- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече сме септември,15-ти идва ! Как е настроението ? :D
Притеснително...
Тъй като съм в ново даскало,
нови съученици и нови даскали...
От една искам да започнем,от друга - НЕ..
Страх ме е как ли ще се запозная с тях,
дали бързо ще свикна с обстановката..
Нормалните притеснения![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Трагедия брат, трагедия.![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
^ спокоо SmilezZz,всичко ще мине О.К. От личен опит ти го казвам![]()
Сега настъпи адскаата скука, времето е гадно, аз се разболях и не мога да излизамМорето мина, хубавото време същоо... Вече искам на даскало, липсват ми хората, не съм ги виждала цяла ваканция. Развълнувана съм, защото ще имаме супер много нови учители и с нетърпение очаквам да учим Психология и логика
+ това много дати се събраха тая зима..
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
И аз тази година ще съм 8 клас...от една страна искам 15 да идва по-бързо, от друга-не.Ново даскало, нови съученици, нови учители...отначало ще е малко странно, но се надявам всичко да се подреди![]()
Къде влезе, ако не е тайнаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ми...кофти ми е,защото ще трябва да залягам доста над учебниците пък...си имам гадже иииЛипсват ми глупостите през часа и в междучасието,компанията...в сичко освен самото учене и изпитването.Не ми се почва,защото сега пък съм на село и тука е някъв рай-няма кой да ми казва кво да правя,кога да се прибирам и т.н. докато в София...ше има строй се преброй се.
А и много се притеснявам,защото ще имаме нови предмети и трябва да се опитам да взимам стипендия,да се представя по-добре от миналата година.Въобще нищо не знам как ше става...
25% - с нетърпение чакам 15-ти?! ахахах, браво на вас, бе .. положението е трагично, не искам да идва, не ми се ходи на училище, искам си ляяято, ляятоо, лятооооо ... ама няма и няма .. сега ще съм 8-ми клас, ново училище и така .. ама не ме вълнува кой знае колко![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Пха...тука май всички дето сте писали сте или 7ми или 8ми клас...На мене ми е кофти,че ше имам нови предмети,а за входните да не говориме...Тая курва по логика(вече етика и право) ще ни даде ебати гадното входно.Още помня кво каза преди 30 юли-ше трябва да правиме нещо като психологичен преразказ на книга от листа,който тя ни даде плюс още някви глупости за 2ра част.Цяло лято треперя от тва,щото миналата година щях да съм за 6 ама ме хвана,че преписвам и ми писа 3 за годината.Ае мани,добре,че минах.По математика не ми се мисли...почват ми профилираните предмети 5 часа математика,учебника е с дебелината на 3 тухли...и ще имам икономика...Абе ...и като се сетя майка ми през 5 минути "учи учи учи" иии "не учиш,само си губиш времето,няма да излизаш" и разни подобни...btw вече съм 10 клас.
![]()
Защо няма отговор смесено? При мен е точно такова.
От една страна са учители, домашни, рано ставане, учене, но от друга е времето с приятели, забавни часове в които си приказваме постоянно...
Страх ме е от промените които предстоят тази година. Ще съм девети клас и тъй като бях подготве сега ми влизат всички други предмети - химия, биология ала бала... И дори някои ще са на френски... И промени в отношенията на важни за мен хора... Ох объркано ми е...
Хахаха яко ви е прецакала тая по логика. Аз миналата година преписвах на контролните и имах 6тици, обаче веднъж ме изпита и ме пита ще говориш ли или да ти пиша 4Първоначално написано от SuNsEt
и затва имах 5 за годината. Ама тая годита етика и право ще бъде същото като психологията. Даже и учебник няма да си купувам
![]()
Е как ше е същото ти па??Ела да те запозная с един от церберите да видиме дали нема да си купиш учебник
![]()
Хаха, по-леко с паниките. Ти си досущ като един мой приятел, той беше някаква нечовешка паника, сякаш живота му зависеше от това, ходеше на уроци по математика и бг. Аз я карах по-мързеливата и само по математика почнах да ходя към зимата и това беше... даже изкарах повече от него : )Първоначално написано от RedJeans
Та, карай я по-спокойно, не е болка за умиране, ще се справиш![]()
С нетърпение чакам 15-ти.Липсват ми учителите,съучениците,заба вните часове,в които винаги става нещо интересно.До такава степен не мога да дочакам 15,че всяка вечер сънувам че съм на училищеЦяло лято ми беше скучно,а сега поне денят ми ще е запълнен(няма значение че пак ще уча като откачалка до 24:00
![]()
).А и непрекъснато ще бъда с приятелите си,какво по-хубаво от това :P
Не ми се ходи още на училище..много бързо мина тая ваканция.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
SAME HERE!!Първоначално написано от TheNewReligion
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
И го чакам с нетърпение и въобще не искам да идва.Тази година ще съм 7 клас т.е. тази година ми определя бъдещето и трябва да уча здраво а както ме мързиии пък съм свикнала все между капките да минавам, ама таз година фасони няма.Пък и житейските проблеми (
) ми пречат да се концентрирам...Уууу мани НЕ ИСКАМ училище, но пък от една страна ми се ходи..малко..
![]()
Аз много се притеснявам и не знам кво ще става защото съм в ново даскало.А пък с нова даскало нови хора.учители и тем подобни.А знаем че първото впечатленмие е най - важно.Иии така.Иначе чакам 15 защото искам да видя новия клас,но пък не искам защото незнам какъф клас ще се падне![]()
![]()
Айде със здраве
![]()
+1Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Охх чакам 15-ти с нетърпениеза пръв път в живота си
![]()
Все пак съм в ново училище ии т.н. проблема е,че хич не ми се учи,ама Ш СЪ ОПРАЙМЕ..
![]()
![]()
![]()
+2 Най-омразният ми предмет. Нищо не резбирам от него, въпреки че се старая.Първоначално написано от ParadOx
![]()
Иначе се чувствам нормално. Сега не съм притеснена, но на 15-ти със сигурност ще съм. Ново училище, приятели, учители... Не ми се учи, но ще трябва.
По-спокойно бе дечица, мн на сериозно го взимате тоя 7ми клас "бъдещето им се решавало от това" аз к'во да кажа като ще съм 12ти клас и още не съм си избрала к'во ще уча,а от т'ва наистина зависи бъдещето ми.
При мен настроението е мъчно - като си помисля, че пак ще трябва да се вдигам в шест часа, да пиша домашни и да не мога да изляза, че ще трябва много яко да се учи понеже ще кандидаствам за осми клас ии направоо![]()
Но от друга страна, като се сетя, че ще се видя с приятелите ми, пак ще е супер забавно и ще се хилим като луди ии всяк`ви такива не ми става толкова зле, че пак ще почвам поредната година в мизерното даскало.![]()
![]()
![]()
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Настроението е нормално.. не се чувствам никак различно ;дд Просто ще ставам по-рано и ще бъда малко заета с ученеИначе всичко друго не се променя, пак мога да излизам с фр, кафета а у ;дд Не ми пречи ;дд А и класа ми е страхотен, сега ще бъда 9 клас и с по-голямата част от класа се разбирам чудесно.. ;дд И + това на училище не чак толкова тъпо, даже е забавно, стига да имаш подходяща компания
![]()
On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.