- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече сме септември,15-ти идва ! Как е настроението ? :D
аз пък съм твърда първа смяна.. и цяла година лудници в бодра смяна![]()
абе нее като да ми е безразлично ама и не се вълнувам
но ми се върти в главата странната идея да си купя вувузел![]()
почнах да се депрсирам и вече ме е малко страх![]()
колкото наближава и е повече. няма да ме познават нз как ще ме приемат![]()
![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
масова психоза![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Еми .. от една страна ми се ходи на даскало и се вълнувам .. то тва лято беше бати тъпото.. и се изпокарахме .. От дтуга страна хич на искам да ходя .. че кат се сетя че съм 7 клас и ми се скапва всичко ..
![]()
Еми .. от една страна ми се ходи на даскало и се вълнувам .. то тва лято беше бати тъпото.. и се изпокарахме .. От дтуга страна хич на искам да ходя .. че кат се сетя че съм 7 клас и ми се скапва всичко ..
![]()
Зле...Ако си бях в същото у-ще, със същия клас нямаше да ми пука изобщо, но сега ще съм 8-ми клас и не познавам никого...
![]()
+При мен е същото положение.Като си представя че ще съм в ново училище с хора, които не познавам, без никакви приятели...и ми става много гадно.Първоначално написано от Concussion
![]()
Зле !!! Пълна депресия.. Ще видя лицата на доста неприятни хора..Поне приятелите ми ще са там..И сме шибана 2ра смяна..няма да може да се излиза да еба майка му веее :@ Лято 2010 <333
Супер съм си... Не мисля да спя тази вечер... И чакам да видя .. Дали ще има нова ученичка тук - там.. Жик так и новите да видим.. Ахъмм.. Врът - Мът.. Утре ш отида ...![]()
![]()
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
Злееееспала съм само 3 часа, и се чувствам ужасноооо, а и пък хич не ми се почва ама избор немааа
Добро ютро пияницее
![]()