.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Добре, явно не съм разбрал... :P

Град
    София
    Сериалчето си го бива,на мен лично много ми харесва . Много ми е интересно как се обличат,бих се облякла така но не и в България.Прекалено странно ще е за нашата страна според мен
    Just_2_Smile =]

Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ох, много се бях запалила по този сериал преди време Супер е! Относно Блеър, много хора ме оприличават на нея, защото и аз много обичам да нося диадеми, имам толкова много, че вече нямам къде да ги слагам. Слава на Бога, като характер - нищо общо (освен отмъстителността (devil) ). Както и да е, харесва ми стила й на обличане, малко ретро, но много елегантно, моят стил е подобен, но не чак толкова ретро. Много е сладка <3

Да,уникална е..
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Не ми харесва как я обличат ,но Лейтън самата актриса я намирам за много хубава и и харесвам ежедневното и обличане ,но не и на героинята и Честно да си кажа баба от снимки съм виждала се обличаше така (не го казвам с лошо) едното време така е било,но малко или много това се задължава в сериала

Не съм гледала филма, но съм виждала момичето по списания. Сега потърсих снимки в нет-а и мноого ми хареса! Уникална е! Според мен се облича много стилно и с вкус, изглежда ми на някои снимки като кукла. Освен това и самата актриса е красива. Определено с буклите и е по-добре отколкото с права коса!!!

Не харесвате този начин на обличане,защото е прекалено строг за нашето ежедневие. Но това са известни марки като Диор,Шанел,Долче и Габана,Марк Джейкъбс и още много други. Дали тези марки ще пуснат своя линия на пазара,ако тя е старомодна?!?
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Цитирай Първоначално написано от skissy
    Аз пък ужасно много харесвам стила й и да ако тук някой излезе по улицата облечен по подобен начин няма да бъде възприет много добре, но това не значи че в другите страни това ще бъде така. Просто ние сме свикнали на по традиционните неща
    да вярно е това, всички се обличат комерсиално.
    Не гледам сериала и сега я виждам за първи път, но стила й много ми допада
    tell me what i wanna hear . .

на мен много ми харесва стила и .. а също и личността и .. истинска модна икона ..

Обличат я така за да е някаква по-изискана.. А Лейтън Мийстър се справя страхотно с ролята и е супер красива и чаровна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си