.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от ErRoR19
    Цитирай Първоначално написано от spyro
    Цитирай Първоначално написано от ErRoR19
    Цитирай Първоначално написано от spyro
    малоумно
    Аргументирай се моля!
    няма какво да се аргументирам бе мейт,малоумно ми е,лигаво ми е,тъпо ми е. а тиА загрижените форумни герои,ше ме прощавате. ;]
    Ем добре ама пак не чух друго предложение.
    Ще си остана с първото пак нали няма да ги пращам на тебе какво въобще се занимавам с тебе!
    предложението ми е,чакай да видя как да се аргументирам да не те засегна нещо,..еми като за начало НЕ ГО ПРАВИ БЕ! ще е ебати нисшата постъпка.
    глупостта около мен ме уморява

Супер фен Аватара на spopi
    Не е лоша идеята.Но измисли нещто като стихотворението и да ти идва от вътре ще е и хареса повече.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от desitoyoy
    Много скептици по тая земя, много нещо
    Гледай го, аз се аргументирам съвсем добросъвестно, той ми вика, че съм скептична.
    Toй всъщност е тя И да мисля, че си скептичен/на

Ако държиш за еротичните разкази защо не измислиш нещо свое?Тези са отчайващо дълги.Сигурно ще се отегчи момичето докато го прочете целия.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    ВИЕ СТЕ БОЛНИ МОЗЪЦИ!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    На мен идеята не ми харесва. Изглежда ми някак... прекалено. Много би ме зарадвало например, ако всеки ден ми праща смс с една усмивка или целувка, и само това.
    П.п. Сега се сетих, че на една приятелка, която слуша предимно твърда музика и мрази чалга, когато беше заминала на екскурзия и направих нещо пободно. Всеки ден и пращах смс с откъсче от мазна чалга песен. Много се смях при мисълта за реакцията и, когато ги чете...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ти от къде си сигурен, че ще и хареса? Ами ако реакцията и е точно обратната? Ако изобщо не е фен на такива нещя?

пп стихотворението наистина е хубаво
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Получи,к'вото търсеше.
    Аре прай к'вот искаш и к'вот знаиш!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си