.

Виж резултатите на анкетата: Не се притеснявайте,гласувайте !

Гласували
371. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • с нетърпение чакам 15-ти

98 26,42%
  • все ми е тая,не ме вълнува

58 15,63%
  • 2-3 дни преди 15-ти става лошо

96 25,88%
  • Трагична

98 26,42%
  • Предпразнична

21 5,66%
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 287
    "все ми е тая,не ме вълнува"

Какво като идва 15 ? Да не идва папата......
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Искам да дойде,заради новото даскало у ученици .. ама като се замисля как ще ставам раноо , определено ми става лошо! Сега гледам да не му мисля последните дни и да си го ударя на раздаване
    ла-ла-ла

Зле е настроението ми, хич не искам да идва, предпочитам да идваше ако бях в старото д - с ама шанс нема как ;д растем ;дд .. Не искам да идва и тва е да се разкара

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Ми как... в началото е приключение със всичкото пазаруване на тетрадки,химикалки,учебниц и и малки незначителни простотии... И после идва времето да отвориш учебниците - тогава настроението се изпарява. Остава ми надеждата, че ще ми е интересно с новите предмети
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    обстановката е ич-непукична.. мноо ми дреме, че даскалото идело.. ми да иде бе, голяма раота

Кълбо от нерви съм!!! Имам чувството че ще откача Не искам да почва не искам да ги виждам искаммм само лятото да продължава ... Ама нИ можИ
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Цитирай Първоначално написано от qsiii
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Настроението- променливо. Обстановката- зимно-ваканционна.

Тая година нямам представа какво ще правя с математиката, която мразя от дъното на душата си. Нямам идея как ще търпя 1001 различни човеци. Нямам идея как ще ставам сутрин.
    +1
    +1

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Неосъзнато е, като онзи специален момент на блаженство, когато още не си видял тира, който е на път да те блъсне...
    Не знам дали някои може да го каже по-добре...Не искам да започвам даскало...Това лято ми беше супер не искам да свършва..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на Barbie47
    Ами.. всъщност нямам търпение да дойде 15! Ново даскало.. нови учители, а и аз 1-во ще съм 2-ра смяна и няма да се налага да ставам много рано.

Град
    ямбол
    И на мен много много не ми се започва като се сетя, че пак трябва да се тътря събота и неделя по влакове(уча в друг град). Пък и това, че ще съм 9 клас ... Някой може ли да ме светне дали ще правим веднага входни по химия, биология и другите разказвателни, щом не сме ги учили в 8 клас (за езиковите гимназии става въпрос), че цяло лято не знам защо ме тормози този въпрос

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от Discard
    Нищо особено не изпитвам....нова година идва и тя ще мине !
    + 1
    JENSEN ACKLES

Хич не ми се почва даскало, така добре си ми беше лятото..

Хем се радвам,хем не .... ученееееееееееее
    8 клас .. ще бъда

Повече от фен
    Аз пак тва учене от 2 години съм го забравил Доколкото помня 9ти клас някои учители решиха да не правим входни, а имаше такива като тази по химия дето ни написа 2ките на входното Единственото, което ме тревожи тая година е как ще изклася по химия

Честно казано ми се започва даскало, защото това ми е последна година и ще бъде много яко и в същото време и доста гадно.. Абе незнам : )

Супер фен Аватара на gabi_94
    Нямам притеснения относно даскалото, нека си почва. И без това не уча кой знае колко, каквото разбера в часовете - това. Очаквам 10ти да протече като 8ми и 9ти - тоест с отличен успех без кой знае какви усилия.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Все ми е едно. Всяка година едно и също.. празник => по стаите за малко приказка и ни пускат..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Ключа към ВСИЧКО е спокойствие + увереност.
    Притежавате ли това, всичко е ток и жица

Иначе не се притеснявам, очаквам го с положителни чувства.

Хем трагично, хем весело. Искам най - после да започваме и да мина и 7-ми клас. Просто в нашето даскало всички са един такива тъпаци. Не, не прекалявам. Вярно е на 100%. Искам да се махна от това си даскало, а трагично, защото имам чувството, че ще се издъня яката.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Мне подскачам от радост,че започваме..
    Всички около мен говорят за даскало,майка ми днес ме зарита да ми купувала тетрадки.. а аз не ща и да чувам.
    Мързи ме. Не ми се става в 5:30. Не ми се седи 6 часа в шумна и задушна стая. Не искам и да се виждам с госпожата по руски -.-

Абе,ако може изобщо да не ми се споменава за 15-ти,перфектно ще е.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Определено трагично В началото на ваканцията времето ми минаваше тооолкова бавно и тъпо,но сега вече съм няква истерия пълна.Като никой не ми говори си е ок,но като някой почне - Сега си в ново училище,ще ти е трудно,много трябва да учиш особено английски.Е мерси не знаех , че и вие ще ми го натяквата допълнително

Град
    Плевен

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Супер фен Аватара на Di
    не ми дреме,само дето ще стане доста зле

Град
    Шабла
    Почва ми се , защото се събирам с класа , кафета това онова и сме пак заедно.. лятото друга компания и ми липсват, единствено заради това .. иначе изоообщо не ми се почва и не ми се учи.. ;//
    ONLY ONE UNITED

Град
    Lyon
    депресиращо е.. че пак идват студените дни.. в които ще спим сладко в леглата си.. на топличко и тогава ще чуем онази ужасно досадна аларма.. и след като я изключим.. отчаянo ще си затворим очите за \"5 мин още..\" но ще трябва да станем .. защото трябва да видя сбръчкана физиономия на даскалката.. поне слушалките с музиката са ми спасението : ))))

“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си