- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече сме септември,15-ти идва ! Как е настроението ? :D
"все ми е тая,не ме вълнува"
Какво като идва 15 ? Да не идва папата......
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Искам да дойде,заради новото даскало у ученици .. ама като се замисля как ще ставам раноо , определено ми става лошо! Сега гледам да не му мисля последните дни и да си го ударя на раздаване![]()
ла-ла-ла
Зле е настроението ми, хич не искам да идва, предпочитам да идваше ако бях в старото д - с ама шанс нема как ;д растем ;дд .. Не искам да идва и тва е да се разкара![]()
Ми как... в началото е приключение със всичкото пазаруване на тетрадки,химикалки,учебниц и и малки незначителни простотии... И после идва времето да отвориш учебниците - тогава настроението се изпарява.Остава ми надеждата, че ще ми е интересно с новите предмети
![]()
обстановката е ич-непукична.. мноо ми дреме, че даскалото идело.. ми да иде бе, голяма раота![]()
Кълбо от нерви съм!!!![]()
Имам чувството че ще откача
Не искам да почва не искам да ги виждам искаммм само лятото да продължава ... Ама нИ можИ
![]()
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
+1Първоначално написано от qsiii
![]()
Не знам дали някои може да го каже по-добре...Не искам да започвам даскало...Това лято ми беше супер не искам да свършва..Първоначално написано от WaterLilly
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ами.. всъщност нямам търпение да дойде 15!Ново даскало.. нови учители, а и аз 1-во ще съм 2-ра смяна и няма да се налага да ставам много рано.
![]()
И на мен много много не ми се започва като се сетя, че пак трябва да се тътря събота и неделя по влакове(уча в друг град). Пък и това, че ще съм 9 клас... Някой може ли да ме светне дали ще правим веднага входни по химия, биология и другите разказвателни, щом не сме ги учили в 8 клас (за езиковите гимназии става въпрос), че цяло лято не знам защо ме тормози този въпрос
![]()
Хем се радвам,хем не .... ученееееееееееее![]()
8 клас .. ще бъда![]()
![]()
![]()
Аз пак тва учене от 2 години съм го забравилДоколкото помня 9ти клас някои учители решиха да не правим входни, а имаше такива като тази по химия дето ни написа 2ките на входното
Единственото, което ме тревожи тая година е как ще изклася по химия
![]()
Честно казано ми се започва даскало, защото това ми е последна година и ще бъде много яко и в същото време и доста гадно.. Абе незнам : )
Нямам притеснения относно даскалото, нека си почва. И без това не уча кой знае колко, каквото разбера в часовете - това. Очаквам 10ти да протече като 8ми и 9ти - тоест с отличен успех без кой знае какви усилия.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Все ми е едно. Всяка година едно и също.. празник => по стаите за малко приказка и ни пускат..![]()
Ключа към ВСИЧКО е спокойствие + увереност.
Притежавате ли това, всичко е ток и жица
Иначе не се притеснявам, очаквам го с положителни чувства.![]()
Хем трагично, хем весело. Искам най - после да започваме и да мина и 7-ми клас. Просто в нашето даскало всички са един такива тъпаци. Не, не прекалявам. Вярно е на 100%. Искам да се махна от това си даскало, а трагично, защото имам чувството, че ще се издъня яката.
Мне подскачам от радост,че започваме..
Всички около мен говорят за даскало,майка ми днес ме зарита да ми купувала тетрадки.. а аз не ща и да чувам.
Мързи ме. Не ми се става в 5:30. Не ми се седи 6 часа в шумна и задушна стая. Не искам и да се виждам с госпожата по руски -.-
Абе,ако може изобщо да не ми се споменава за 15-ти,перфектно ще е.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Определено трагичноВ началото на ваканцията времето ми минаваше тооолкова бавно и тъпо,но сега вече съм няква истерия пълна.Като никой не ми говори си е ок,но като някой почне - Сега си в ново училище,ще ти е трудно,много трябва да учиш особено английски.Е мерси не знаех , че и вие ще ми го натяквата допълнително
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Почва ми се , защото се събирам с класа , кафета това онова и сме пак заедно.. лятото друга компания и ми липсват, единствено заради това .. иначе изоообщо не ми се почва и не ми се учи.. ;//
ONLY ONE UNITED
депресиращо е.. че пак идват студените дни.. в които ще спим сладко в леглата си.. на топличко и тогава ще чуем онази ужасно досадна аларма.. и след като я изключим.. отчаянo ще си затворим очите за \"5 мин още..\" но ще трябва да станем .. защото трябва да видя сбръчкана физиономия на даскалката.. поне слушалките с музиката са ми спасението : ))))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”