка сфера от живота на човек /дори при секса/ трябва да се поставят някакви граници и морални норми. Не виждам нищо нормално в това да ръгаш приятеля си с изкуствен пенис. Нищо нормално.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Какво ли би казал Фройд за това?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Би казал да си използватe органите по предназначение WoWПървоначално написано от ScarletBite
![]()
по твойта логика и свирка не трябва да се прави, а с устата само да се ядеПървоначално написано от Patrone
айде и аз да се изкажа АЗ СЪМ ЗА! така де хах имах приятел на 33 и още го имам де както и да е той обичаше лизането няма нищо лошо в това,това е едно от нещата ,което най-силно подлудява мъжете,само 4е при мен беше обратното не ме е карал аз да му бъркам или нйещо друго сам се задоволяваше докато ме чукаше но с ръка не с допълнителни атрибути и т.н спомени спомени така,че няма нищо лошо и с момичета и на трйките и на петиците важното е да го правите за себе си да знаете ,че за вас е забавлението правите ли го заради други превръщате се в думата К***а ,за мен това значи тази дума ,когато не знаеш защо го правиш
Е как, ти трябва да си много задръстена, че да не се съгласиш да чукаш приятеля си!Първоначално написано от Moderatorius
![]()
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
не,нямам това предвид,правете каквото изкате,но според мен всичко трябва да си има границиПървоначално написано от Nikeq91
![]()
Ами човека явно е БИ, доста гадно ми звучи, ама щом ви влече.....![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Само като видях това и ми стана ясно, че темата е ебавка.Първоначално написано от Nikeq91
![]()
Само задръстенячките не биха се съгласили един приятел да ги изчука и после те да го оближат и изчукат отзад.
![]()
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ох нз ама аз тва никога няма да го напрвя независимо дали той иска или не ... Звучи ми .. Педераско и гадно!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!