- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нека момичетата да ми помогнат!
предложението ми е,чакай да видя как да се аргументирам да не те засегна нещо,..еми като за начало НЕ ГО ПРАВИ БЕ! ще е ебати нисшата постъпка.Първоначално написано от ErRoR19
глупостта около мен ме уморява
Не е лоша идеята.Но измисли нещто като стихотворението и да ти идва от вътре ще е и хареса повече.![]()
Toй всъщност е тяПървоначално написано от WaterLilly
И да мисля, че си скептичен/на
Ако държиш за еротичните разкази защо не измислиш нещо свое?Тези са отчайващо дълги.Сигурно ще се отегчи момичето докато го прочете целия.![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
ВИЕ СТЕ БОЛНИ МОЗЪЦИ!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
На мен идеята не ми харесва. Изглежда ми някак... прекалено. Много би ме зарадвало например, ако всеки ден ми праща смс с една усмивка или целувка, и само това.
П.п. Сега се сетих, че на една приятелка, която слуша предимно твърда музика и мрази чалга, когато беше заминала на екскурзия и направих нещо пободно. Всеки ден и пращах смс с откъсче от мазна чалга песен.Много се смях при мисълта за реакцията и, когато ги чете...
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ти от къде си сигурен, че ще и хареса? Ами ако реакцията и е точно обратната? Ако изобщо не е фен на такива нещя?
пп стихотворението наистина е хубаво![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Получи,к'вото търсеше.
Аре прай к'вот искаш и к'вот знаиш!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!