- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече сме септември,15-ти идва ! Как е настроението ? :D
Обстановката е трагична,за новите съученици и учители се притеснявам най-малко,ставането 6:20 декември месец и входните ме притесняват повече....
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Нямам търпение! Цяло лято не съм си виждала с най-добрата ми приятелка... Пък и няма за к`во да се панирам, няма да съм в 7-ми клас :P . Освен това мама обеща да ми поднови гардероба
(надявам се, че няма да почне пак със "Е, нямаш нужда сега, ти си имаш дрешки..." или "Виж колко много дрехи имаш! Какво искаш повече?!"
. Много дрехи съм имала. Грънци!
). Пък и много обичам да ходя по магазините и сега ще имам оправдание да изляза по главната и да обходя всички книжарници, магазините за дрешки, Бижу шоп, Евроледн
...
Малко само ми е прецакано, че на 16-ти ще ходя в Турция, пък на мене не ми се ходи там... Нашите са се вманиячили по тая Турция. Аз един път съм ходила и ми писна, пък те за 3-ти път вече ще ходят. Аз искам да се видя с приятелките ми... Не знам. Странно ми е. Обикновено много ми се пътува. Няма значение къде. Обожавам да пътувам... Но както и да е. Искам, не искам, няма измъкване.![]()
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Настроенито е добре...искам вече да почва даскалото,че ми писва вкъщи...Ама разбира се ходи ми се заради междучасията,мохабета а-у..
Ае с здраве бай...
![]()
Не подскачам от вълнение, но все пак ми домъчня за някои... неща.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Не се притеснявай. Спокойно! Аз втория срок бях страшно зле по математика ама ми остайха 6 за годината (била съм се трудила многоПървоначално написано от RedJeans
) и на испита имах 4,700. А и с бал 31.786 влязох където искам а съм във Варна. Ако си в някой по-малък град изобщо не се притеснявай. Но все пак ако видиш, че нещата не вървят може да тръгнеш на урощи, ама можеш да се подготвяш и сама във вас .
![]()
Притесняваме ставането рано и дали ще се впиша в новото даскало![]()
Хем искаам, хем неее.. Ама положението определено е трагично. Сега ще трябва да преговаряяям, после ще са входнитеее.. И пак ще има едно яко гъзенееееееееееее.....![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
ВъййУжас 8 клас
Яко учене ши пада
![]()
Касмет на си4ки
![]()
![]()
Карай поне ще е забавно
В някой случаи
![]()
Live to the fullest!!
Първоначално написано от radeberger
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
някво смесено ми е настроението хем ми се ходи хем не само се моля класът да е някав поне горе доло свестен че иначее .....![]()
![]()
![]()
![]()
от една страна ми се ходи заради хубавите моменти коите ще има но от друга ... като си помисля само какво ще уча тая година 15ти ми се струва плашещо близо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не ми пречи да ходя на училище .. пречи ми че ще започне да се стъмнява в 5ч. и температурите ще спаднат![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ох ,не знам за вас ,но на мен вече ми липсва 15 юни.Потресаващо зле се чувствам когато някой спомене 15-ти септември.Имам чувството ,че тгава всичко свършва и няма да си спинкам ,да реласкирам както преди.Това ,което ще ми липсва е дните прекарани със моите приятели и компанията ми ,защото именно те направиха това лято хубаво.И все пак се чувствам гадно при споменаването на 15-те септември.![]()
щоПървоначално написано от teenems
тва пък е най хубавото. обичам зимата и тъмното![]()
![]()
училището не харесвам
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Настроението е горе - долееАйде аз ще съм поредната която ще кажее "Ходи ми се, интересно ми е да се запозная съучениците ми ала бала, ама не ми се учи"
Така си ее. Може би една идея се притеснявам как ще мине 15 септември ама в крайна сметка т'ва не е някой американски филм, в който аутсайдери се събират с ''известните'' и хей така всички са приятели.
Всичко ще е ОК. Колкото до ваканцията.. към края ми стана скучно.
![]()
Ехх т'ва училище намаля ни живота с 5-10 години ...![]()
Определено си прав/а !Първоначално написано от UNITED2
![]()
НаистинаПървоначално написано от cappuccin0
![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
ПРАВ СЪМПървоначално написано от cappuccin0
![]()
![]()
Хем трагично, хем не .. Най-тъпо ми е заради тъпите входни, та аз непомня нищо от миналата година, а съм си обещала (както всяка друга), че тази ще уча.. Ще видим.
I guess you're too afraid to show your feelings...
Аз всяка година си обещавам и все си казвам,че от следващата седмица почвам здраво,и то си минава една по една и идва края на годината и последната седмица наистина уча съвестно![]()
![]()
![]()