- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Блеър Уолдорф
Хм, направо да почнем да правим теми за всеки персонаж от филма и да се изказваме как е облечен, а ?!
Поне да не бяхте толкова повърхностни по темата, с мнения, изчерпващи се до едното "ми не ми харесва, кво да кажа.."
Напълно съгласна.Това, че повечето от вас не сте свикнали да се обличате по този начин, не значи, че дрехите са й старомодни и каквито и да било..Във всеки един епизод е облечена повече от добре, с вкус, дрехите й носят класата, която носи и самата Блеър..Първоначално написано от Carmen_Kass
Аз също не се обличам като нея, предпочитам по-спортните дрехи, предназначени за всеки един ден-дънки, джинси, блузки/тениски, суитчъри, кецове..Не мога да се възприема облечена в нейния стил, не си се представям просто..От героините във сериала може би повече се доближавам до Серина и Ванеса..те са повече неглиже д;
Бтв, само аз ли не мога да си представя Блеър, облечена с дънки и..тениска, примерно ?!![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..