.

Виж резултатите на анкетата: Не се притеснявайте,гласувайте !

Гласували
371. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • с нетърпение чакам 15-ти

98 26,42%
  • все ми е тая,не ме вълнува

58 15,63%
  • 2-3 дни преди 15-ти става лошо

96 25,88%
  • Трагична

98 26,42%
  • Предпразнична

21 5,66%
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 287
    Banned Супер фен
    Град
    Varna
    фор дейс лефт

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    уф..5 дена

а лятото беше незабравимо..
    ама,такъв е живота..

Много се извинявам за супееер тъпия въпрос, ама да ви питам в колко часа на петнайсти трябва да се метна до училището....
    Като се има предвид, че за осма година трябва да ходя, а за осма година не знам и все забравям, може и да не ми отговаряте, сигурно на 14-ти по новините ще кажат

Мерси предварително
    Getting ready to rock
    Getting ready to roll
    I'm gonna turn up the heat
    I'm gonna fire up the coal
    I gotta keep that motor turning
    I gotta keep that engine clean
    I gotta keep those tires burning
    I've got the best you've ever seen

Banned Супер фен
    Град
    Varna

защоооо защооо трябва да свършва лятотооооо ;(;( неискамммм даскалооо;(

мерси много за инфото от mlakniwe2

Getting ready to rock
    Getting ready to roll

Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Хем се радвам,хем се паникьосвам .Ще съм 7 клас и ако се проваля ще си проваля живота и Не знам какво ще правя.Поначало съм пълна отличничка,но имам чувството,че нищо не знам.Тази година...Майка ми казва,че ако се трудя повече ще може да не ходя на уроци,но толкова съм несигурна в себе си,че направо се паникьосвам.Трябва да изкарам най-малко 32 бал,а аз никога не съм била добра на писмени работи Сигурно ще получа инфаркт и ще пропусна половината учебна година или ще се разболея сериозно и ще пропусна повечето уроци и ще ми е трудно и ще се наложи да вляза в някой техникум,в който приемат 2-ка джиите
    Мислех ,че съм единствената мислеща по този начин Искам да почваме заради купона в даскало ,въпреки че тази година изобщо не трябва да мисля за купони и щуротии ..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

настроението при мен е отвратително - хем ми се ходи, за да се видя с новите хора, ама хем не ми се ходи, щото пак почва ученето

важното обаче е, че ваканцийката беше супер и ми се отрази както винаги прекрасно... отсега чакам следващото лято
    Getting ready to rock
    Getting ready to roll

От една страна искам да дойде 15-ти защото ще съм с приятелите си почти постоянно.. Но като се сетя че ще трябва да ставам рано и да уча ми става зле...

adsdsadsa

Пишете ако треа спамете , че скоро темата , ще е на 2ра страница

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Неосъзнато е, като онзи специален момент на блаженство, когато още не си видял тира, който е на път да те блъсне...

Подобно е...
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

еми... интересно ше ми е ама не ми се става рано...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от greengreengreen
    Пфф искам си ваканцията тези , който искат да стане 15 по бързо просто от психологическа гледна точка или по цял ден играят пред компа и нямат приятели или просто нямат приятели и никои не ги харесва така , че то е ясно на тези който им е скучен живота искат , а другите разбира се НЕ.
    Хахаха кви са тия глупости уее? Аз примерно искам да дойде 15-ти и тва кво значи?.. че нямам приятели лии? пфф, бахти глупостите. Ако искаме да дойде 15-ти, то е защото искаме да си видиме новите съученици и въобще новите хора и училището така, че без глупости.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    И точно, когато ми стана супер яко, ваканцията свърши -.- Вчера се заредих окончателно с дрехи за есента и сега ми е доволно
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от BrianJohnsonFan
    Много се извинявам за супееер тъпия въпрос, ама да ви питам в колко часа на петнайсти трябва да се метна до училището....
    Като се има предвид, че за осма година трябва да ходя, а за осма година не знам и все забравям, може и да не ми отговаряте, сигурно на 14-ти по новините ще кажат

Мерси предварително
    9.30 :P

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

А тези които имат униформи в училище на 15 с униформи ли трябва да сме??

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не се радвам никак, защото съм за последна година и ще пада голямо учене, но трябва. Ще ми липсва всичко, но живота си продължава.Затова по малките от мен да се радват, докато са на училище, че нататъка не е лесно.
    Вафла..

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Току що един от моя клас ми развали настроението-каза ми че май ще имаме нов класен-Гуги(тъй му викат)-едно дърто пиянде, което заеква и се се спъва по стълбите-ако ни е той класен направо -досегащната ни класна беше много добра 3 год с нас от 8 до 10 кл и ся в 11 тряя да е пак тя-не тоз дядка-УЖС!!!!!!!!!! сегя целия клас ще ходим при директорката и ща я убеждаваме да ни върне класната! Дано да постигнем нещо, но малко ме съмнява!!!!!!!!

Ами аз съм малко раздвоена. Хем искам да започнем, за да видя всичките си съученици и да имам с какво да си запълвам времето, хем не искам лятото да свършва и не ми се учи. Плюс това ми сменят половината учители, което така и не разбрах защо е при положение, че ще съм 10 клас! Учителите не се ли сменяха 7 - 8. Не мога да разбера защо трябва да махнат госпожа, която ми е преподавала 2 години и да сложат друга.
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

Направих грешка, не се чувствам пълноценна в момента и просто не знам как ще ходя на училище. Не искам да идва. Не искаааааааааааааааааааааа ааам!

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Току що един от моя клас ми развали настроението-каза ми че май ще имаме нов класен-Гуги(тъй му викат)-едно дърто пиянде, което заеква и се се спъва по стълбите-ако ни е той класен направо -досегащната ни класна беше много добра 3 год с нас от 8 до 10 кл и ся в 11 тряя да е пак тя-не тоз дядка-УЖС!!!!!!!!!! сегя целия клас ще ходим при директорката и ща я убеждаваме да ни върне класната! Дано да постигнем нещо, но малко ме съмнява!!!!!!!!

Не искам да почвам даскало

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Последният първи учебен деееееен.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Хем ми се ходи, хем не..сега ще съм 7-ми клас..искам да дойде, за да може да имам какво да правя..тая година ми се пада голямото учене, за да вляза в София в хубава гимназия...Но пък лятото си отива...свободното време...приятелите, разходките..хубавото време...Май повече клоня към това да кажа, че не ми се ходи...като си представя колко имам да уча...принципно съм отлична ученичка, но сега се чувствам неуверена.. ;/ ..Времето ще покаже...Успешна учебна година !!

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Не знам настроението как е,но се чудя.. и се мая.. КОГА ЗАБОГА станах 10 клас?! .. сега гледам темата за 8 клас.. абе ... се едно вчера .. Одъртяяяяях ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си