- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нека момичетата да ми помогнат!
Хора здравейте. Трябва ми помощ от романтични и сериозни хора! Дано да съм на правилното място.![]()
Така, ето го и проблема ми. Приятелката ми заминава на екскурзия с техните в четвъртък. Ще липсва 4 - 5 дни и на мене ми хрумна да и направя изненада докато я няма чрез СМС-си. Искам да и изпращам всеки ден по малко от някоя еротична история и да я продалжавам с всеки СМС. Искам да помоля момичетата да споделят някоя еротичен разказ който много им допада. Искам да отбележа че още не сме го направили и на двамата ще е за първи пътн, но с натискането сме доста напред. Ох, отплеснах се
и така моля момичетата за помощ.
Мерси много предварително. И съжалявам ако има грешки!![]()
Това ми излезе в Гугъл като търсих "еротични разкази" - цък
Обаче мисля, че идеята ти е тъпа с тия смси.
Аз ако съм на почивка инякой ме бомбардира със смси, независимо от какво естествео, сигурно ще се издразня.. всеки ден особено.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
По-голяма тъпотия не бях чувала.
Като толкова имаш мерак - търси си сам. Не вярвам някое нормално момиче да си губи времето в четенето на еротични разкази, камо ли да си има любим.
Успех в начинанието и се моли техните да не й разглеждат телефона.А и е много интересно как разказ, който е една страница в Word, ще успееш да й го пратиш всичкия чрез смс-и.
Ще си направи дузина акаунти в мтел.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абе интересна идея, но защо пък точно еротичен разказ?![]()
пп един съвет: пращай и САМО ПО ЕДИН на ден.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Леле голяма критика ми драпнахте за 2 мин. Парво тя отива там малко на сила с техните. 2ро няма да и пиша романи аз ще си го скася в рамките на 5-6 СМС. 3то мисля че може и да има момиче което да се е натакнало случайно на разкази и последно телефона е с парола таиче няма да четат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
Поне се аргоментирайте защо е тъпа идеята и давайте по добри тогава![]()
Да и аз мисля да е само по 1 да ден. А какво имаш предвид, че не е добра идеята с еротичните разкази. С любовни ли да пробвам?Първоначално написано от kombarka
Мислих си и за някое красиво стихче...
Събличай се, полека се събличай
със грацията дивна на русалка!
От себе си едно след друго свличай
прикритията нежни, ала малки
на свойта плът свенлива, но греховна.
Нима е грях тъй да те гледам, мила?
Нали от този вечен грях любовен
ний всички на света сме се родили?
Нали от този "грях", така наречен,
започва всъщност нашето начало?
Ако е грях, то този грях е вечен,
безсмъртен като смъртното ти тяло.
И като моето, което те обича,
което тръпне, чака и което...
Събличай се! Полека се събличай,
греха да видя и да го усетя,
в копнежа му да изгоря докрая...
На този свят горчив и толкоз мрачен
по-сладко чудо от това не зная:
жена, която се съблича в здрача...
Събличай се и ми свети със вечност.
![]()
![]()
![]()
Пращай и всяка нощ точно в 00:00
![]()
Успех!
ПС:Стихотворението се казва Среднощна молитва и е на Дамян Дамянов.
Явно има и такива момичета. Мерси и на мене много ми хареса. Пак идеята за 00:00 часа е супер. МерсиПървоначално написано от desitoyoy
![]()
Няма за какво! Успех в това начинание!![]()
![]()
![]()
Аргументирай се моля!Първоначално написано от spyro
Ох, баси историите...момчето иска да направи нещо за гаджето си и иска съвсем малко помощ (която мисля, че вече му бе оказана) Ок, според вас е тъпо...ми никой не ви кара да го правите на вашето гадже. То да се критикува е най-лесно. Поне като казвате, че е тъпо и малоумно предложете нещо по-добро. Ама то да се мисли не е като да казваш просто "НЕ"
предлагам нещо по-добро : не прави това НЕЩО с есемесите.Първоначално написано от desitoyoy
глупостта около мен ме уморява
няма какво да се аргументирам бе мейт,малоумно ми е,лигаво ми е,тъпо ми е. а тиА загрижените форумни герои,ше ме прощавате. ;]Първоначално написано от ErRoR19
Ем добре ама пак не чух друго предложение.Първоначално написано от spyro
Ще си остана с първото пак нали няма да ги пращам на тебе какво въобще се занимавам с тебе!![]()
ErRoR19, кефиш ме! Зарежи ги тия дет нищо не им харесва. То е най-лесно да кажеш "Идеята е тъпа" За тея които си седят на задниците и мрънкат никой не може нищо да направи.
значи мене ме интересува колко сте напред с натискането и ти на колко години си.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Логично е като си на екскурзия да не ти се мисли как и кога трябва да си криеш телефона от останалите (заради гениалната ти идея за еротични СМС-и). Защо не го даваш малко по-романтично и не толкова... загорело?
Много скептици по тая земя, много нещо
![]()
Харесва ми идеята, харесва ми стихотворението! Напълно подкрепям, дано и хареса и на нея, успех!![]()
work in progress.
Гледай го, аз се аргументирам съвсем добросъвестно, той ми вика, че съм скептична.Първоначално написано от desitoyoy
![]()
Защо не измислиш нещо по-романтични с доза еротика. Смисъл идеята за еротичен разказ не ми харесва, но идеята за романтичен разказ (с малко еротика) е мноогооо по-добра за мене. Незнам ти избираш аз просто давам предложение. Иначе идеята е оригинална и какъвто и да е разказа приятелката ти ще го хареса ; ). Поне аз бих го харесала дее..Успех!!
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
а ти какво предложение даде? или е по-яко да плюеш тия,които си седят на задниците. ЕБАТИ БОГОВЕТЕ СТЕ В ТОЯ ФОРОМ.Първоначално написано от desitoyoy