.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Неловка ситуация

...

Какво да ти кажа - попаднала си на свестен човек според мен.(иде реч за момичето)Нормално е да се притесни,ти какво искаш ? На мен ми се струва,че май ти го приемаш по-лично от колкото нея.Има ли нещо такова ?
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз бих се почувствала зле.Но приятелката ти пресалява.Толкова пъти си й обяснила,че нищо не е станало,но тя си знае нейната.

Повече от фен Аватара на mkio
    Хубаво би било да си поговорите тримата и да обясните на момичето, че според вас не е станало нищо чак толкова особено, и не е обходимо да се притеснява за глупости. Нормално е тя да се чувства зле, но както казаха твоето момче е свестно и ако й обясни нещата би трябвало да разбере накрая.

то и ти драматизираш май май.. : ) Трябва да се радваш, че приятелката ти е свястно момиче.. , че иначе знае ли се не се ли знае кво може да стане..

Приятелски срещи...м/у познати,а не приятели...да бе
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Приятелката ти се прави на жертва или на "добрата приятелка",аз така виждам нещата.Най-важно е с приятелят ти да се разберете за всичко това,какво я мислиш нея?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По желание на авторката.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си