.

Виж резултатите на анкетата: Не се притеснявайте,гласувайте !

Гласували
371. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • с нетърпение чакам 15-ти

98 26,42%
  • все ми е тая,не ме вълнува

58 15,63%
  • 2-3 дни преди 15-ти става лошо

96 25,88%
  • Трагична

98 26,42%
  • Предпразнична

21 5,66%
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 287
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Притеснително...
    Тъй като съм в ново даскало,
    нови съученици и нови даскали...
    От една искам да започнем,от друга - НЕ..
    Страх ме е как ли ще се запозная с тях,
    дали бързо ще свикна с обстановката..
    Нормалните притеснения
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Трагедия брат, трагедия.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ^ спокоо SmilezZz,всичко ще мине О.К. От личен опит ти го казвам

Сега настъпи адскаата скука, времето е гадно, аз се разболях и не мога да излизам Морето мина, хубавото време същоо... Вече искам на даскало, липсват ми хората, не съм ги виждала цяла ваканция. Развълнувана съм, защото ще имаме супер много нови учители и с нетърпение очаквам да учим Психология и логика + това много дати се събраха тая зима..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

И аз тази година ще съм 8 клас...от една страна искам 15 да идва по-бързо, от друга-не.Ново даскало, нови съученици, нови учители...отначало ще е малко странно, но се надявам всичко да се подреди

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Притеснително...
    Тъй като съм в ново даскало,
    нови съученици и нови даскали...
    От една искам да започнем,от друга - НЕ..
    Страх ме е как ли ще се запозная с тях,
    дали бързо ще свикна с обстановката..
    Нормалните притеснения
    Къде влезе, ако не е тайна
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми...кофти ми е,защото ще трябва да залягам доста над учебниците пък...си имам гадже иии Липсват ми глупостите през часа и в междучасието,компанията...в сичко освен самото учене и изпитването.Не ми се почва,защото сега пък съм на село и тука е някъв рай-няма кой да ми казва кво да правя,кога да се прибирам и т.н. докато в София...ше има строй се преброй се. А и много се притеснявам,защото ще имаме нови предмети и трябва да се опитам да взимам стипендия,да се представя по-добре от миналата година.Въобще нищо не знам как ше става...

Повече от фен Аватара на bloodyred
    25% - с нетърпение чакам 15-ти?! ахахах, браво на вас, бе .. положението е трагично, не искам да идва, не ми се ходи на училище, искам си ляяято, ляятоо, лятооооо ... ама няма и няма .. сега ще съм 8-ми клас, ново училище и така .. ама не ме вълнува кой знае колко
    Да съм казала, че отказвам се?!

Град
    Пха...тука май всички дето сте писали сте или 7ми или 8ми клас...На мене ми е кофти,че ше имам нови предмети,а за входните да не говориме...Тая курва по логика(вече етика и право) ще ни даде ебати гадното входно.Още помня кво каза преди 30 юли-ше трябва да правиме нещо като психологичен преразказ на книга от листа,който тя ни даде плюс още някви глупости за 2ра част.Цяло лято треперя от тва,щото миналата година щях да съм за 6 ама ме хвана,че преписвам и ми писа 3 за годината.Ае мани,добре,че минах. По математика не ми се мисли...почват ми профилираните предмети 5 часа математика,учебника е с дебелината на 3 тухли...и ще имам икономика...Абе ...и като се сетя майка ми през 5 минути "учи учи учи" иии "не учиш,само си губиш времето,няма да излизаш" и разни подобни...btw вече съм 10 клас.

Защо няма отговор смесено? При мен е точно такова.
    От една страна са учители, домашни, рано ставане, учене, но от друга е времето с приятели, забавни часове в които си приказваме постоянно...
    Страх ме е от промените които предстоят тази година. Ще съм девети клас и тъй като бях подготве сега ми влизат всички други предмети - химия, биология ала бала... И дори някои ще са на френски... И промени в отношенията на важни за мен хора... Ох объркано ми е...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Пха...тука май всички дето сте писали сте или 7ми или 8ми клас...На мене ми е кофти,че ше имам нови предмети,а за входните да не говориме...Тая к***а по логика(вече етика и право) ще ни даде ебати гадното входно.Още помня кво каза преди 30 юли-ше трябва да правиме нещо като психологичен преразказ на книга от листа,който тя ни даде плюс още някви глупости за 2ра част.Цяло лято треперя от тва,щото миналата година щях да съм за 6 ама ме хвана,че преписвам и ми писа 3 за годината.Ае мани,добре,че минах. По математика не ми се мисли...почват ми профилираните предмети 5 часа математика,учебника е с дебелината на 3 тухли...и ще имам икономика...Абе ...и като се сетя майка ми през 5 минути "учи учи учи" иии "не учиш,само си губиш времето,няма да излизаш" и разни подобни...btw вече съм 10 клас.
    Хахаха яко ви е прецакала тая по логика. Аз миналата година преписвах на контролните и имах 6тици, обаче веднъж ме изпита и ме пита ще говориш ли или да ти пиша 4 и затва имах 5 за годината. Ама тая годита етика и право ще бъде същото като психологията. Даже и учебник няма да си купувам

Град
    Е как ше е същото ти па?? Ела да те запозная с един от церберите да видиме дали нема да си купиш учебник

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Хем се радвам,хем се паникьосвам .Ще съм 7 клас и ако се проваля ще си проваля живота и Не знам какво ще правя.Поначало съм пълна отличничка,но имам чувството,че нищо не знам.Тази година...Майка ми казва,че ако се трудя повече ще може да не ходя на уроци,но толкова съм несигурна в себе си,че направо се паникьосвам.Трябва да изкарам най-малко 32 бал,а аз никога не съм била добра на писмени работи Сигурно ще получа инфаркт и ще пропусна половината учебна година или ще се разболея сериозно и ще пропусна повечето уроци и ще ми е трудно и ще се наложи да вляза в някой техникум,в който приемат 2-ка джиите
    Хаха, по-леко с паниките. Ти си досущ като един мой приятел, той беше някаква нечовешка паника, сякаш живота му зависеше от това, ходеше на уроци по математика и бг. Аз я карах по-мързеливата и само по математика почнах да ходя към зимата и това беше... даже изкарах повече от него : )
    Та, карай я по-спокойно, не е болка за умиране, ще се справиш

С нетърпение чакам 15-ти.Липсват ми учителите,съучениците,заба вните часове,в които винаги става нещо интересно.До такава степен не мога да дочакам 15,че всяка вечер сънувам че съм на училище Цяло лято ми беше скучно,а сега поне денят ми ще е запълнен(няма значение че пак ще уча като откачалка до 24:00 ).А и непрекъснато ще бъда с приятелите си,какво по-хубаво от това :P

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Не ми се ходи още на училище..много бързо мина тая ваканция.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Настроението- променливо. Обстановката- зимно-ваканционна.

Тая година нямам представа какво ще правя с математиката, която мразя от дъното на душата си. Нямам идея как ще търпя 1001 различни човеци. Нямам идея как ще ставам сутрин.
    SAME HERE!!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на Djuff
    И го чакам с нетърпение и въобще не искам да идва .Тази година ще съм 7 клас т.е. тази година ми определя бъдещето и трябва да уча здраво а както ме мързиии пък съм свикнала все между капките да минавам, ама таз година фасони няма.Пък и житейските проблеми ( ) ми пречат да се концентрирам...Уууу мани НЕ ИСКАМ училище, но пък от една страна ми се ходи..малко..

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Аз много се притеснявам и не знам кво ще става защото съм в ново даскало.А пък с нова даскало нови хора.учители и тем подобни.А знаем че първото впечатленмие е най - важно.Иии така.Иначе чакам 15 защото искам да видя новия клас,но пък не искам защото незнам какъф клас ще се падне Айде със здраве

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Тая година нямам представа какво ще правя с математиката, която мразя от дъното на душата си. Нямам идея как ще търпя 1001 различни човеци. Нямам идея как ще ставам сутрин.
    +1

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Охх чакам 15-ти с нетърпение за пръв път в живота си Все пак съм в ново училище ии т.н. проблема е,че хич не ми се учи,ама Ш СЪ ОПРАЙМЕ..

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx
    +1
    +2 Най-омразният ми предмет. Нищо не резбирам от него, въпреки че се старая.
    Иначе се чувствам нормално. Сега не съм притеснена, но на 15-ти със сигурност ще съм. Ново училище, приятели, учители... Не ми се учи, но ще трябва.

По-спокойно бе дечица, мн на сериозно го взимате тоя 7ми клас "бъдещето им се решавало от това" аз к'во да кажа като ще съм 12ти клас и още не съм си избрала к'во ще уча,а от т'ва наистина зависи бъдещето ми.

Град
    in the middle of nowhere
    При мен настроението е мъчно - като си помисля, че пак ще трябва да се вдигам в шест часа, да пиша домашни и да не мога да изляза, че ще трябва много яко да се учи понеже ще кандидаствам за осми клас ии направоо
    Но от друга страна, като се сетя, че ще се видя с приятелите ми, пак ще е супер забавно и ще се хилим като луди ии всяк`ви такива не ми става толкова зле, че пак ще почвам поредната година в мизерното даскало.

And the sky was all violet I want it again,
    but more violet
    more violet
    hey, i'm the one with no soul
    one above and one below ✿

Супер фен Аватара на spopi
    Не ми се ходи не съм много радостна почва се учене .

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Слава богу, при мен няма униформи

Настроението е нормално.. не се чувствам никак различно ;дд Просто ще ставам по-рано и ще бъда малко заета с учене Иначе всичко друго не се променя, пак мога да излизам с фр, кафета а у ;дд Не ми пречи ;дд А и класа ми е страхотен, сега ще бъда 9 клас и с по-голямата част от класа се разбирам чудесно.. ;дд И + това на училище не чак толкова тъпо, даже е забавно, стига да имаш подходяща компания
    On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си