- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Прочетохте ли книгите, които ви дадоха за ваканцията
Честна да съм,не.Твърде тежка литература за отрицателно времеТака дее,то и на мен просто не ми се четеше
Важното е да знам за какво става на въпрос,в училище вече си обсъждаме.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да,прочетох ги (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Започнах, ама ми станаха мноого скучини .. и НЕ
От 13 прочетох около 5-6 книги
Прочетох си разказите и повестите, останаха ми 2-3 лирики и "Преди да се родя". Сякаш тая година бяха най-интересни, в сравнение с миналите. Предишните ваканции не четях, сега за разнообразие![]()
Иначе прочетох 5-6 книги извън списъка![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Mнеееее.. няма как просто.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Остава ми още една - "Преди да се родя". Утре я прочитам и свършвам с книгите.![]()
Не всичкиПредпочитам да си чета тва ,което на мен ми харесва
![]()
Нищо не съм пипнала![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Ми аз пък всичко прочетох :P Нямам намерението да го чета през учебната година, ще си имам куп други глупости за правене....
Не.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
за какво да ги чета като ще ги забрава докато дойде време да ги учим по-добре през учебно време![]()
Остават ми още 2
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
мм 0чнах преди ден два преди да се родя ма ми беше много скучна и я зарязах![]()
Всичко съм прочела, ама те нашите повечето бяха разкази и стихотворения и затва.![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
сичката мара втасала аз книги ше чета, да бе да![]()
не стига, че ни изплющяха с книга по немски ДА Я ПРЕВЕЖДАМЕ, ами остана и българските да чета ... един път в годината е лято- аз тогава разпускам !!